Ιερό της Pattaya της αλήθειας: Ο πλήρης οδηγός

Posted on

Ιερό της Pattaya της αλήθειας: Ο πλήρης οδηγός

Pattaya έχει να προσφέρει από την εξαθλίωση για την οποία είναι διάσημος πολύ περισσότερο. Από τις όμορφες παραλίες, με διαδραστικά μουσεία τέχνης, με πλούσια βοτανικούς κήπους και ακόμη οινοποιεία, Pattaya είναι μια δυναμική και πολύπλευρη προορισμό – και αυτό είναι μόνο το ξεκίνημα.

Ένα Pattaya έλξη που είναι ιδιαίτερα ίντριγκα είναι η λεγόμενη Ιερό της Αλήθειας, που βρίσκεται περίπου 15 λεπτά βόρεια της πόλης κατά μήκος της ακτής. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα για την ιστορία του ιερού της Pattaya της Αλήθειας, όλα τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε εκεί, πώς να σχεδιάσουν μια επίσκεψη και τι πρέπει να κάνετε γύρω από το ξενοδοχείο αφού έχετε τελειώσει την εξερεύνηση.

Η Ιστορία του Ιερού Pattya της Αλήθειας

Το 1981, ένα ταϊλανδέζικο επιχειρηματίας με το όνομα του λεκ Viriyaphant αποφάσισε ότι ήθελε να χτίσει κάτι στην Πατάγια. Ένα αξιοσημείωτο προστάτης των τεχνών (και διαβόητος εκκεντρικός), ο οποίος δυστυχώς απεβίωσε το 2000, ο κ Viriyaphant χρηματοδοτήθηκε επίσης το Μουσείο Erawan έξω από την Μπανγκόκ, το οποίο βρίσκεται στην επαρχία Samut Prakan που δεν απέχει πολύ από το αεροδρόμιο Suvarnabhumi.

Στην παρούσα κατάσταση, το Ιερό της Αλήθειας είναι εντυπωσιακό να πούμε το λιγότερο – κύριο κωδωνοστάσιο της υψώνεται 300 πόδια στον αέρα, και η περιοχή καλύπτει σχεδόν ένα στρέμμα. Ωστόσο, το Ιερό της Αλήθειας δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Όπως Sagrada Familia της Βαρκελώνης, την αναμενόμενη ημερομηνία ολοκλήρωσης του είναι κάποια στιγμή αργότερα αυτός ο αιώνας-2050 έχει αναφερθεί ως στόχο, αν και κατά πόσο ο στόχος θα επιτευχθεί είναι μια άλλη ιστορία εξ ολοκλήρου.

Τι να κάνετε στο Ιερό της Pattaya της Αλήθειας

Κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ξύλο teak, το Ιερό της Αλήθειας ενσωματώνει ένα στυλ που μπορεί καλύτερα να περιγραφεί ως «Visionary Art.» Ποια είναι να πούμε ότι χρησιμοποιεί οπτικά μοτίβα για να οδηγήσει το σπίτι μια θεολογική άποψη, σε αυτή την περίπτωση ένα εμπνευσμένο σε μεγάλο βαθμό από τον Ινδουισμό και της Ταϊλάνδης εθνική θρησκεία του Βουδισμού. Ένα από τα βασικά πράγματα που πρέπει να κάνουμε στο Ιερό της Αλήθειας είναι να δούμε την οπτική εκδηλώσεις σημαντικών ανατολική θρησκευτικές αντιλήψεις, συμπεριλαμβανομένης της σχέσης του ανθρώπου με το σύμπαν, και τη βουδιστική κύκλο της ζωής.

