Βλέποντας Μούμιες και σκελετούς στην Ιταλία

Posted on

Βλέποντας Μούμιες και σκελετούς στην Ιταλία

Η Ιταλία έχει μια σειρά από κατακόμβες που στεγάζουν τα οστά των νεκρών, αλλά ξέρατε ότι η Ιταλία έχει επίσης μούμιες; Κεντρική Ιταλία και τη Σικελία έχουν μούμια εκθέματα που είναι ανοικτή για το κοινό από την ξενάγηση, συχνά σε εκκλησίες. Αυτές οι μούμιες έχουν φυσικά διατηρηθεί και οι οθόνες μπορεί να είναι ένα μακάβριο θέαμα, έτσι γενικά δεν τους προτείνουμε για μικρά παιδιά. Ενώ οι περισσότερες χριστιανικές κατακόμβες, ειδικά τα πιο διάσημα αυτά στη Ρώμη, είχαν μακρά οστά τους αφαιρεθεί από τη δημόσια θέα, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά καλά και λιγότερο γνωστά μέρη για να δείτε μυαλό-οθόνες και αμέτρητες κρανία και οστά.

Σημείωση: Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, αυτά τα νεκροταφεία, τις κατακόμβες, παρεκκλήσια και επιμελητήρια είναι χώροι λατρείας. Αν και μπορεί να προσφύγει στην έννοια της μακάβριο επισκεπτών, εξακολουθεί να είναι απαραίτητο να σέβεται κατά την προβολή τους. Οι φωτογραφίες γενικά απαγορεύεται, έτσι ώστε θέμα σεβασμού, μην προσπαθήσετε να γλιστρήσει ένα selfie με ένα σκελετό.

Πού να πάει να δει ιταλική Μούμιες και Σκελετοί:

  • Εκκλησία των Νεκρών, Urbania μούμιες Νεκροταφείο : Εκκλησία των Νεκρών, Chiesa dei Morti , είναι μια μικρή εκκλησία στην πόλη Le Marche της Urbania που κρατά μια ενδιαφέρουσα και κάπως μακάβριο οθόνη. Η Μούμιες Νεκροταφείο, Cimitero delle mummie , βρίσκεται σε ένα μικρό εκκλησάκι. Ένας οδηγός θα σας οδηγήσει στο εκκλησάκι και σας λέει για τις μούμιες στην οθόνη. Πάρτε την επίσκεψη λεπτομέρειες στο Urbania μούμιες νεκροταφείο .
  • Η Μούμιες Μουσείο Ferentillo : Η μικρή πόλη της Ferentillo στο νότιο τμήμα της Ούμπρια κατέχει μια ενδιαφέρουσα έκπληξη κάτω από την εκκλησία του Santo Stefano. Φορείς θαμμένος εκεί διασώθηκαν από μια σπάνια microfungus που επιτέθηκε τα πτώματα και τα μετέτρεψε σε μούμιες. Μερικά από τα καλύτερα διατηρημένα μούμιες εκτίθενται σε αυτό που είναι τώρα η μούμια μουσείο στο κάτω μέρος της εκκλησίας.
  • Κατακόμβες των Καπουτσίνων : Στο Παλέρμο της Σικελίας, το Catacombe dei Cappuccini περιέχουν μουμιοποιημένο φορείς, πολλοί σε καλή κατάσταση, που εξακολουθούν να φαίνονται αληθοφανή. Οι φορείς αυτοί είχαν μουμιοποιηθεί από ένα συντηρητικό που βρέθηκαν στις κατακόμβες. Πάρτε επισκέπτονται πληροφορίες και λεπτομέρειες σε κατακόμβες στη Σικελία.
  • Σκελετοί και κατακόμβες στην Ιταλία : οι σκελετοί που βρέθηκαν σε κατακόμβες σε διάφορα σημεία στην Ιταλία. Λαβύρινθους της υπόγειες σήραγγες χρησιμοποιούνται για να θάψει χιλιάδες φορείς και μερικά από αυτά είναι ανοιχτά για εκδρομές ή επισκέψεις. Η Ρώμη έχει μερικά από τα καλύτερα κατακόμβες, αν και στις περισσότερες περιπτώσεις, οι θεματοφύλακες κατακόμβη έχουν αφαιρεθεί τα οστά του νεκρού από τη δημόσια θέα. Ακόμα, είναι συναρπαστικό να δούμε αυτά τα υπόγεια νεκροταφεία και να μάθουν για το περιεχόμενό τους ήδη τόπους χριστιανικής λατρείας. Διαβάστε περισσότερα στον οδηγό μας με τις κατακόμβες της Ρώμης. Να σημειωθεί ότι σε όλες τις κατακόμβες της Ρώμης, επισκέψεις με ξενάγηση – με τα μίλια των σηράγγων φθίνουσα για διάφορα επίπεδα υπόγειο, δεν θέλετε να διακινδυνεύσετε να χαθούν χωρίς οδηγό!
  • Η Καπουτσίνων Κρύπτη και Μουσείο:  Στη Ρώμη, οι πιο γνωστές σκελετούς τριγυρίζουν – κυριολεκτικά – στο Μουσείο & Κρύπτη των Καπουτσίνων Μοναχών , στη Via Veneto. Εδώ, οι χιλιάδες των αδελφών Καπουτσίνων θαμμένα μέσα σε ένα υπέργειο νεκροταφείο, τα οστά και τα κρανία τους, που διοργανώνονται ως ντεκόρ τοίχων και ακόμη και πολυελαίους. Είναι ένα περίεργο μέρος για να ζήσετε, αλλά και εκπληκτικά ανακλαστικά και κινείται.
  • Spooky Μέρη στη Ρώμη : Ρώμη έχει πολλά μέρη όπου μπορείτε να δείτε τρομακτικό αξιοθέατα, συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων του σώματος των αγίων και άλλα ασυνήθιστα λείψανα στις εκκλησίες της Ρώμης.
  • Etruscan Τάφοι στην Ιταλία: Αν προτιμάτε να δείτε τους τάφους χωρίς τα όργανα, υπάρχουν πολλά σωζόμενα τάφους των Ετρούσκων (προ-Ρωμαϊκή) στην κεντρική Ιταλία. Ένα από τα καλύτερα μέρη για να δείτε ζωγραφισμένα τάφους των Ετρούσκων βρίσκεται στην πόλη της Βόρειας Λάτσιο της Tarquinia, όπου υπάρχει επίσης μια καλή αρχαιολογικό μουσείο.