Skip to main content

Να πάρει από Chiang Mai προς Koh Phangan

Να πάρει από Chiang Mai προς Koh Phangan
Για να φτάσετε από Chiang Mai προς Koh Phangan, θα σχεδόν χρειάζεται να ταξιδέψει σε όλο το μήκος της Ταϊλάνδης. Κάτι τέτοιο θα απαιτήσει δύο μια μέρα στην άλλη λεωφορεία και τρένα, ακολουθούμενη από τη λήψη ένα πλοίο για το νησί. Εναλλακτικά, μπορείτε να πετάξετε την απόσταση σε λιγότερο από δύο ώρες και στη συνέχεια να πάρετε μια βάρκα.

πετώντας Nonstop

Πετώντας είναι ο γρηγορότερος και απλούστερος τρόπος για να πάρει από Chiang Mai προς Koh Phangan, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο είναι επίσης το πιο ακριβό. Δεν υπάρχει αεροδρόμιο στο νησί Koh Phangan, έτσι θα πρέπει να επιλέξετε για να πετάξει είτε σε Surat Thani ή Κο Σαμούι. Πτήσεις από Chiang Mai και τα σημεία άλμα-off για να Koh Phangan συνήθως διαρκεί λιγότερο από δύο ώρες.

Επιλογές για απευθείας πτήσεις από Τσιάνγκ Μάι προς Koh Phangan:

 • Thai AirAsia έχει απευθείας πτήσεις μεταξύ Τσιάνγκ Μάι και Surat Thani: Surat Thani είναι το πιο πολυσύχναστο λιμάνι της πόλης για τη σύλληψη των σκαφών σε Koh Phangan και τα γύρω νησιά.
 • Bangkok Airways πραγματοποιεί απευθείας πτήσεις μεταξύ Τσιάνγκ Μάι και Koh Samui: Ένα μεγάλο νησί στα νότια του Koh Phangan. Πετώντας στο μεγάλο νησί γείτονα Koh Phangan είναι η πιο δαπανηρή επιλογή, ωστόσο, θα είναι μόνο περίπου μία ώρα με το καραβάκι από την παραλία Haad Rin στο Koh Phangan.

Αεροπορικά Εισιτήρια για Koh Phangan με στάση στην Μπανγκόκ

Ταϊλάνδης Nok Air λειτουργεί πολλές φθηνές καθημερινές πτήσεις μεταξύ Τσιάνγκ Μάι και την Μπανγκόκ, και στη συνέχεια από Μπανγκόκ προς Surat Thani δύο ξεχωριστές κρατήσεις πτήσεων είναι υποχρεωτικά. Θα πρέπει να κάνετε δύο διαφορετικές κρατήσεις και να επιτρέψει ένα μικρό buffer διάστημα μεταξύ. Πτήσεις φθάνουν και αναχωρούν στο Don Mueang Airport, το παλιό αεροδρόμιο της Μπανγκόκ που χρησιμοποιείται τώρα από αερομεταφορείς χαμηλού κόστους.

Σε ένα τσίμπημα, μια άλλη επιλογή για να φτάσουν στο Koh Phangan είναι να πετούν σε Chumphon, μια πόλη λιμάνι βόρεια του Σουράτ Thani. Δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις μεταξύ Τσιάνγκ Μάι και Chumphon. Το μικρό αεροδρόμιο στη Chumphon εξυπηρετείται μόνο από Nok Air πτήσεις από το αεροδρόμιο Don Mueang στην Μπανγκόκ.

Χρήσιμα Κώδικες Αεροδρόμιο στην Ταϊλάνδη

 • Αεροδρόμιο Μουεάνγκ Don Μπανγκόκ: DMK
 • Τσιάνγκ Μάι: CNX
 • Κο Σαμούι: USM
 • Surat Thani: URT
 • Chumphon: CJM

Πώς να φτάσετε με λεωφορείο και τρένο

Το φθηνότερο και πιο αργή επιλογή για να φτάσουν στο Koh Phangan από Chiang Mai είναι με το λεωφορείο, αν και όλα τα λεωφορεία και τα τρένα θα σταματήσει στην Μπανγκόκ. Θα χρειαστεί κατά πάσα πιθανότητα να αναγκαστούν να διακόψουν το ταξίδι με τη διαμονή σας στη Μπανγκόκ. Με το πρόσθετο χρόνο και το κόστος του να πάρει επίγεια μεταφορά και ένα ξενοδοχείο στη Μπανγκόκ, πετούν απευθείας σε Surat Thani συχνά λειτουργεί έξω να είναι μια καλύτερη συμφωνία.