Το Ιερό της Αλήθειας είναι επίσης μια επισκόπηση των πολλών αρχιτεκτονικών στυλ που υπάρχουν σε όλη την Ινδοκίνα τις τελευταίες χιλιετίες. Οι ταξιδιώτες που έχετε επισκεφθεί την αρχαία πόλη της Ayutthaya, βόρεια της Μπανγκόκ θα αναγνωρίσει εμφανείς ομοιότητες με το Ιερό της Αλήθειας, αλλά περισσότερο αποκλίνουσες εμπνεύσεις υπάρχουν επίσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι, το Ιερό είναι το σπίτι σε τέσσερις gopura πύργους είσοδο, δομές θα βρείτε συνήθως σε Dravidian ναούς των Ταμίλ Ναντού και Karnataka κράτη της νότιας Ινδίας.

Φυσικά, δεν χρειάζεται να σκεφτείτε την επίσκεψή σας στο Ιερό της Αλήθειας ως μάθημα ιστορίας, ακόμη και αν πολύγλωσσο ενημερωτικό πλακάτ θα σας δώσει όλες το πλαίσιο και το υπόβαθρο που χρειάζεστε. Η οπτική πλευρά του και μόνο το ιερό είναι συντριπτική, και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ακονίσετε τη φωτογραφία σας, ή να λάβει κάποια selfie των που είναι σίγουρο ότι θα διοικήσει εκατοντάδες Instagram αρέσει, αν αυτό είναι περισσότερο το ύφος σας.

Πώς να επισκεφθείτε το Ιερό της Pattaya της Αλήθειας

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην περιοχή Na Kluea ακριβώς βόρεια κεντρική παραλία της Pattaya, το Ιερό της Αλήθειας διαρκεί περίπου 20-30 λεπτά για να φτάσετε με το αυτοκίνητο, ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας στο κέντρο της πόλης. Αν Pattaya διαθέτει ένα αστικό σιδηροδρομικό δίκτυο, μπορείτε να οδηγήσετε οποιοδήποτε μικρό λεωφορείο βόρεια από το «Dolphin Roundabout» στο κέντρο της πόλης, το οποίο κοστίζει 10 μπατ, καθώς επίσης και διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Φροντίστε να πείτε στον οδηγό ότι πρόκειται να Prasat Sajja Tham , όπως το Ιερό είναι γνωστό στη γλώσσα της Ταϊλάνδης.

Μόλις φτάσετε στο Ιερό, θα πρέπει να πληρώσει 500 μπατ για την εισαγωγή. Αυτό δεν είναι φθηνά, αλλά όπως ίσως έχετε δει σε αυτό το άρθρο, οι λόγοι είναι τόσο επεκτατική και εντυπωσιακό. Σχέδιο για τις δαπάνες τουλάχιστον μια-δυο ώρες εδώ, προκειμένου να πάρει την αξία των χρημάτων σας.

Άλλες Δραστηριότητες σε Πατάγια

Το Ιερό της Αλήθειας βρίσκεται κοντά Τέχνης στον Παράδεισο, ένα διαδραστικό 3D έκθεση τέχνης που δεν είναι ντροπαλός για την ενσωμάτωση παραδεισένια Ταϊλάνδης τοπίο στην έκθεση της. Αν είναι καλύτερη εξυπηρέτησή είστε μετά, μπορείτε εύκολα να καταβληθεί αυτά τα δύο αξιοθέατα μαζί για ένα πρωί ή το απόγευμα που ξεπερνά την εμπειρία τους περισσότερους ταξιδιώτες σε Pattaya έχουν.

eyond αυτό, Pattaya είναι μια εκπληκτικά ποικιλόμορφη προορισμό, ιδιαίτερα αν αυτό που γνωρίζουμε από την πόλη περιορίζεται σε υπονοούμενα έχετε ακούσει spouted στους δρόμους της Μπανγκόκ. Οδηγήστε ένα σκάφος στο όμορφο νησί Koh Laan, την κλίμακα άποψη της πόλης για ένα πανέμορφο πανόραμα ή επισκεφθείτε τη δική της Pattaya πλωτή αγορά, φαγητό pad Thai από μια βάρκα, δεν είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε μόνο στην Μπανγκόκ!