Κατακόμβες και Μούμιες στην Ιταλία – Χώροι στην Ιταλία για να ανακαλύψουν κατακόμβες και μούμιες

Posted on

Κατακόμβες και Μούμιες στην Ιταλία - Χώροι στην Ιταλία για να ανακαλύψουν κατακόμβες και μούμιες

Κατακόμβες είναι ενδιαφέρουσες και συχνά απόκοσμες χώρους ταφής στην Ιταλία, και μερικά από τα καλύτερα είναι στη Ρώμη και τη Σικελία. Ταφές απαγορεύεται εντός των τειχών της Ρώμης ήδη από τον πέμπτο αιώνα π.Χ., οπότε λαβύρινθους των υπόγειων σηράγγων έξω από το κέντρο της πόλης χρησιμοποιήθηκαν για να θάψει χιλιάδες σώματα πίσω στα αρχαία και παλαιοχριστιανικά εποχές. Σήμερα, μερικά από αυτά είναι ανοιχτά για το κοινό για εκδρομές.

Ενώ μπορεί να είναι λίγο έντονη για τα μικρότερα παιδιά, κατακόμβες και μούμιες της Ιταλίας προσφέρουν μια συναρπαστική ματιά στην ιστορία της χώρας. Συνήθως είναι ιδιαίτερα δημοφιλής με τα παιδιά από 10 ετών και πάνω.

Ρωμαϊκή τόπο ταφής στην Via Appia Antica

Ρώμη  Via Appia Antica , το Old Αππία Οδός, έξω από τα τείχη της Ρώμης, χρησιμοποιήθηκε ως τόπος ταφής για τους πρώτους Χριστιανούς, καθώς και ειδωλολάτρες. Σε όλες τις κατακόμβες κατά μήκος της Appian Way, τα οστά των νεκρών έχουν αφαιρεθεί σε περιοχές βαθιά μέσα στις σήραγγες, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό που βλέπετε τώρα είναι οι κηρήθρες της ταφής κόγχες που κάποτε τα οστά και, σε ορισμένες περιπτώσεις, λάρνακες με στάχτες.

  • Κατακόμβες του Αγίου Κάλλιστος , Catacombe di San Callisto : Στ Κάλλιστος, το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές από τις κατακόμβες, έχει ένα δίκτυο στοών περίπου 19 χιλιομέτρων και 20 μέτρα βάθος. Στιγμιότυπα από τις κατακόμβες περιλαμβάνουν την κρύπτη των εννέα πάπες και παλαιοχριστιανική τοιχογραφίες, έργα ζωγραφικής και γλυπτά.
  • Κατακόμβες του Αγίου Domitilla , Catacombe di San Domitilla : Αγ Domitilla έχει τα παλαιότερα κατακόμβες, με μια είσοδο μέσω μιας εκκλησίας του 4ου αιώνα. Γκρουπ στο St. Δομιτίλλας τείνουν να είναι μικρότερα, αλλά ένα από τα highlights είναι μια τοιχογραφία του 2ου αιώνα του Μυστικού Δείπνου.
  • Κατακόμβες του Αγίου Σεβαστιανού , Catacombe di San Sebastiano : St. Sebastian έχει περίπου 11 χιλιομέτρων από σήραγγες, αλλά η περιοδεία περιορίζεται σε μια πολύ μικρή περιοχή. Στιγμιότυπα από αυτές τις κατακόμβες περιλαμβάνει παλαιοχριστιανικά ψηφιδωτά και γκράφιτι.

Ρωμαϊκή κατακόμβες σε Via Salaria

Κατακόμβες του Αγίου Priscilla, το Catacombe di Priscilla , είναι μεταξύ Ρώμης αρχαιότερο, που χρονολογείται από τα τέλη του 2ου αιώνα μ.Χ.. Είναι λίγο έξω από το κέντρο στη Via Salaria, μια άλλη αρχαία δρόμους της Ρώμης αφήνοντας τη Ρώμη στην πύλη Salaria, Πόρτα Salaria , και με κατεύθυνση ανατολικά μέχρι την Αδριατική Θάλασσα.

