Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε την Ιταλία

Posted on

Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε την Ιταλία
Σχεδόν κάθε εποχή του χρόνου μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να επισκεφθείτε την Ιταλία. Δεν είναι κάθε χώρα έχει τα δικαιώματα κομπορρημοσύνη! Ενώ η Ιταλία προσφέρει πολλά για να απολαύσετε κατά τη διάρκεια της σεζόν, η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε την Ιταλία είναι κατά τη διάρκεια της πτώσης, από το Σεπτέμβριο μέχρι το Νοέμβριο, όταν τα ξενοδοχεία και αεροπορικά εισιτήρια είναι λιγότερο ακριβά και τα πλήθη του καλοκαιριού έχουν υποχωρήσει σε δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα, όπως Κολοσσαίο και το Βατικανό.

Κάθε φορά που θα αποφασίσετε να πάτε, διαβάστε για να μάθετε περισσότερα για τον καιρό της Ιταλίας, και να ανακαλύψουν ποια διακοπές, τα τρόφιμα και τα φεστιβάλ είναι διαθέσιμα όλο το χρόνο.

Δημοφιλή Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Τα αστέρια νέο έτος με ένα κτύπημα στην Ιταλία, καθώς οι Ιταλοί, όπως και πολλοί άλλοι Ευρωπαίοι, γιορτάζουν Θεοφανείων, την ημερομηνία οι Μάγοι παραδοθεί δώρα. Τον Φεβρουάριο, γιορτές συνεχίσει Ιταλοί γιορτάζουν Carnevale, μια εκδήλωση με παρελάσεις και μπάλες σαν ένα προ-νηστήσιμα Mardi Gras, που γιορτάζεται ως τελικό κόμμα πριν από την Καθαρά Τετάρτη. Άνοιξη, ειδικότερα, είναι γεμάτη από πολλές εκδηλώσεις στη χώρα, σε μεγάλο βαθμό περιστρέφεται γύρω από τις διακοπές του Πάσχα. Το καλοκαίρι, η χώρα φιλοξενεί υπαίθριες γιορτές και εκδηλώσεις, όπως το ετήσιο ιπποδρομία Palio, που γίνεται κάθε χρόνο στη Σιένα.

Το φθινόπωρο, είναι όλα σχετικά με τα τρόφιμα και γενναιοδωρία, όπως τρούφες και άγρια ​​μανιτάρια γιορτάζονται. Και τέλος, Δεκέμβριος περιστρέφεται γύρω από τα Χριστούγεννα, όταν οι Ιταλοί γιορτάζουν Πανήγυρις του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ο Άγιος Ημέρα Lucia, την παραμονή των Χριστουγέννων και την ημέρα των Χριστουγέννων, την Ημέρα του Αγίου Στεφάνου και εορτές πολλά άλλα αγίων.

Ο Καιρός στην Ιταλία

το κλίμα της Ιταλίας ποικίλει σημαντικά ανάλογα με το πού μπορείτε να επισκεφθείτε. Το βόρειο τμήμα της χώρας, κοντά στις Άλπεις, έχει ένα δριμύ κλίμα με κρύους χειμώνες και ζεστά, υγρά καλοκαίρια, ενώ η κεντρική Ιταλία έχει ένα ήπιο κλίμα όλο το χρόνο. Στη νότια Ιταλία, θα βρείτε ζεστές θερμοκρασίες όλο το χρόνο.

Για παράδειγμα, οι θερμοκρασίες στο Μιλάνο μπορεί να κυμαίνεται από τόσο χαμηλά όσο 28 βαθμούς Κελσίου το χειμώνα για να φθάσει το 85 βαθμούς Κελσίου τον Ιούλιο. Ρώμη είναι πολύ πιο ήπια, με χαμηλές θερμοκρασίες συνήθως στη δεκαετία του ’40 και το καλοκαίρι ψηλά στη δεκαετία του ’80.

Περίοδος Αιχμής στην Ιταλία

Peak σεζόν στην Ιταλία είναι συνήθως τα μέσα Μαΐου μέχρι τον Αύγουστο, όταν οι επισκέπτες συρρέουν στη χώρα από όλο τον κόσμο. Ενώ πολλοί Ιταλοί πηγαίνουν στις δικές τους διακοπές τον Αύγουστο, επισκέπτες από άλλα μέρη όλα, αλλά κάνει για αυτό, στέλνοντας αεροπορικά εισιτήρια και τιμές ξενοδοχείων σε υψηλότερο σημείο τους. Το καλοκαίρι είναι μια μεγάλη στιγμή για να επισκεφθείτε, χάρη στο όμορφο καιρό της Ιταλίας, αλλά να είναι προετοιμασμένοι για περισσότερες πλήθη σε σημαντικά αξιοθέατα σε σχέση με άλλες εποχές του έτους.

