Κάλαντα από το Βασιλιά – Μια Cambridge Χριστουγέννων Παράδοση ανοιχτές σε όλους

Posted on

Κάλαντα από το Βασιλιά - Μια Cambridge Χριστουγέννων Παράδοση ανοιχτές σε όλους
Κάλαντα από το βασιλιά, την υπηρεσία Παραμονή Χριστουγέννων κάλαντα του Πανεπιστημίου του Cambridge, είναι ένα από τα πιο διάσημα υπηρεσίες κάλαντα στον κόσμο. Και ο καθένας με την υπομονή να σταθεί στην ουρά μπορεί να πάει δωρεάν.

Αλλά πριν πάτε για King College του Chapel στο Cambridge της Αγγλίας, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ποια υπηρεσία που σκοπεύετε να παρευρεθούν. Υπάρχουν δύο δημοφιλείς εκπομπή υπηρεσίες κάλαντα από βασιλιά. Μόνο ένας πραγματικά συμβαίνει την παραμονή των Χριστουγέννων και μόνο ένας είναι ανοικτή για το κοινό.

Κάλαντα από το βασιλιά

Η γνωστή τηλεοπτική υπηρεσία κάλαντα με χορωδούς ντυμένος και το φως των κεριών, εμφανίζονται την παραμονή των Χριστουγέννων από BBC2 και σε όλο τον κόσμο από την τηλεόραση καταστήματα BBC, είναι στην πραγματικότητα καταγράφεται στις αρχές του Δεκεμβρίου, με κάλεσε το κοινό. Έχουν κάνει με αυτόν τον τρόπο, λίγο πολύ, για περίπου 60 χρόνια

Είναι μια τελείως διαφορετική υπηρεσία από το Φεστιβάλ των Εννέα μαθήματα και κάλαντα μεταδόθηκε ζωντανά από το BBC Radio 4 στις 3μμ ώρα Γκρήνουιτς (δέκα EST και επτά PST) την παραμονή των Χριστουγέννων, και σε όλο τον κόσμο με εκατομμύρια ακροατές σε όλη την περίοδο των διακοπών. Αυτό είναι το ένα που μπορείτε να συμμετάσχετε – με λίγη υπομονή και ένα ζεστό παλτό.

Η υπηρεσία, προσαρμοσμένη από το ένα που δημιουργήθηκε το 1880, για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε στο βασιλιά την παραμονή των Χριστουγέννων το 1918, λίγο περισσότερο από ένα μήνα μετά το τέλος του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου ήταν πρώτη ραδιοφωνική μετάδοση από το BBC το 1928. Σήμερα, τουλάχιστον 450 ραδιόφωνο σταθμών, συμπεριλαμβανομένης και της American Public Media δικτύου, φέρουν την εκπομπή. Δεδομένου ότι έχει εδώ και σχεδόν 90 χρόνια, και από τότε χιλιάδες εκκλησίες έχουν υιοθετήσει τη μορφή του, υπάρχει μια καλή πιθανότητα που μεγάλωσε ακούγοντας αυτό.

Εδώ είναι πώς να παρευρεθεί

Του Βασιλιά College Chapel Φεστιβάλ των Εννέα μαθήματα και κάλαντα είναι ελεύθερη σε όποιον επιθυμεί να παρακολουθήσει, αλλά είναι εξαιρετικά δημοφιλής, ώστε να χρειαστεί υπομονή και θα πρέπει να είναι διατεθειμένος να παρατάξει πολύ νωρίς για μια ευκαιρία της έδρας:

