Skip to main content

Παρίσι Ταξιδιωτικές Προσφορές και Πακέτα: Αεροπορικά εισιτήρια, τρένα και Ειδικό δελτίο

 Paris Travel Deals and Packages: Flights, Trains, and Special Passes

Ένα από τα πιο σημαντικά κέντρα της Ευρώπης

Σχεδιάζει ένα ταξίδι στο Παρίσι μπορεί να είναι αγχωτική, αλλά όχι για την έλλειψη επιλογών. Το Παρίσι είναι κορυφαίο τουριστικό προορισμό στον κόσμο και ένα μεγάλο ευρωπαϊκό κόμβο αεροπορικών και σιδηροδρομικών μεταφορών, έτσι ώστε οι ταξιδιώτες σχεδόν πλημμυρίσει με προσφορές για πτήσεις, ταξιδιωτικά πακέτα, και τις επιλογές των σιδηροδρομικών για να πάρει μέσα. Κάντε κλικ μέσα για συμβουλές μας, που θα σας βοηθήσουν να κάνετε μια καλά πληροφορημένη και τον προϋπολογισμό συμβατές με την απόφαση για να πάρει στο Παρίσι και πίσω.

Πετώντας στο Παρίσι: Κύρια Αεροδρόμια

Το Παρίσι έχει δύο μεγάλα διεθνή αεροδρόμια: Roissy-Charles de Gaulle και Orly.

 • Το αεροδρόμιο Roissy-Charles de Gaulle είναι το δεύτερο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Ευρώπης μετά το Heathrow του Λονδίνου, με περίπου 200.000 επιβάτες που διακινούνται μέσω καθημερινά. Το αεροδρόμιο Charles de Gaulle βρίσκεται περίπου 15 χλμ βορειοανατολικά από το κέντρο του Παρισιού, προσφέρει γρήγορη και αξιόπιστη επίγεια μεταφορά σε Paris.Charles de Gaulle, έχει τρεις ακροδέκτες ή «aerogares» :
  • Terminal 1: τα περισσότερα μη-Air France διεθνείς πτήσεις, συμπεριλαμβανομένων των United Airlines, US Airways, η Lufthansa και η Virgin Atlantic.
  • Terminal 2 είναι το μεγαλύτερο και είναι σπασμένο σε 6 μικρότερα τερματικά (AF). Οι περισσότεροι Air France αεροπορικά εισιτήρια, καθώς και η American Airlines, British Airways, Delta Air, και Northwest Airlines, να πετάξουν στον τερματικό σταθμό 2.
  • Terminal Τ-3 είναι δεσμευμένο για τον προϋπολογισμό και πτήσεις τσάρτερ, συμπεριλαμβανομένης της Ryanair και Easyjet.

Το αεροδρόμιο Orly είναι μικρότερο και αρκετούς βαθμούς κάτω ξέφρενη από το αεροδρόμιο Charles de Gaulle. Φιλοξενία περίπου 30 αεροπορικές εταιρείες, Orly χειρίζεται κυρίως εγχώριες και ευρωπαϊκές πτήσεις. Το ξενοδοχείο βρίσκεται μόλις 10 μίλια νότια του Παρισιού, το αεροδρόμιο έχει δύο τερματικούς σταθμούς:

Και τα δύο αεροδρόμια του Παρισιού προσφέρουν άνω του μέσου όρου υπηρεσίες και ανέσεις , συμπεριλαμβανομένων παγκόσμιας κλάσης αφορολογήτων ειδών και τα πολυτελή καταστήματα, δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο μεταξύ των τερματικών, μια μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια, σαλόνια και χώρους παιχνιδιού για τα παιδιά. Επιπλέον, ορισμένοι τερματικοί σταθμοί, συμπεριλαμβανομένων Terminal 2 στο αεροδρόμιο Charles de Gaulle, είναι δωρεάν ασύρματου internet internet.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Παρισιού Αεροδρόμια

Πληροφορίες στο τηλέφωνο:

 • Orly Ouest χειρίζεται κυρίως πτήσεις εσωτερικού, όπως οι Air France.
 • Orly Sud διαχειρίζεται διεθνείς και ναυλωμένες πτήσεις.
 • Εξυπηρετητή φωνής (ώρες πτήσεων σε πραγματικό χρόνο)
  0 892 681 515 (0,34 ευρώ ανά λεπτό)
 • Αεροδρόμιο πληροφορίες ανοικτές γραμμές:
  Paris-Orly: 01 49 75 15 15 (έξι-23.45μ.μ.)
  Paris-CDG: 01 48 62 22 80 (24 ώρες την ημέρα)

Παρίσι από την Air: Οι μεταφορείς και οι τιμές

Πετώντας στο Παρίσι μπορεί να αποδειχθεί ακριβό, αλλά αν σκοπεύετε καλά μπροστά μπορείτε να σκαλώνουν μια καλή συμφωνία. Κατά γενικό κανόνα, κράτηση εισιτηρίων σας τουλάχιστον 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας, και να εξετάσει πετούν στο Παρίσι έξω από την περίοδο αιχμής (μέσα Μαΐου έως Σεπτέμβριο). Επιπλέον, η σύνδεση με το Παρίσι από το Λονδίνο είναι συχνά ένα φθηνότερο τρόπο για να φτάσουμε στην πόλη του φωτός. Όταν πετούν από την Ευρώπη, την επιλογή ενός αερομεταφορέα χαμηλού κόστους είναι έξυπνος όσο είστε πρόθυμοι να παραιτηθούν διακοσμητικά στοιχεία.