Το κόστος της κράτησής μια μέρα στην άλλη τρένο από Chiang Mai προς Μπανγκόκ, και στη συνέχεια ένα άλλο από Μπανγκόκ προς Surat Thani, συχνά προσθέτουν έως και την σχεδόν το κόστος μιας πτήσης. Πλέον, θα σώσει περισσότερες από 24 ώρες ταξίδι στο χρόνο με το πέταγμα! Είναι γενικά αρκετά εύκολο να φτάσετε από Chiang Mai προς Μπανγκόκ.

Γνωριμία με τα Πλοία από Surat Thani

Διαφορετικές εταιρείες πορθμείων λειτουργούν από τις τερματικές εγκαταστάσεις διάσπαρτα έξω από Surat Thani, όλα είναι αρκετά μακριά (περίπου μία ώρα ή περισσότερο με το λεωφορείο) από το αεροδρόμιο. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε το χρόνο για να φτάσετε από το αεροδρόμιο προς το τερματικό πλοίο πριν από τα τελευταία φύλλα πλοίο.

Συνδυασμός των εισιτηρίων που περιλαμβάνουν μεταφορά με λεωφορείο προς τους τερματικούς σταθμούς των φέρι και των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μπορεί να κάνει κράτηση online την ίδια στιγμή που κάνετε κράτηση της πτήσης σας. Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει να προσεγγίσουμε μια από τις χούφτες των μετρητών στα εισιτήρια πώλησης για το αεροδρόμιο που περιλαμβάνουν ένα λεωφορείο charter για την αποβάθρα για φεριμπότ και το ακτοπλοϊκό εισιτήριο.

Να πάρει ένα εισιτήριο συνδυασμό με έναν μετρητή στο αεροδρόμιο είναι πολύ ασφαλέστερο (και φθηνότερη) από ό, τι προσπαθούν να κάνουν το δικό σας δρόμο για την τερματικούς σταθμούς-ένα πλοίο είναι πολύ ακριβό εγχείρημα με ταξί.

Οι διαφορετικές ακτοπλοϊκές εταιρείες λειτουργούν με ωράρια που διαφέρουν ανάλογα με την εποχή? θα πρέπει να ελέγξετε τους δικτυακούς τόπους για τους χρόνους αναχώρησης. Κάθε εταιρεία κυμαίνεται σε επίπεδο άνεσης και την ποσότητα του χρόνου που απαιτείται για την επίτευξη Koh Phangan.

Ορισμένες εταιρείες πορθμείων περιλαμβάνουν:

 • Raja
 • Lomprayah
 • Seatran Discovery
 • Songserm (από Chumphon)

Φτάνοντας στην Koh Phangan

Εκτός αν παίρνετε το πλοίο πάνω από το Μεγάλο Βούδα προβλήτα στο Koh Samui, θα φτάσετε στο Thong Sala, την κύρια πόλη λιμάνι στη δυτική πλευρά του Koh Phangan. Μια Songthaew (pickup ταξί φορτηγό) από το λιμάνι στα μεγάλα θέρετρα και τις παραλίες του νησιού θα πρέπει να είναι περίπου 100 μπατ, ανεξάρτητα από τον προορισμό.

Πλοία από Big Βούδα προβλήτα στο Koh Samui σε Koh Phangan φτάσετε στο Sunset Beach στη δυτική πλευρά της Haad Rin.

Ταξιδεύοντας κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου

Το μηνιαίο Full Moon Party στο Haad Rin στο Koh Phangan επηρεάζει πραγματικά τις μετακινήσεις των ταξιδιωτών σε όλη την Ταϊλάνδη. Μεταφορά στο Koh Phangan μπορεί συχνά να ξεπουλήσει την εβδομάδα πριν και μετά το δημοφιλές πάρτι στην παραλία κατά τη διάρκεια της υψηλής σεζόν μήνες.

Αν σκοπεύετε να απολαύσετε το Full Moon Party, να φτάσετε στο νησί νωρίς. Σε αντίθετη περίπτωση, ελέγξτε τις ημερομηνίες για το κόμμα και να μείνουν μακριά από το νησί, όταν το φεγγάρι είναι σχεδόν γεμάτο!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *