Λαμβάνοντας ένα ταξί από και προς το Παρίσι Αεροδρόμια: Είναι αξίζει τον κόπο;

Posted on

Λαμβάνοντας ένα ταξί από και προς το Παρίσι Αεροδρόμια: Είναι αξίζει τον κόπο;

Πολλοί αναγνώστες με ρωτάτε αν πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να πληρώσει για μια βόλτα με ταξί από και προς το αεροδρόμιο στο Παρίσι. Σίγουρα δεν είναι η φθηνότερη επιλογή, αλλά παίρνει ένα ταξί από και προς τα αεροδρόμια του Παρισιού, τελικά, το πιο εύκολο και λιγότερο αγχωτικό τρόπο μεταφοράς; Και πόσο θα πρέπει να περιμένετε να πληρώσετε για ένα τυπικό κόμιστρο ταξί μεταξύ του κέντρου της πόλης και τα αεροδρόμια;

Αξίζει?

Δεν υπάρχει απλή απάντηση στο ερώτημα εάν παίρνετε ένα ταξί είναι η καλύτερη επιλογή.

Αν έχετε ένα αρκετά γενναιόδωρο προϋπολογισμό, πολλές βαριές τσάντες, ταξιδεύουν με τα πολύ μικρά παιδιά ή ηλικιωμένους ή άτομα με ειδικές ανάγκες, θα ήθελα να συστήσω απολύτως λαμβάνοντας ένα ταξί, το οποίο είναι γενικά μια πολύ πιο χαλαρή επιλογή με λιγότερο περπάτημα ή τη μεταφορά του χρόνου που εμπλέκονται. Αντίθετα, εάν προσπαθείτε να παρακολουθήσετε τα έξοδα ταξιδίου, έχουν συσκευαστεί λογικά το φως, και είναι άνετα την πλοήγηση δημόσια συστήματα μεταφοράς του Παρισιού, λαμβάνοντας το προαστιακό (RER), ειδικές υπηρεσίες λεωφορείο στο κεντρικό λεωφορεία του Παρισιού ή αεροπορική εταιρεία είναι μια πολύ φθηνότερη επιλογή.

Πόσο μπορώ να περιμένω να πληρώσει για ένα ταξί από το Παρίσι Αεροδρόμια;

Ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες και την ώρα της ημέρας και αν ταξιδεύετε, μπορείτε να περιμένετε να πληρώσει οπουδήποτε 35-70 ευρώ για ένα ταξί από και προς τα αεροδρόμια του Παρισιού. Φυσικά, αν πάρετε ένα ταξί από Denfert-Rochereau στο νότιο Παρίσι, στο σχετικά κοντινό αεροδρόμιο Orly, θα πληρώσετε στο κατώτερο άκρο της κλίμακας.

Εάν επρόκειτο να πάρετε ένα ταξί σε όλη τη διαδρομή από τη Νότια Παρίσι στο αεροδρόμιο Roissy-Charles de Gaulle και βόρεια της πόλης, περιμένετε ένα πολύ υψηλότερο ποσοστό. Μπορείτε πάντα να ζητήσετε από το ταξί για το μέσο ναύλο από το σημείο αναχώρησής σας πριν από την αποδοχή του βόλτα. Να θυμάστε ότι αν κάνετε κράτηση ταξί εκ των προτέρων, θα πρέπει γενικά να καταβάλλουν ένα τέλος κράτησης και pickup στην κορυφή του ίδιου του ναύλου.

Πού να βρείτε ταξί από και προς το Παρίσι Αεροδρόμια

Στο Charles de Gaulle και Orly, ψάξτε για σημάδια και εικόνες που δείχνουν προς ταξί ζώνες παραλαβή από τις αφίξεις τερματικού σας.

Από το Παρίσι, αν δεν επιθυμείτε να κάνετε κράτηση ταξί μπροστά από το χρόνο, μπορείτε να βρείτε ταξί σε αφθονία γύρω από μεγάλα κέντρα του τρένου και μεταφοράς, όπως το σταθμό Gare du Nord, Gare de L’Est, Gare du Montparnasse, Gare d’Austerlitz ή Gare St Lazare. Αν είστε με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο Charles de Gaulle, είναι καλύτερα να σταματήσετε ένα ταξί από το σιδηροδρομικό σταθμό Gare du Nord και Gare de l’Est, δεδομένου ότι η συνολική τιμή θα είναι γενικά φθηνότερα από αυτά τα σημεία. Αν είστε με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο Orly νότια του Παρισιού, με καταγωγή ένα ταξί από το σταθμό Gare Montparnasse και το σταθμό Denfert-Rochereau RER μπορεί να είναι μια καλή επιλογή.

Μια προειδοποίηση ασφαλείας: Ποτέ μην αποδεχθεί μια βόλτα σε ένα ταξί που δεν έχουν μετρητή, ευδιάκριτη πινακίδα στην ανάγνωση στέγη «ταξί» ή αλλιώς θα φαίνεται ως λιγότερο από επαγγελματική εμφάνιση. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πάρει εξαπατάται, και υπήρξαν επίσης μεμονωμένα περιστατικά απαγωγών στο παρελθόν από άτομα που θέτουν ως οδηγοί ταξί.

Κράτηση ταξί από και προς το Παρίσι Αεροδρόμια: Ταξί Εταιρείες

Παρακάτω είναι μερικά από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενη εταιρείες ταξί στο Παρίσι, και όλα προσφέρουν υπηρεσία στο Παρίσι αεροδρόμια.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, online κρατήσεις είναι διαθέσιμη.