Οι μεταφορείς: Ποια εταιρεία να πετάξει;

Οι ακόλουθες αεροπορικές εταιρείες παρέχουν τακτικά δρομολόγια από τις μεγάλες αμερικανικές και καναδικές πόλεις στο Παρίσι:

Για τα αεροπορικά ταξίδια στο Παρίσι μέσα από την ηπειρωτική Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο, οι περισσότερες από τις εταιρείες που αναφέρονται παραπάνω προσφορά υπηρεσιών προς Παρίσι από άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις. Επιπλέον, οι ακόλουθες εταιρείες πετούν στο Παρίσι καθημερινά:

Πακέτα

Κατά το σχεδιασμό παριζιάνικο παραμονή σας, η κράτηση ταξιδιωτικό πακέτο που περιλαμβάνει εισιτήριο μετ ‘επιστροφής αέρα, διαμονή σε ξενοδοχείο, και ίσως και άλλα χαρακτηριστικά, όπως ξεναγήσεις ή κουπόνια εστιατόριο μπορεί να είναι μια μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων. Αλλά προτού να βγούμε από την πιστωτική σας κάρτα, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τα ψιλά γράμματα και να καθαρίζω σχόλια των καταναλωτών του πακέτου που έχετε υπόψη σας buying– αυτό θα περιορίσει τον κίνδυνο να scammed, ή απλά απογοητευμένος.

 • Το Trip Advisor είναι ένα πολύ χρήσιμο site που προσφέρουν σχόλια των καταναλωτών του Παρισιού πακέτα διακοπών. Μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση απευθείας στο χώρο για πολλές ιδιότητες.
 • Epinions είναι επίσης μια μεγάλη πηγή για τη λήψη μιας απόφασης σχετικά με τα οργανωμένα ταξίδια στο Παρίσι.
 • Η Air France προσφέρει τακτικά ειδικές προσφορές για πτήσεις και ταξιδιωτικά πακέτα προς το Παρίσι, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Τα τρένα στο Παρίσι: Σταθμοί, τιμές και εισιτήρια Αγορά

Αν ταξιδεύετε στο Παρίσι μέσα από την ηπειρωτική Ευρώπη ή από το Ηνωμένο Βασίλειο, φτάνουν εκεί με το τρένο μπορεί να είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση για να φέρουν. Για ένα πράγμα, η Ευρώπη μετράει όλο και περισσότερο υπερταχείες αμαξοστοιχίες (που ονομάζεται TGV για το «τρένο υψηλής ταχύτητας στη Γαλλία), που μπορούν να μειώσουν το χρόνο σιδηροδρομικά ταξίδια προς τα κάτω κατά το ήμισυ.

Το τρένο Eurostar συνδέει το Λονδίνο με το Παρίσι μέσω της σήραγγας της Μάγχης, ή «chunnel», κάνοντας για μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία. Υπάρχει επίσης το πλεονέκτημα της ανωτέρω ατελείωτες αεροδρόμιο lines– για να μην αναφέρουμε να πάρει μια πιο προσεκτική ματιά γαλλική ή ευρωπαϊκή ύπαιθρο. Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, θα πρέπει να επιλέγουν μια πολύ πιο φιλική προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς, και τη μείωση του άνθρακα σας footprint– κάτι που σίγουρα μπορεί να αισθάνονται καλά για ακόμα κι αν καταλήξετε να περάσετε λίγο περισσότερα χρήματα. Αν έχετε επιπλέον χρόνο και αν ταξιδεύετε στο Παρίσι από αλλού στην Ευρώπη, σιδηροδρομικά ταξίδια μπορεί να είναι η σωστή επιλογή για εσάς.

Ο κεντρικός σιδηροδρομικός Σταθμοί Παρίσι

Το Παρίσι έχει έξι μεγάλες σιδηροδρομικούς σταθμούς που εξυπηρετούν και τους δύο εγχώριους και διεθνείς προορισμούς.

