Λονδίνο Ταξιδιωτικός οδηγός: Πώς να χρησιμοποιήσει Contactless πληρωμής στο μετρό

Posted on

Λονδίνο Ταξιδιωτικός οδηγός: Πώς να χρησιμοποιήσει Contactless πληρωμής στο μετρό
Ανέπαφες πληρωμές για πρώτη φορά στα λεωφορεία του Λονδίνου το Δεκέμβριο του 2012. TfL (Transport for London) ορίζει ότι κάθε μέρα υπάρχουν περίπου 69.000 πληρωμές που γίνονται με τη χρήση ανέπαφων για Λεωφορεία του Λονδίνου.

Μπορείτε να πληρώσετε για το ταξίδι σας στο μετρό του Λονδίνου, το τραμ, τα τρένα DLR, London Overground, και του Εθνικού Σιδηροδρόμου υπηρεσίες που δέχονται Oyster με μια κάρτα ανέπαφων πληρωμών. Λονδίνο τα λεωφορεία σταμάτησαν να δέχονται τα μετρητά τον Ιούλιο του 2014 και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο Oyster ή κάρτα ανέπαφων πληρωμών για ταξίδια με λεωφορείο.

Contactless Επεξήγηση

κάρτες ανέπαφων πληρωμών είναι τραπεζικές κάρτες που έχουν ειδικό σύμβολο για αυτά με την ενσωματωμένη τεχνολογία να επιτρέψει σε ένα απλό άγγιγμα της κάρτας για να πληρώσει για αγορές κάτω από £ 20. Δεν χρειάζεστε έναν κωδικό PIN, μια υπογραφή, ή για να τοποθετήσετε την κάρτα σε κάθε αναγνώστη.

Contactless είναι διαθέσιμη στις χρεωστικές, πιστωτικές, φορτίο, και προπληρωμένες κάρτες.

TfL δήλωσε υπήρχαν 44,7 εκατομμύρια κάρτες ανέπαφων σε κυκλοφορία στο Ηνωμένο Βασίλειο, με εκτιμώμενη πέμπτη εκδοθεί εντός της ευρύτερης περιοχής του Λονδίνου. Κατά το πρώτο τρίμηνο του 2014, πάνω από το ήμισυ του συνολικού Ηνωμένο Βασίλειο 44,6 εκατομμύρια συναλλαγές χωρίς επαφή ήταν μέσα στην ευρύτερη περιοχή του Λονδίνου.

Contactless τραπεζικές κάρτες, επίσης, να έχουν εκδοθεί από τράπεζες εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά σας ενημερώνουμε ότι στο εξωτερικό αμοιβές συναλλαγής ή χρεώσεις ενδέχεται να ισχύουν για ταξίδια που καταβάλλονται με μια κάρτα που έχει εκδοθεί εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου. Δεν γίνονται δεκτές όλες οι κάρτες εκτός Ηνωμένου Βασιλείου, το ίδιο κάνουν και ελέγξτε πριν από το ταξίδι.

Μην πετάτε την κάρτα Oyster σας. Ανέπαφες πληρωμές είναι διαθέσιμα μαζί με την Oyster για Pay-As-You-Go πελάτες.

Oyster θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμο για όσους χρησιμοποιούν παραχώρησης ή εισιτήρια διαρκείας ή για εκείνους που θα προτιμούσαν να συνεχίσει να πληρώνει για ταξίδια με αυτόν τον τρόπο.

Οφέλη

Το βασικό πλεονέκτημα των ανέπαφων πληρωμών είναι ότι δεν έχετε πλέον να έχουν μια κάρτα Oyster και δεν χρειάζεται να ελέγξετε την ισορροπία σας κάρτα Oyster πριν από το ταξίδι. Αυτό θα σημαίνει ότι μπορείτε να επιβιβαστούν χωρίς καθυστέρηση. Αντί να τηρούν μια ισορροπία στην κάρτα σας, με ανέπαφων πληρωμών το κόμιστρο θα αφαιρείται αυτόματα από το λογαριασμό της κάρτας του τραπεζικού λογαριασμού / πληρωμής σας.

