Νοεμβρίου στη Γαλλία: Καιρός, Τι να Pack, και τι να δείτε

Posted on

Νοεμβρίου στη Γαλλία: Καιρός, Τι να Pack, και τι να δείτε

Αν Νοέμβριο μπορεί να φαίνεται μια γκρίζα μήνα με ψυχρό καιρό και μικρότερη ημέρες, είναι μια καλή στιγμή για να πάρει για ένα γαλλικό διακοπές. Με τα χρώματα πτώση παρατεταμένη και φωτίζοντας τα ύπαιθρο και την πόλη πάρκα, η τραγανή, δροσερό καιρό μπορεί να είναι ιδανικό για ένα κομμάτι της υπαίθριας αναψυχής ή περιηγήσεις στα αξιοθέατα.

Νοέμβριος έχει μια από τις πιο σημαντικές ημερομηνίες στην ιστορία που γιορτάζεται σε όλη τη χώρα. 11, Νοεμβρίου είναι αργία για τον εορτασμό Ημέρα Μνήμης, που τιμά το τέλος του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου

Η ανακωχή, που υπογράφηκε στη σιδηροδρομική μεταφορά σε ένα απομακρυσμένο μέρος της Πικαρδίας είναι πολύ σημαντική για τους Γάλλους. Και οι δύο μεγάλες πόλεις και μικρά χωριά έχουν τελετές για τον εορτασμό τον εορτασμό της επετείου ποια ήταν η πιο αξέχαστη ημέρα για τους Γάλλους και τους Συμμάχους.

Το Νοέμβριο του πλησιάζει στο τέλος, οι χριστουγεννιάτικες αγορές ξεφυτρώνουν σε όλη τη Γαλλία με εποχιακά απολαύσεις, παιχνίδια, και διακοσμήσεις.

Το πιο σημαντικό, τα αεροπορικά εισιτήρια αρχίζουν να μειώνονται και υπάρχουν κάποιες καλές διακοπές και εκτός εποχής τιμές σε καταλύματα.

Γαλλία Καιρός το Νοέμβριο

Τον Νοέμβριο ο καιρός μπορεί να είναι ακόμα ζεστό στο νότο, αλλά μπορεί να αλλάξει έτσι πακέτο για το κρύο, καθώς και. Η βόρεια τείνει στο κρύο και βροχερό, έτσι ώστε να σας ταξιδέψει μέσα από τη Γαλλία, βοηθά να ντύσει στα στρώματα. Θα δείτε αυτήν την μεταβλητότητα στις μέσες καιρικές συνθήκες για ορισμένες μεγάλες πόλεις:

 • Παρίσι:
  θερμοκρασία κυμαίνεται από 3 βαθμούς C (7 ° F) έως 7 βαθμούς C (44 βαθμοί F
  Η μέση θερμοκρασία είναι 4 ° C (39 βαθμοί F)
  Μέσος αριθμός ημερών με μερικά βροχή είναι 16
 • Μπορντώ:
  Μέσος όρος θερμοκρασία κυμαίνεται από 5 βαθμούς C (41 βαθμοί F) έως 13 βαθμούς C (55 βαθμοί F)
  Οι μέσες θερμοκρασίες είναι 7 βαθμούς C (45 βαθμοί F)
  Μέσος αριθμός ημερών με μερικά βροχή είναι 15
 • Λυών:
  θερμοκρασία κυμαίνεται από 4 βαθμούς C (39 βαθμοί F) έως 10 βαθμούς C (50 βαθμοί F)
  Η μέση θερμοκρασία είναι 7 βαθμούς C (45 βαθμοί F)
  Μέσος αριθμός ημερών με μερικά βροχή είναι 14
 • Νίκαια:
  Μέσος όρος θερμοκρασία κυμαίνεται από 9 βαθμούς C (48 βαθμοί F) έως 16 βαθμούς C (61 βαθμοί F)
  Η μέση θερμοκρασία είναι 11,5 βαθμούς C (53 βαθμοί F)
  Μέσος αριθμός ημερών με μερικά βροχή είναι 12
 • Στρασβούργο:
  Μέσος όρος θερμοκρασία κυμαίνεται από 2 βαθμούς C (36 βαθμοί F) έως 8 βαθμούς C (46 βαθμοί F)
  Η μέση θερμοκρασία είναι 5 βαθμούς C (41 βαθμοί F)
  Μέσος αριθμός ημερών με μερικά βροχή είναι 15

Τι να Pack

Όταν επισκέπτεστε τη Γαλλία το Νοέμβριο, ανάλογα με το πού θα πρέπει να ταξιδεύει, το πακέτο για την μέση καιρική κατάσταση, αλλά να είστε σίγουροι και να περιλαμβάνει κάποια πιο ζεστά ταχυτήτων. Σχεδιάστε για τα στρώματα και περιλαμβάνουν ένα κασκόλ, καπέλο και γάντια έτσι ώστε θα είστε άνετα όταν ο καιρός κρυώσει, ειδικά τα βράδια.

Αν πρόκειται να τα βουνά, μπορεί χιόνι και αν το χιόνι έρχεται νωρίς, τα χιονοδρομικά κέντρα θα ανοίξουν, τουλάχιστον για τα Σαββατοκύριακα.

Ειδικά αν ταξιδεύετε στο βόρειο τμήμα της Γαλλίας, θα πρέπει να περιλαμβάνει ορισμένα από αυτά τα στοιχεία δροσερό καιρό.