 • Gare du Nord είναι το κομβικό σημείο για τρένα που ταξιδεύουν από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Βόρεια Γαλλία και τη Βόρεια Ευρώπη. Το τρένο Eurostar φτάνει στο σταθμό Gare du Nord από το Λονδίνο.
 • Gare de Lyon είναι ένας προορισμός για τα τρένα από τη Λυών, Aix en Provence, τη Μασσαλία, τη Γαλλική Ριβιέρα, τη Γενεύη, και την Ιταλία. Πολλά από τα τρένα φθάνουν στο σταθμό Gare de Lyon είναι σφαίρα τρένα. Για παράδειγμα, μπορείτε να πάρετε από τη Λυών στο Παρίσι σε 2 ώρες και από τη Μασσαλία στο Παρίσι σε 3 ώρες.
 • Gare d’Austerlitz εξυπηρετεί προορισμούς στη νοτιοδυτική Γαλλία (δηλαδή Τουλούζ και Μπορντό), την κοιλάδα του Λίγηρα, και η Ισπανία.
 • Gare Saint-Lazare εξυπηρετεί την περιοχή της Νορμανδίας (κεντρική βόρεια Γαλλία) και την Αγγλία (μη-Eurostar).
 • Gare de l’Est είναι το κομβικό σημείο για τρένα που προέρχονται από την Ανατολική Γαλλία (Στρασβούργο, Αλσατία), τμήματα της Γερμανίας, το Λουξεμβούργο και την κεντρική Ευρώπη.
 • Gare Montparnasse είναι ως επί το πλείστον αποκλειστικά για υπερταχείες αμαξοστοιχίες που εξυπηρετούν Νάντη και Μπορντό.

Για σιδηροδρομικών εισιτηρίων, ωράρια, την έκδοση εισιτηρίων και κρατήσεις, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα εθνική σιδηροδρομική εταιρεία SNCF.

Παρίσι με το τρένο: Η Eurostar

Να πάρει στο Παρίσι με το Eurostar μπορεί να είναι μια καλή ιδέα για πολλούς λόγους, ειδικά αν είστε αναχωρούν από το Λονδίνο.

 • Διεθνείς πτήσεις προς Λονδίνο μπορεί να είναι φθηνότερα από ό, τι πτήσεις προς Παρίσι. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να μειώσει το κόστος για τα ταξίδια με το πέταγμα στο Λονδίνο και στη συνέχεια επικεφαλίδα στο Παρίσι με το Eurostar. Αυτό σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να περάσετε μια ημέρα ή δύο στο Λονδίνο ως προοίμιο στο Παρίσι διακοπές σας.
 • Το τρένο Eurostar συνδέει το σταθμό του Λονδίνου St. Pancras στο Παρίσι Gare du Nord σε μόλις 2 ώρες και 15 λεπτά.
 • Η σήραγγα κανάλι είναι ένα επίτευγμα της μηχανικής και μια συγκίνηση να εμπειρία. Αν δεν είστε κλειστοφοβικός, ταξιδεύει μέσα από ένα τούνελ που με κόπο σκάψει κάτω από τα νερά του καναλιού θα πρέπει να βιώνεται από τον καθένα τουλάχιστον μία φορά.
 • Αν ταξιδεύετε στο Παρίσι από αλλού στην Ευρώπη ή την Γαλλία , συμπεριλαμβανομένων των Βρυξελλών, Λιλ, Αβινιόν, ή τα γαλλικά χιονοδρομικά κέντρα των Άλπεων, όπως Aime la Plagne ή Bourg Άγιος Maurice, λαμβάνοντας το Eurostar θα επιταχυνθεί στο Παρίσι σε χρόνο μηδέν. Eurostar προσφέρει επίσης συνδέσεις με πάνω από 100 άλλους προορισμούς σε όλη την Ευρώπη.

Έκπτωση Κάρτες και Προσφορές για Ταξίδια στο Παρίσι

Οι μαθητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν στο Παρίσι μπορούν να επωφεληθούν σε μεγάλο βαθμό από την αγορά μια εκπτωτική κάρτα. Ακόμα κι αν δεν πέσουμε στην «σωστή» ηλικιακή ομάδα, ταξιδιωτικές εταιρείες διαφημίζουν τακτικά ειδικές προσφορές για έκπτωση ταξίδια στο Παρίσι.

Έκπτωση Κάρτες

 • Rail Europe προσφέρει εκπτωτικές κάρτες για απεριόριστο αριθμό διαδρομών εντός της Γαλλίας για τους φοιτητές, ηλικιωμένους, ζευγάρια και άτομα που ταξιδεύουν συχνά. Πολλά περάσματα είναι διαθέσιμα:
 • Find Rail Europe deals on trains and passes: Buy direct
 • Rail Europe Youth passes (for travelers under 26): Buy direct
 • Rail Europe Senior Pass: Buy direct
 • France’s rail company SNCF offers a variety of discount cards for students, seniors, and frequent travelers. These cards, which allow for discounts of up to 50% off on train fare, are a good option if you plan to travel to several destinations within France, or if you travel to France more than once a year. In addition, SNCF discount cards can be used for reductions on Eurostar train tickets and even on airfare.
 • The Eurail Pass is a good choice if you’re traveling to Paris as part of a larger tour around Europe. Available for travelers of all ages. (Buy your Eurail Pass direct at Rail Europe)

Special Offers:

There are numerous deals out there for train travel, but it requires a little early investigative work. Explore some of these options:

 • Find the latest deals for Eurostar fares at Rail Europe
 • Air France offers regular special flight and vacation packages to Paris from major cities in the US. (Book direct)
 • The SNCF reservation page allows you to perform a custom search for last-minute deals. You can save up to 50% by purchasing last-minute tickets, or “PREMS”. Keep in mind that these tickets are nonrefundable and non-exchangeable, though.