Θα πρέπει να αγοράσετε μια κάρτα Oyster για τα παιδιά μου;

Posted on

Θα πρέπει να αγοράσετε μια κάρτα Oyster για τα παιδιά μου;
Εάν επισκέπτεστε το Λονδίνο με τα παιδιά μεταξύ 11 και 15 ετών, που ταξιδεύουν γύρω από την πόλη μπορεί να γίνει πολύ πιο απλή από την αγορά Επισκέπτης Oyster κάρτες. κάρτες ενηλίκων μπορούν να αγοραστούν από διάφορες χώρες, πριν καν φύγετε από το σπίτι, και μόλις φτάσετε στο Λονδίνο, μπορείτε να ζητήσετε μια μεταφορά για το μέλος του προσωπικού (TfL) Λονδίνο για να εφαρμόσει μια έκπτωση Νέοι επισκεπτών στην κάρτα του παιδιού σας. Μπορείτε να αγοράσετε ένα κανονικό (μη-επισκέπτη) Oyster Card στο Heathrow, και να χρησιμοποιούν οποιονδήποτε τύπο Oyster Card για να φτάσετε στο κεντρικό Λονδίνο από Heathrow και Gatwick (αν και δεν Λούτον ή Stanstead).

Τι είναι το Oyster Card;

Μια Oyster Card είναι ένα πλαστικό εισιτήριο με το σχήμα, το μέγεθος και τη λειτουργία μιας έξυπνης κάρτας. Όπως μια έξυπνη κάρτα, θα βάλει τα χρήματα στην κάρτα και καθώς ταξιδεύετε, τα τέλη που θα καταβάλλουν κανονικά σε μετρητά αφαιρεθεί. Μόλις αγοραστεί, η κάρτα Oyster καλύπτει όλες τις μαζικές μορφές μεταφοράς στο Λονδίνο, το Underground (μετρό), Transport for London (TfL) σιδηροδρομικές και πιο γραμμές National Rail στο Λονδίνο, London Overground, Λεωφορεία του Λονδίνου, και Dockland Light Rail (DLR). Μπορεί να αγοραστεί σε καθημερινή ή εβδομαδιαία βάση? μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και καλύπτει τα αξιοθέατα σε όλα τα Λονδίνου, ζώνες 1-9.

Το κόστος της κάρτας του επισκέπτη Oyster £ 5 για την ενεργοποίηση και, στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε πόση πίστωση που θέλετε να προσθέσετε σε αυτό το £ 5 βήματα μέχρι £ 50. Αν έχετε ξεμείνει από χρήματα, μπορείτε να συμπληρώσετε και να το χρησιμοποιήσετε ξανά: στο τέλος του ταξιδιού σας, μπορείτε να πάρετε πίσω το αχρησιμοποίητο πίστωση. Σε πολλές περιπτώσεις, χρησιμοποιώντας μια κάρτα για να αγοράσει ένα εισιτήριο είναι σημαντικά φθηνότερα από ό, τι σε μετρητά. Επιπλέον, η ημερήσια τιμή έχει ένα «καπάκι» ποσό, και αφού έχετε συναντήσει αυτό το καπάκι ή να γίνει τρίτο ταξίδι σας σε μια μέρα, θα ταξιδεύουν δωρεάν για το υπόλοιπο της ημέρας. Μια κάρτα επισκέπτη Oyster έρχεται επίσης με πολλές ειδικές προσφορές και εκπτώσεις σε εστιατόρια, καταστήματα και χώρους διασκέδασης.

Παιδιά και στρείδια

Δεν χρειάζεστε μια κάρτα Oyster για τα μικρά παιδιά. Στο Λονδίνο, τα παιδιά κάτω των 11 ετών ταξιδεύουν δωρεάν με τα λεωφορεία και τα τραμ, και με το μετρό, τα τρένα DLR, London Overground, Tfl Rail και κάποια National Rail, έως και τέσσερα παιδιά κάτω των 11 ετών ταξιδεύουν δωρεάν αν είναι με ένα εισιτήριο που πληρώνουν ενηλίκων. Αγοράζοντας ένα ξεχωριστό Oyster Card για το παιδί σας ηλικίας 11-15 μπορεί να είναι βολικό, επειδή η έκπτωση Νέοι επισκέπτης είναι το ήμισυ το ποσοστό των ενηλίκων pay-as-you-go έκπτωση.

Όταν είστε έτοιμοι να εγκαταλείψουν το Λονδίνο, μπορείτε να πάρετε αδιάθετα πιστωτική πίσω, κρατήστε το για το επόμενο ταξίδι σας, ή να δώσει την κάρτα σε ένα φίλο για να χρησιμοποιήσετε.

Χαρτί Travel Κάρτες

Εάν δεν θέλετε να πάει η διαδρομή έξυπνη κάρτα, μπορείτε να επιλέξετε για ένα Διαδρομών, ένα χάρτινο εισιτήριο μπορείτε να αγοράσετε από μια μηχανή εισιτήριο σε κάθε σταθμό του υπόγειου σιδηρόδρομου. Μια διαδρομών είναι ένα εισιτήριο κατ ‘αποκοπή που καλύπτει όλες τις ταξιδιωτικές σας για μία ημέρα ή σε μία εβδομάδα ή περισσότερο. Αυτό σημαίνει ότι πληρώνετε μία κατ ‘αποκοπή ποσό για εκείνη την ημέρα / εβδομάδα, κ.λπ.

Η Διαδρομών χαρτί καλύπτει τα ταξίδια με τον υπόγειο σιδηρόδρομο, λεωφορεία και τρένα London Overground (τοπικά τρένα)? ταξίδια προεξοφλείται, αλλά δεν υπάρχουν ειδικές προσφορές και τα χρήματα δεν επιστρέφονται. Χρησιμοποιούνται καλύτερα για μεγάλη ομάδα ταξίδια. Τα εισιτήρια αυτά τροφοδοτούν τα εμπόδια στους σταθμούς σωλήνα και πεταχτεί έξω και πάλι.