 • Μακρύ μανίκι πουκάμισα
 • Πουλόβερ / φούτερ
 • Medium μπουφάν βάρος, κατά προτίμηση αδιάβροχη
 • Μακρύ παντελόνι
 • Κλειστή-toe, άνετα παπούτσια
 • Φως μπότες ή πεζοπόρους ημέρα
 • Ομπρέλα
 • Γάντια και το λαιμό κασκόλ
 • ζεστό καπέλο

Και να θυμάστε όλα αυτά τα καλούδια στις αγορές των Χριστουγέννων και ίσως να λάβει ένα επιπλέον βαλίτσα ή αφήνουν χώρο στην κυριότερη σας για τη γαλλική απολαύσεις.

Μια ολοκληρωμένη διακοπές Συσκευασία Λίστα για τη Γαλλία θα είναι χρήσιμη, δεδομένου ότι περιλαμβάνει ό, τι να συσκευάσει στη μεταφορά σε τσάντα σας και ποια ιατρική και self-care στοιχεία που θα θελήσετε να φέρει.

Νοέμβριος Εκδηλώσεις

Αν είστε σε μια πόλη όπως το Παρίσι, το Νοέμβριο, θα υπάρξουν βροχερές ημέρες όπου θα θέλετε να απολαύσετε εσωτερικές δραστηριότητες όπως η επίσκεψη τα γνωστά μουσεία όπως το Λούβρο. Και ακόμη και σε μικρές πόλεις, να αφιερώσει λίγο χρόνο πίνοντας καφέ σε ένα μικρό μπιστρό θα είναι ο ιδανικός τρόπος για να αποφύγει τις σταγόνες της βροχής. Υπάρχουν μερικά σημαντικά γεγονότα που κάνουν το ταξίδι στη Γαλλία ιδανικά το Νοέμβριο.

 • Ανακωχή γιορτάζεται σε κάθε γωνιά της Γαλλίας. Είναι ιδιαίτερα κινείται για να επισκεφθείτε τα πολλά sites Παγκοσμίου Πολέμου στη βόρεια Γαλλία αυτή τη στιγμή. Η ημερομηνία, πάντα 11 Νοεμβρίου είναι αργία με πολλά μουσεία και αξιοθέατα κλειστά. Εάν ξεχάσετε να πάρετε εκείνη την ημέρα, μπορείτε πάντα να πάρετε σε εκδηλώσεις μνήμης για το πιο κοντινό Σαββατοκύριακο για την Ημέρα Εκεχειρίας.
 • Η Δημοπρασία Hospices de Beaune κρασί λαμβάνει χώρα πάνω από τρεις ένδοξες μέρες στην Μπον, Βουργουνδία. Η παράδοση χρονολογείται από το 1859, όταν η πρώτη δημοπρασία των οίνων που παράγονται από τις διάφορες αμπελώνες που ανήκουν στις Hospices πραγματοποιήθηκε από το φως των κεριών. Δύο κεριά αναμμένα κατά την έναρξη της πώλησης της κάθε παρτίδας και η πώληση πήγε στο πρόσωπο προσφορά τελευταίο, όπως τα κεριά έσβησαν.
 • Beaujolais Nouveau απελευθερώνεται μεσάνυχτα την τελευταία Πέμπτη του μήνα. Αυτό είναι μια μεγάλη ευκαιρία για λίγο γλέντι και γιορτάζει αυτό το νέο κρασί. Ψάξτε για ειδικές εκδηλώσεις και δείπνα κρασιού στα εστιατόρια.
 • Η Καλών Τεχνών και Αντίκας στην Τουλούζη βλέπει περίπου 300 αντιπροσώπους δημιουργία καταστήματος για μανιώδεις αντίκες και ωραία συλλέκτες τέχνης. Η εκδήλωση, πάντα που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του Νοεμβρίου, προσελκύει τα νέα για τη συλλογή, καθώς και ωριμασμένο συλλέκτες από όλο τον κόσμο. Υπάρχει επίσης ένα μηνιαίο αγορά .
 • Χριστουγεννιάτικες αγορές ανοίγουν σε όλη τη Γαλλία στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την ετήσια διακοπές Δεκεμβρίου. Πολύχρωμα ξύλινα πάγκους γραμμή τις λεωφόρους, δρόμους και αγορές και με αυτό έρχεται μια αίσθηση του ενθουσιασμού και της πρόβλεψης. Ακόμη και μικρά χωριά θα έχουν μια υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά.
 • Απόκριες έχει γίνει αρκετά φεστιβάλ στη Γαλλία. Απόκριες ήταν αρχικά All Hallows Eve, μέρος μιας εκδήλωσης 3 ημερών τιμώντας τους νεκρούς, η οποία περιελάμβανε αγίους (Hallows), μάρτυρες και συγγενείς. Η νύχτα ήταν μια στιγμή για να αμφισβητήσει τη δύναμη του θανάτου με χιούμορ το οποίο έχει γίνει το ευφάνταστο παράδοση του Halloween σήμερα. Ενώ Απόκριες πέφτει στις 31 Οκτωβρίου σε όλο τον κόσμο, οι Γάλλοι ενδιαφέρονται περισσότερο για την  Toussaint , Αγίων Πάντων, η οποία λαμβάνει χώρα την 1η Νοεμβρίου Την ημέρα αυτή, θα συναντήσετε οικογένειες πηγαίνουν στο νεκροταφείο μαζί με το φως κεριών σε λίγο φανάρια και να θέσει τα λουλούδια στους τάφους των συγγενών τους.