Ιανουάριος

Ιανουάριος μπορεί να είναι μια μεγάλη στιγμή για να επισκεφθείτε την Ιταλία για όσους δεν με πειράζει το κρύο. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όπερα, συμφωνική, και τις εποχές του θεάτρου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Για λάτρεις των χειμερινών σπορ, τα βουνά της Ιταλίας προσφέρουν πολλές ευκαιρίες.

Εκδηλώσεις για την Αναχώρηση

 • Θεοφάνεια, η άφιξη των τριών βασιλιάδων, γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Ιανουαρίου και είναι η πιο σημαντική ιταλική φεστιβάλ γιόρτασε τον Ιανουάριο.
 • San Antonio Abate γιορτάζεται στις 17 Ιανουαρίου σε πολλές περιοχές της Ιταλίας. Οι τεράστιες φωτιές άναψε και συχνά υπάρχει επίσης μουσική, χορό και άφθονο κρασί.

Φεβρουάριος

Φεβρουάριος μπορεί να πάρει μια κακή ραπ, αλλά είναι μια μεγάλη στιγμή για να επισκεφθείτε για ταξιδιώτες με συγκεκριμένο προϋπολογισμό, όπως αεροπορικά εισιτήρια και καταλύματα είναι πολύ πιο λογικές τιμές από ό, τι σε άλλους μήνες. Ο καιρός μπορεί να είναι κρύο και την υγρασία, έτσι συσσωρεύσει επάνω!

Εκδηλώσεις για την Αναχώρηση

 • Carnevale , όπως λέγεται στα ιταλικά, κινείται κάθε χρόνο, ανάλογα με το λειτουργικό ημερολόγιο, κινείται κάθε χρόνο, αλλά υπάρχει μια καλή πιθανότητα μερικές από τις καλύτερες εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου.
 • επίσημη περίοδο των χειμερινών εκπτώσεων της Ιταλίας ξεκινά τον Φεβρουάριο, οπότε αν ψάχνετε για να κάνετε τα ψώνια σας, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή.

Μάρτιος

Μαρτίου να ξεκινήσει το κρύο και την υγρασία, σαν τον Φεβρουάριο, αλλά μέχρι το τέλος του μήνα, είναι πιθανό ότι ο ήλιος λάμπει και μια σειρά από αγριολούλουδα, άνθη δέντρο και οι κήποι είναι στην άνθιση στην Ιταλία, στη συνέχεια. Πλήθη εξακολουθούν να είναι χαμηλά, κάνοντας Μαρτίου μια μεγάλη στιγμή για να επισκεφθείτε.

Εκδηλώσεις για την Αναχώρηση

 • Η Ρώμη Μαραθώνιος διεξάγεται την τρίτη Κυριακή του Μαρτίου. Ο αγώνας ξεκινά από τη Ρωμαϊκή Αγορά.
 • Πάσχα μερικές φορές πέφτει στα τέλη Μαρτίου με γεγονότα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που οδηγεί μέχρι την Κυριακή του Πάσχα και είναι μια τεράστια γιορτή σε όλη τη χώρα.

Απρίλιος

 Ως ένας από τους Ιταλίας «εποχές ώμο,» μπορείτε να βρείτε μεγάλη καιρικές συνθήκες και καλές τιμές αν τύχει να επισκεφθείτε τον Απρίλιο. Πάσχα πέφτει συνήθως κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, οπότε αν τύχει να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια του Πάσχα, γνωρίζουμε ότι οι διακοπές παρατηρείται πιο πιστά από ό, τι στις Ηνωμένες Πολιτείες, που σημαίνει ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε πιο κλειστά καταστήματα, εστιατόρια και τουριστικά σημεία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου από θα κάνατε στην Αμερική. Από την άλλη πλευρά, επισκεφτείτε το Πάσχα είναι μια μεγάλη στιγμή για να δείτε την Μεγάλη Εβδομάδα πομπή.

Εκδηλώσεις για την Αναχώρηση

 • Ιταλικά γιορτές εβδομάδα του Πάσχα ξεκινήσει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πριν από το Πάσχα και να συνεχίσει μέσα από τη Δευτέρα του Πάσχα, La Pasquetta, μια εθνική εορτή.
 • γενέθλια της Ρώμης (753 π.Χ.!) γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Απριλίου.