  • Οι άνθρωποι αρχίζουν παράταξη στις 7:30 π.μ., όταν τα πρώτα μέλη του κοινού εισαχθεί προς τους λόγους του King College του.
  • Η είσοδος είναι μόνο με την κύρια πύλη του βασιλιά Parade. Όλες οι άλλες πύλες στο Κολέγιο κλειδωμένο.
  • Οι αχθοφόροι κολέγιο μετρήσει τον αριθμό των ανθρώπων που ενώνει τη γραμμή. Αφού υπάρχουν και πολλά που παρατάσσονται καθώς υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στο παρεκκλήσι, οι αχθοφόροι πω νέες αφίξεις που είναι απίθανο να είναι καθισμένοι.
  • Σε γενικές γραμμές, ο καθένας στην ουρά από 9.30πμ θα πάρετε πιθανώς μια θέση, αλλά δεν είναι εγγυημένη.
  • Φόρεμα μέχρι θερμά και να εξετάσει το ενδεχόμενο κάτι φορητό – όπως ένα αναδιπλούμενο κάθισμα μπαστούνι – για να καθίσει, γιατί οι πόρτες στο παρεκκλήσι δεν ανοίξει μέχρι 13:30. Η υπηρεσία ξεκινά στις 15:00 και τελειώνει περίπου στις 16:30.
  • Μόλις είστε μέσα τους λόγους κολέγιο, εγκαταστάσεις τουαλέτα είναι διαθέσιμο και το καφενείο κολέγιο είναι ανοικτή και σερβίρει αναψυκτικά.
  • Δεν μπορείτε να φέρετε σακούλες, συσκευασίες ή αναδιπλούμενο κάθισμα σας στο εκκλησάκι, αλλά μπορείτε να αφήσετε όλα αυτά με τους αχθοφόρους σε μια καθορισμένη περιοχή.

Ειδική είσοδος για άτομα με ειδικές ανάγκες

Ένας περιορισμένος αριθμός εκ των προτέρων εισιτήρια είναι διαθέσιμα για τους ανθρώπους που δεν μπορούν να σταθούν στην ουρά, λόγω της αναπηρίας ή ασθένειας. Η ζήτηση για τα εισιτήρια αυτά είναι υψηλή, ώστε σε περίπτωση που θα χρειαστείτε ένα πρέπει να εφαρμόσετε με το ταχυδρομείο. Το 2018, φαίνεται να έχουν ξυρισμένα ένα ολόκληρο μήνα από την περίοδο εφαρμογής mail? τελειώνει σήμερα 30 Σεπτέμβρη αντί για το τέλος του Οκτωβρίου, όπως και σε κάθε προηγούμενη χρονιά. Έτσι, αν δεν έχουν υποβάλει αίτηση για τα εισιτήρια του τρέχοντος έτους, είστε από την τύχη. Μόλις πάρετε ταχυδρομική αίτησή σας σε μόλις ανοίγει η περίοδος υποβολής των αιτήσεων, 18 Μαΐου, για μια καλύτερη τύχη την επόμενη χρονιά.

Αποστολή αιτήσεων προς την Παλαιστινιακή Αρχή με την Dean, King ‘s College, Cambridge, CB2 1η Ηνωμένο Βασίλειο.

Πώς να βρείτε King College του Chapel, Cambridge

King College του Chapel βρίσκεται εντός του εδάφους του King ‘s College στο βασιλιά παρέλαση στο κέντρο της πόλης. Τα μέσα μαζικής μεταφοράς την παραμονή των Χριστουγέννων τελειώνει νωρίτερα από το κανονικό και είναι συνήθως πολύ απασχολημένοι, αλλά αν σκοπεύετε μπροστά θα πρέπει να είναι σε θέση να φθάσουν King College του Chapel σχετικά εύκολα.

Με το τρένο

Η τακτική απευθείας τρένα εγκαταλείψουν τον σταθμό του Λονδίνου Κινγκς Κρος για Cambridge από πολύ νωρίς το πρωί. Το ταξίδι διαρκεί περίπου μία ώρα και 20 λεπτά. Υπάρχουν, επίσης, συχνά τρένα από το σταθμό Liverpool Street του Λονδίνου , με το αεροδρόμιο Stansted. Αυτό το τρένο διαρκεί περίπου μία ώρα ένα 40 λεπτά. Σχέδιο για έξοδο από το Λονδίνο το αργότερο μέχρι περίπου 6:15 π.μ. (αυτό είναι σωστό, 6:15 το πρωί), αν θέλετε να φτάσετε αρκετά νωρίς για την ουρά υπηρεσία κάλαντα.