Εάν έχετε ένα κοινό λογαριασμό, μπορείτε και οι δύο να χρησιμοποιήσετε μια κάρτα ανέπαφων πληρωμών, αλλά θα πρέπει να έχετε μια κάρτα ανέπαφων πληρωμών καθένα, όχι μία κάρτα για ένα λογαριασμό, και προσπαθούν να πληρώσει για δύο άτομα που ταξιδεύουν μαζί με μία κάρτα δεν θα λειτουργήσει.

Γνωστά προβλήματα

Το μεγαλύτερο ζήτημα που πρέπει να γνωρίζει είναι «σύγκρουση καρτών.» Οι Λονδρέζοι αρχίζουν να γνωρίζουν αυτή τη φράση από την καρδιά, όπως ακούμε ανακοίνωσε τόσο συχνά στο σωλήνα:

Οι πελάτες Υπενθυμίζεται να αγγίξει μόνο μία κάρτα στον αναγνώστη να αποφύγει την πληρωμή με κάρτα δεν σκοπεύετε να πληρώσετε με.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί για να κρατήσει όλες τις κάρτες πληρωμής σας ανέπαφες και την κάρτα Oyster σας χωρίσει, αν θέλετε να εξασφαλιστεί μόνο μία από αυτές αγγίζει τον αναγνώστη να χρεώνονται. Θα μπορούσατε απλά να πάρετε μια κάρτα από το πορτοφόλι σας και αγγίξτε το για τον αναγνώστη, ή να διατηρήσουν μία κάρτα σε ένα ξεχωριστό πορτοφόλι ώστε να μην χρειάζεται να αφαιρέσετε πραγματικά την κάρτα από το πορτοφόλι για να εργαστούν για τον αναγνώστη.

Τι γίνεται Καθορισμός ανώτατου ορίου;

Η κάλυψη είναι όταν κάνετε πολλαπλά ταξίδια σε μια μέρα και χρεώνονται μέγιστη ημερήσια ποσότητα αντί για ένα ενιαίο εισιτήριο για κάθε ταξίδι, και αυτό το είδος της κάλυψης θα συμβεί με ανέπαφων πληρωμών. Ή μπορεί ανώτατο όριο σε ποσοστό επτά ημερών, αλλά μόνο από Δευτέρα έως Κυριακή. Δεν μπορεί να λειτουργήσει σε επτά ημέρες από την Τετάρτη, για παράδειγμα. Απλά πρέπει να θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια ανέπαφων πληρωμών με κάρτα για να πάρει την ημερήσια ή εβδομαδιαία παροχή κάλυψης.

Ανέπαφων πληρωμών λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όπως Oyster, χρέωση στους πελάτες μια Ενηλίκων-Rate Pay-As-You-Go ναύλου όταν αγγίζουν μέσα και έξω στο TfL αναγνώστες στην αρχή και στο τέλος κάθε ταξιδιού. Για να επωφεληθούν από την κάλυψη, θα πρέπει να επιλέξετε μέσα και έξω σε κάθε ταξίδι.

Εάν αγοράζετε συνήθως κάθε μήνα ή και περισσότερο Διαδρομών περίοδο ή λεωφορείο και τραμ Περνάει, θα πρέπει να συνεχίσουμε να το κάνουμε. Μηνιαία και πλέον Διαδρομών περίοδο και λεωφορείων και τραμ Περνάει δεν θα είναι διαθέσιμη για τις κάρτες ανέπαφων πληρωμών.

Εγγραφή των διαδρομών σας

Εάν εγγραφείτε για ένα online λογαριασμό με TfL, θα είστε σε θέση να δείτε από 12 μήνες ταξιδιού και το ιστορικό πληρωμών. Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε για ένα online λογαριασμό, αλλά αυτό ακούγεται σαν ένας καλός τρόπος για να ελέγξετε που φορτίζεται σωστά. Αν αποφασίσετε να μην εγγραφούν για ένα online λογαριασμό, θα είστε σε θέση να έχουν πρόσβαση στα ταξίδια και το ιστορικό πληρωμών κατά τη διάρκεια των τελευταίων 7 ημερών μόνο.

TfL έχει περισσότερες πληροφορίες και βίντεο που απεικονίζουν τον τρόπο ανέπαφων πληρωμών λειτουργούν στο δίκτυο μεταφοράς. Για να δείτε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα TfL .