Μαρτίου στη Γαλλία: Καιρός, Τι να Pack, και τι να δείτε

Posted on

Μαρτίου στη Γαλλία: Καιρός, Τι να Pack, και τι να δείτε

Μαρτίου μπορεί να είναι η τελευταία ευκαιρία μέχρι το τέλος του φθινοπώρου για να επισκεφθεί τη Γαλλία σε έναν προϋπολογισμό. Αυτή είναι η στιγμή για να πετάξει στη Γαλλία για φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχείο και πακέτα, και τα πορθμεία παζάρι από το Ηνωμένο Βασίλειο Ωστόσο, αυτή είναι και η τελευταία απασχολημένος μήνα της σεζόν του σκι, έτσι αναμένουμε κάποια πλήθη στην πλαγιά.

Η Γαλλία μπορεί να είναι ηλιόλουστο και φωτεινό, ή μπορεί να είναι κρύο, αλλά αν ο χειμώνας δεν έχει χαλαρώσει τον κλοιό του, ξενοδοχεία σε όλη τη Γαλλία θα σας καλωσορίσει με βρυχάται πυρκαγιών ξύλο, και θα υπάρχει επίσης αφθονία των εφευρετικό καραμέλα οθόνες Πάσχα στην  ζαχαροπλαστεία  και  chocolatiers.

Κάτω από το νότο της Γαλλίας στη Ριβιέρα, υπάρχουν πολλά καρναβάλια για να απολαύσετε, συμπεριλαμβανομένων Καρναβάλι της Νίκαιας, η οποία λαμβάνει χώρα κατά την πρώτη του μήνα. Άλλες μεσογειακές πόλεις γύρω από το ξενοδοχείο, επίσης, φιλοξενεί εορτασμών για το τέλος του χειμώνα και την αρχή της άνοιξης.

Γαλλία Καιρός Μάρτιο

Καθώς η εποχή κινείται από το χειμώνα εκρήξεις στην ανοιξιάτικη βροχή, μπορείτε να περιμένετε οποιαδήποτε και κάθε είδους καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη Γαλλία το Μάρτιο. Στο βορρά, να είναι προετοιμασμένοι για δροσερό για ψυχρή καιρό, και στο νότο, για την ήπια έως ψυχρές καιρικές συνθήκες. Υπάρχουν μεγάλες διαφορές στο κλίμα, ανάλογα με το πού βρίσκεστε στη Γαλλία, αλλά οι μέσοι όροι του καιρού για μεγάλες πόλεις είναι γενικά ενδεικτικά των μεγάλων περιφερειών της χώρας:

  • Παρίσι έχει μέσο υψηλό των 52 F και μέση χαμηλό των 41 F, ενώ η μέση θερμοκρασία κατά μήκος του μήνα είναι 45 F. Είναι χιονίζει δύο ημέρες και βρέχει 12 ημέρες κατά μέσο όρο.
  • Μπορντό μέση θερμοκρασία «s κυμαίνεται από 39 έως 59 F F αλλά συνήθως κυμαίνεται σε 50 F. Η πόλη παίρνει βρέχει κατά μέσο όρο 12 ημέρες κάθε χρόνο, αλλά συνήθως δεν παίρνουν το χιόνι το Μάρτιο.
  • Λυών θερμοκρασία κυμαίνεται από 39 F 57 F με μηνιαία μέση θερμοκρασία των 50 F, αλλά εμπειρίες μόνο οκτώ ημέρες βροχής κάθε χρόνο το Μάρτιο.
  • Νίκαια  έχει μέση θερμοκρασία που κυμαίνεται από 48 έως 59 F F, καθιστώντας την μία από τις θερμότερες πόλεις της χώρας. Ωστόσο, η μέση θερμοκρασία είναι 50 F, και βρέχει οκτώ ημέρες.
  • Στρασβούργο  έχει μια μέση περιοχή θερμοκρασίας από 36 έως 52 F F, με μέσο όρο 45 F για το μήνα. Βρέχει συνήθως 15 ημέρες κάθε Μάρτιο.

Τι να Pack

Συσκευασία για ένα γαλλικό διακοπές Μάρτιο μπορεί να ποικίλει, αλλά γενικά, αυτό είναι μια ψυχρή εποχή του χρόνου. Μπορείτε να πάρετε καταιγίδες και χιόνια, ανάλογα με το πού είστε επισκέπτονται. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να περιλαμβάνει ένα καλό χειμερινό παλτό, ένα ζεστό μπουφάν για τη διάρκεια της ημέρας, πουλόβερ ή ζακέτες, ένα κασκόλ, ένα ζεστό καπέλο, γάντια, καλό παπούτσια για περπάτημα, και ένα εύρωστο ομπρέλα που μπορεί να αντισταθεί τον άνεμο.

Εκδηλώσεις Μαρτίου στη Γαλλία

Υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος για να χτυπήσει τις πλαγιές το Μάρτιο, και το σκι στη Γαλλία είναι μια μεγάλη εμπειρία. Υπάρχουν θαυμάσια θέρετρα που τα εντυπωσιακά τοπία των γαλλικών οροσειρές, ιδιαίτερα στις Άλπεις. Υπάρχουν επίσης πολλές άλλες δραστηριότητες και χειμερινά σπορ για να εξετάσει? η après-ski ζωή είναι μεγάλη, και τα θέρετρα έχουν ανέβασε το παιχνίδι τους με την κορυφαία λιφτ του σκι, ειδικά περάσματα, και πολλά άλλα.

Παρά το γεγονός ότι οι μεγάλες γαλλικές καρναβάλια ξεκινήσει τον Φεβρουάριο, συνεχίζουν τη διάρκεια του Μαρτίου. Από όλες τις μεγάλες γιορτές Mardi Gras, Νίκαια στο νότο της Γαλλίας βάζει την πιο θεαματική. Αλλά μην ανησυχείτε? υπάρχουν πολλά περισσότερα καρναβάλια και τα φεστιβάλ που λαμβάνουν χώρα σε όλο το μήνα.

Τον Μάρτιο, υπάρχουν επίσης λιγότερα πλήθη και τη μείωση του χρόνου αναμονής για τα τουριστικά αξιοθέατα και τα εστιατόρια είναι συνήθως γεμάτη από τους ντόπιους. Επιπλέον, οι τιμές είναι χαμηλότερες για αεροπορικά εισιτήρια, δρομολόγια πλοίων από το Ηνωμένο Βασίλειο, και τοπικά ξενοδοχεία, και εάν το Πάσχα πέφτει το Μάρτιο, μπορείτε να απολαύσετε αυτές τις γιορτές, καθώς και.