Το φθηνότερο, εκ των προτέρων γύρο των ναύλων ταξίδι (το 2018) είναι περίπου £ 36, αλλά οι σιδηροδρομικές υπηρεσίες μεταξύ Λονδίνου και του Cambridge προγραμματιστεί να διακοπεί τον Δεκέμβριο, έτσι μπορεί να θέλετε να εξετάσει την οδήγηση, λαμβάνοντας ένα λεωφορείο ή ακόμα και διαμένουν πάνω. Επιστροφή υπηρεσίες τέλος νωρίτερα από το κανονικό για την παραμονή των Χριστουγέννων, ώστε να είναι σίγουρος για να κλείσετε το εισιτήριό σας αρκετά νωρίτερα. Ελέγξτε National Rail Πληροφορίες για τα δρομολόγια και να κλείσετε το τρένο σας – όσο πιο γρήγορα μπορείτε να κλείσετε το φθηνότερο θα είναι.

Ο σιδηροδρομικός σταθμός είναι περίπου 1,3 μίλια από το κέντρο της πόλης. Αν δεν τα ταξί είναι διαθέσιμα, να λάβει τα λεωφορεία 1 ή 7  έως Cambridge Εμμανουήλ Street. Και οι δύο δρομολόγια την παραμονή των Χριστουγέννων.

Με πούλμαν

Υπηρεσίες μεταξύ σταθμό Victoria Coach στο Λονδίνο και το κέντρο της πόλης του Cambridge να διαρκέσει από περίπου μία ώρα και 45 λεπτά έως τρεις ώρες την παραμονή των Χριστουγέννων. Ο γύρος εισιτήριο ταξιδιού, αγόρασε δύο εισιτήρια απλής διαδρομής, είναι περίπου £ 15. Δεν συστήνω πραγματικά την διαδρομή με το λεωφορείο για το συγκεκριμένο ταξίδι. Για να φτάσετε στο χρόνο να περιμένω στην ουρά για Κάρολ στο βασιλιά που θα πρέπει να πάρετε το λεωφορείο στις 4:20 π.μ. και το ταξίδι επιστροφής, από περίπου 17:00 και μετά να διαρκέσει έως και 3 ώρες. Ελέγξτε National Express προπονητές τους χρόνους και τους ναύλους.

Με το αυτοκίνητο

Cambridge είναι μια μικρή πόλη που είναι σε μεγάλο βαθμό πεζόδρομος στο κέντρο του. Θα συμφόρηση με τους αγοραστές της τελευταίας στιγμής την παραμονή των Χριστουγέννων. Αν σκοπεύετε να οδηγήσετε από το Λονδίνο, το σχέδιο για την επιτρέποντας αρκετό χρόνο. Μπορεί να είναι μόλις 63 μίλια μακριά, αλλά δεν είναι ο ευκολότερος 63 μίλια για κάθε μέρα, πόσο μάλλον την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ο καλύτερος τρόπος είναι να επιλέξετε χώρους στάθμευσης της πόλης Park και Ride, όπου μπορείτε να σταθμεύσετε στα προάστια της πόλης και να πάρει μια λογικές τιμές τοπικό λεωφορείο (συνήθως για ένα εισιτήριο στάθμευσης και μετεπιβίβασης) προς το κέντρο της πόλης. Η Madingley Road Park & ​​Ride είναι το πιο κοντινό σε βασιλιά. Ο χώρος στάθμευσης είναι £ 1 για έως και 18 ώρες και το λεωφορείο κοστίζει £ 3 για κάθε διαδρομή. Την παραμονή των Χριστουγέννων το 2016 υπάρχει μια κανονική υπηρεσία το Σάββατο, αλλά το πρώτο λεωφορείο φεύγει από το χώρο στάθμευσης στις 8πμ.

Το κέντρο της πόλης χώρος στάθμευσης, αλλά όταν προσθέτετε το χρονικό διάστημα που μπορεί να περιμένουν στην ουρά συν το χρόνο για την ίδια την υπηρεσία, θα μπορούσατε να καταλήξετε δαπανών abouat £ 30 για να παρκάρουν. Το πλησιέστερο χώρο στάθμευσης κέντρο της πόλης είναι ο χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων Grand Arcade στην οδό Χρηματιστηρίου καλαμποκιού, Cambridge CB2 3QF.