Καπουτσίνων Κρύπτη στη Ρώμη

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά και ασυνήθιστα χώρων ταφής στην Ιταλία και πιθανότατα το spookiest στη Ρώμη είναι το Καπουτσίνων Κρύπτη κάτω από το Καπουτσίνων Εκκλησία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, που χτίστηκε το 1645. Η κρύπτη περιέχει τα οστά των περισσότερων από 4.000 μοναχούς, πολλοί που διοργανώνονται στα πρότυπα ή ακόμη και σχηματίζουν αντικείμενα όπως ένα ρολόι ή πολυελαίους. Θα βρείτε την εκκλησία, κρύπτη, και ένα μουσείο στη Via Veneto κοντά στην πλατεία Μπαρμπερίνι.

Κατακόμβες στις Συρακούσες, Σικελία

Οι κατακόμβες των Συρακουσών βρίσκονται κάτω από  Chiesa di San Giovanni , την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη, στην  Piazza San Giovanni , ακριβώς ανατολικά του αρχαιολογικού ζώνης. Η εκκλησία του Αγίου Ιωάννη ιδρύθηκε τον τρίτο αιώνα και η κρύπτη του Αγίου Μαρκιανού βρίσκεται κάτω από ό, τι πιστεύεται ότι είναι η πρώτη καθεδρικός ναός ανεγέρθηκε στη Σικελία.

Παλέρμο Κατακόμβες

Οι κατακόμβες του Παλέρμο βρίσκονται στο Μοναστήρι των Καπουτσίνων στην  Piazza Cappuccini , στα περίχωρα του Παλέρμο. Ενώ οι κατακόμβες βρέθηκαν στη σικελική πόλη των Συρακουσών είναι παρόμοια με αυτά που βρέθηκαν στη Ρώμη, οι κατακόμβες του Παλέρμο είναι πολύ ασυνήθιστο: κατακόμβες του Παλέρμο περιείχε ένα συντηρητικό που βοήθησε να ταριχεύσουν τα σώματα των νεκρών.

Οι κατακόμβες περιέχουν μουμιοποιημένο φορείς, πολλοί σε καλή κατάσταση, που εξακολουθούν να φαίνονται αληθοφανή, και μερικοί έχουν ακόμη και τα μαλλιά και τα ρούχα που απομένουν. Σικελοί όλων των τάξεων θάφτηκαν εδώ τον 19ο αιώνα. Η τελευταία ταφή εδώ, ότι ένα νεαρό κορίτσι, έλαβε χώρα το 1920. Περιττό να πούμε ότι αυτές οι κατακόμβες, περισσότερο από ό, τι μερικά από τα άλλα γύρω από την Ιταλία, δεν συνιστώνται για την τάση προς εμετό ή για τα παιδιά.

Άλλα Μούμιες στην Ιταλία


Παρόμοια με τις μούμιες στο Παλέρμο, υπάρχουν μούμιες στο Le Marche και Umbria περιοχές στην κεντρική Ιταλία που έχουν φυσικά διατηρούνται. Εδώ είναι πού να πάει να τους δει:

  • Εκκλησία των Νεκρών, Urbania μούμιες Νεκροταφείο : Εκκλησία των Νεκρών,  Chiesa dei Morti , είναι μια μικρή εκκλησία στην πόλη Le Marche της Urbania που κρατά μια ενδιαφέρουσα και κάπως μακάβριο οθόνη. Η Μούμιες Νεκροταφείο,  Cimitero delle mummie , βρίσκεται σε ένα μικρό εκκλησάκι. Ένας οδηγός θα σας οδηγήσει στο εκκλησάκι και σας λέει για τις μούμιες στην οθόνη. Πάρτε την επίσκεψη λεπτομέρειες στο Urbania μούμιες νεκροταφείο.
  • Το Μουσείο Μούμιες : Η μικρή πόλη της Ferentillo στο νότιο τμήμα της Ούμπρια κατέχει μια ενδιαφέρουσα έκπληξη κάτω από την εκκλησία του Santo Stefano. Φορείς θαμμένος εκεί διασώθηκαν από μια σπάνια μικρο μύκητα που επιτέθηκε τα πτώματα και τα μετέτρεψε σε μούμιες. Μερικά από τα καλύτερα διατηρημένα μούμιες εκτίθενται σε αυτό που είναι τώρα η μούμια μουσείο στο κάτω μέρος της εκκλησίας.