Ενδέχεται

Τον Μάιο, οι θερμοκρασίες ζέσταμα και πλήθη αυξάνονται. Θα έχετε επίσης περισσότερες ώρες της ημέρας, το οποίο μπορεί να κάνει το μήνα για την εξερεύνηση ή το χτύπημα στην παραλία.

Εκδηλώσεις για την Αναχώρηση

 • 1η Μαΐου είναι αργία σε όλη την Ιταλία. Είναι γιορτάζεται παρόμοια με την Ημέρα της Εργασίας των ΗΠΑ, με μερικές διαφορετικές παρελάσεις και γιορτές για να γιορτάσουν.
 • Μαΐου σηματοδοτεί επίσης το εναρκτήριο λάκτισμα του Giro d’Italia, ισοδύναμο της χώρας στο Tour de France.

Ιούνιος

Τα πλήθη είναι στο αποκορύφωμά τους τον Ιούνιο, αλλά ο καιρός είναι μεγάλη καθώς οι θερμοκρασίες δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα. Ενώ οι τιμές μπορεί να είναι υψηλότερο, αν ονειρεύεστε σε μια ηλιόλουστη ιταλική διακοπές, Ιούνιος είναι ο μήνας για σας.

Εκδηλώσεις για την Αναχώρηση

 • 2 Ιούνη είναι η Festa della Repubblica, μια εθνική αργία που γιορτάζει την ίδρυση της Ιταλίας ως μια ενιαία δημοκρατία. Υπάρχουν συνήθως μεγάλες παρελάσεις και πυροτεχνήματα εμφανίζει σε όλη τη χώρα.

Ιούλιος

Ένα καλοκαιρινό ταξίδι στην Ιταλία σημαίνει ότι θα απολαύσετε πολλά φωτεινά ήλιο και μπορεί να μειωθεί από τις μαγευτικές παραλίες της. Πηγαίνοντας στη μεσογειακή χώρα τον Ιούλιο σημαίνει επίσης συμμετοχή στα φανταστικά καλοκαιρινά φεστιβάλ της Ιταλίας, προκειμένου να παρακολουθήσουν υπαίθριες συναυλίες και θεατρικά έργα, και χαλαρωτικό έξω κατά τις βραδινές ώρες. Ο Ιούλιος είναι ένας πολυάσχολος μήνας για τον τουρισμό, έτσι αναμένουμε να πληρώσει υψηλότερες τιμές για διαμονή και αεροπορικά εισιτήρια.

Εκδηλώσεις για την Αναχώρηση

 • Παλιό, διάσημος χωρίς σέλλα αγώνας αλόγων Σιένα γύρω από την κεντρική πλατεία, την Piazza del Campo, λαμβάνει χώρα στις 2 Ιουλίου.
 • Την τρίτη Κυριακή του Ιουλίου, ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Βενετίας, το Festa del Redentore, ή Γιορτή του Σωτήρος, σηματοδοτεί το τέλος μιας μεγάλης επιδημίας πανώλης το 1576. Σήμερα, είναι γιορτάζεται με πυροτεχνήματα και μια ρεγκάτα γόνδολα.

Αύγουστος

Ιταλοί παίρνουν τις δικές τους διακοπές τον Αύγουστο, αλλά η χώρα εξακολουθεί να είναι γεμάτες από τουρίστες. Ο καιρός θα είναι πιθανώς θερμό (και υγρό, στα περισσότερα μέρη!) Και τα πλήθη διογκώνεται σε δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα, που κυμαίνονται από Μυστικού Δείπνου στο Κολοσσαίο. Ενώ μεγαλύτερες πόλεις θα εξακολουθούν να έχουν την αφθονία της δραστηριότητας, προσέξτε ότι οι μικρότερες πόλεις και τα χωριά θα είναι πολύ πιο ήσυχο.

Εκδηλώσεις για την Αναχώρηση

 • Ferragosto (Κοίμηση της Θεοτόκου), είναι μια εθνική εορτή, που σηματοδοτεί την κορύφωση της σεζόν καλοκαιρινές διακοπές. Είναι που πραγματοποιήθηκε στις 15 Αυγούστου.
 • La Fuga del Bove (Escape της Οξ), είναι ένα τριών εβδομάδων φεστιβάλ στην Τοσκάνη της πόλης του Montefalco. Περιλαμβάνει το καλό φαγητό, ιστορικά κοστούμια και μουσική.

Σεπτέμβριος

Το πιο καυτό καλοκαιρινό καιρό έχει υποχωρήσει, τα πλήθη του καλοκαιριού έχουν αραιώσει, και οι Ιταλοί επέστρεψαν από τις διακοπές τους. Ιταλία το φθινόπωρο είναι από την καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε. Μπορείτε να απολαύσετε πέσει τρόφιμα όπως τρούφες και άγρια ​​μανιτάρια, παρακολουθούν φεστιβάλ πτώση και πολιτιστικές εκδηλώσεις, και να πάρει γύρω από διάφορα μέρη χωρίς τη ζέστη του καλοκαιριού.

Εκδηλώσεις για την Αναχώρηση

 • Ιστορίες Regatta, ιστορικό αγώνα σκάφος της Βενετίας λαμβάνει χώρα την πρώτη Κυριακή του Σεπτεμβρίου με τέσσερις κατηγορίες αγώνα.
 • Το Φεστιβάλ της Παναγίας της Θάλασσας γιορτάζεται τη δεύτερη Κυριακή του Σεπτεμβρίου στη Σικελία, στο χωριό της Patti.

Οκτώβριος

Οκτώβριος σηματοδοτεί την πραγματική έναρξη της σεζόν ώμο της Ιταλίας, όταν οι τιμές είναι συνήθως πολύ χαμηλότερες από ό, τι θα βρείτε σε άλλες περιόδους του έτους. Υπάρχουν ακόμα πολλά να κάνουμε όμως, όπως ολόκληρη η χώρα είναι γεμάτη από φεστιβάλ συγκομιδή γιορτάζει το κρασί, μανιτάρια, τρούφες, και πολλά άλλα.

Εκδηλώσεις για την Αναχώρηση

 • φημισμένο λευκή τρούφα Alba φεστιβάλ λαμβάνει χώρα τα Σαββατοκύριακα όλο τον Οκτώβριο στην περιοχή του Πιεμόντε της Ιταλίας.
 • Στην Τεργέστη, η Barcolana Regatta είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση σκαφών στη Μεσόγειο Θάλασσα.

Νοέμβριος

Νοέμβριος φέρνει φθηνά αεροπορικά εισιτήρια (μερικές φορές τόσο λίγα όπως $ 500 στρογγυλές-ταξίδι από τις ΗΠΑ) και την απίστευτη φύλλωμα πτώσης. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι συχνά λιγότερο ακριβά, καθώς, καθιστώντας το μήνα μια μεγάλη στιγμή για να επισκεφθείτε.

Εκδηλώσεις για την Αναχώρηση

 • Η Λευκή Τρούφα Fair στη μεσαιωνική Τοσκάνης λόφο πόλη του San Miniato κρατιέται στο δεύτερο, τρίτο και τέταρτο Σαββατοκύριακα του Νοεμβρίου
 • Η γιορτή της Παναγίας της καλής υγείας μας που πραγματοποιήθηκε στη Βενετία στις 21 Νοεμβρίου στις Madonna Della Salute Εκκλησία για να τιμήσουν την απελευθέρωση της Βενετίας από την πανούκλα το 1621.

Δεκέμβριος

καιρικές συνθήκες του Δεκεμβρίου μερικές φορές δεν είναι ιδανικές, οι θερμοκρασίες έχουν αρχίσει να πέφτει και το χιόνι είναι κοινή σε πολλά μέρη της χώρας. Τουρισμός, παραδόξως, επιβραδύνει κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους του μήνα, αλλά παίρνει πίσω μέχρι περίπου την περίοδο των Χριστουγέννων. Για πολλούς, οι δαπάνες των Χριστουγέννων στο Βατικανό είναι ένα όνειρο ζωής.

Εκδηλώσεις για την Αναχώρηση

 • Ενώ οι Ιταλοί συνήθως περάσετε την ημέρα των Χριστουγέννων με τις οικογένειές τους, πολλοί καθεδρικοί ναοί κρατήστε τα Χριστούγεννα Mass.
 • Η μεσαιωνική πόλη της Τοσκάνης Suvereto φιλοξενεί αγριογούρουνο φεστιβάλ τους (Σουβερέτο Sagra del Cinghiale) στο τέλος του Δεκεμβρίου. Η εκδήλωση ολοκληρώνεται με ένα τεράστιο γλέντι.