Skip to main content

Περιοχές Top αγορών της Σιγκαπούρης

Περιοχές Top αγορών της Σιγκαπούρης

Δίπλα στο φαγητό, τα ψώνια είναι η δεύτερη αγαπημένη ασχολία της Σιγκαπούρης. Η σκηνή ψώνια στην Σιγκαπούρη είναι τίποτα λιγότερο από εμπορικά θρυλική-shopping διασχίζουν το νησί, που συνδέονται με κλιματιζόμενα υπόγειες σήραγγες και σταθμούς MRT.

Το καλύτερο από όλα, η Σιγκαπούρη θα αποζημιώσει τους τουρίστες για τους φόρους που πληρώνουν για τις αγορές σας. Θα χρεωθείτε ένα Αγαθών και Υπηρεσιών ΦΠΑ (GST) του 7%, αλλά οι φόροι για αγορές άνω των SG $ 100 μπορεί να επιστραφεί με λίγο πρόβλημα. (Διαβάστε για αφορολόγητες αγορές στη Σιγκαπούρη  για περισσότερες λεπτομέρειες.)

Τώρα, αν έχετε την πιστωτική σας κάρτα και πιο άνετα παπούτσια σας είναι έτοιμη, είστε στο δρόμο σας στην αντιμετώπιση των ακόλουθων hotspots για ψώνια στη Σιγκαπούρη.

1. Μικρή Ινδία – μια αυθεντική γεύση από την υποήπειρο

Που αλλού στη Σιγκαπούρη μπορεί να σας πει πού είσαι από τη μυρωδιά των μπαχαρικών και γιασεμί; Μόνο στην Μικρή Ινδία, όπου ινδική κοινότητα της Σιγκαπούρης αγοράζει της διατροφής, μπαχαρικά, σάρι, και κοσμήματα. Μικρή Ινδία επικεντρώνεται γύρω από Serangoon οδών του είναι κύρια οδική αρτηρία και την πλευρά δρόμοι είναι γεμάτοι με καταστήματα που πωλούν τα πάντα, από κοσμήματα μέχρι Bollywood αναμνηστικά σε κάρυ με πεπιεσμένο χαρτί κουτιά.

Ενώ είστε εκεί, απλά πρέπει να σταματήσει από δύο από τα πιο διάσημα στάσεις για ψώνια στην Μικρή Ινδία: το Tekka κέντρο και την 24ωρη Μουσταφά Κέντρο.

Η Tekka Κέντρο μαζί Bukit Timah Οδική trafficks σε όλα τα είδη των μοναδική ινδική στοιχεία, το υγρό της αγοράς για το ισόγειο πωλεί τα λαχανικά, κρέατα, τα λουλούδια και τα μπαχαρικά, και το παρακείμενο κέντρο Hawker πωλεί Ινδικό χορτοφαγικά γεύματα και άλλες δημοφιλείς τοπικές ναύλο. Τα ανώτερα πατώματα βρίθουν με τους πωλητές που πωλούν θρησκευτικά σύνεργα, το υλικό, και σάρι.

Μουσταφά Κέντρο (145 Syed Alwi Road? Τηλ: 62955855) είναι ανοιχτή 24 ώρες, και αποθέματα μια μεγάλη ποικιλία από αρτοσκευάσματα σε περιορισμένο εσωτερικό του. Οι διάδρομοι είναι αρκετά στενό, τόσο το καλύτερο για να αποθηκεύουν περισσότερα πράγματα σε έξι ορόφους του. Το Κέντρο είναι περισσότερο γνωστή για φθηνά ηλεκτρονικά της, προσιτή σε χρυσό, και μια ευρεία ποικιλία των μπαχαρικών στο σούπερ μάρκετ. Οι τιμές για αυτά τα στοιχεία είναι εκπληκτικά χαμηλή, γεγονός που εξηγεί γιατί ο Μουσταφά Κέντρο είναι μια τέτοια κλήρωση για τους τουρίστες.

Πλησιέστερες στάσεις MRT: Μικρή Ινδία (NE7) και Farrer Park (NE8) σταθμούς εξόδου της γραμμής Βορειοανατολικό MRT κοντά Serangoon Road. Bugis σταθμός της γραμμής Ανατολής-Δύσης (EW12) βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από Little India.

2. Ολλανδία Village – Αναμνηστικά, της Ασίας Χειροτεχνίας, Cozy επιλογές για φαγητό

Περιοχές Top αγορών της Σιγκαπούρης

Holland Village είναι η ανεπίσημη πολιτιστικό κέντρο για τεράστιο πληθυσμό ομογενής της Σιγκαπούρης, και ως εκ τούτου προσφέρει η παλαιά και νέα, την Ανατολή και τη Δύση στον ίδιο βαθμό.

Ολλανδία Εμπορικό Κέντρο Οδού στεγάζει καταστήματα όπως το Arts and Crafts Lim, το ένα ταγμένος και κλινοσκεπάσματα υψηλής ποιότητας, υαλικά, και άλλες ασιατικές χειροτεχνίας και αντίκες. Άλλα καταστήματα στην περιοχή πωλούν Ασίας αντίκες, είδη χειροτεχνίας, είδη ένδυσης (και ψιλικά υπηρεσιών, εφόσον οι τοπικές ασιατικές μεγέθη δεν ταιριάζουν με αυτοκίνητο υπερμεγεθών κορνίζα σας), φυλετικές έργα τέχνης και έπιπλα από ξύλο τικ (η οποία μπορεί να αποσταλεί στη διεύθυνση του σπιτιού σας).

Αν ψάχνετε για περισσότερες ασιατικές τέχνες, τις τέχνες, τις αντίκες, και χειροτεχνίας, θα πρέπει να δοκιμάσετε τα καταστήματα κατά μήκος Lorong Mambong στο πίσω μέρος της Ολλανδίας Village. Θα βρείτε είδη κεραμικής, οικιακής χρήσης κατασκευασμένο από μπαμπού και ζαχαροκάλαμου, και άλλα τοπικά σουβενίρ.

Η υγρή αγορά και το σύγχρονο σούπερ μάρκετ Cold Storage προσελκύσει νοικοκυρές κάνουν οικιακές αγορές τους. Άλλα καταστήματα της περιοχής πωλούν CD, τιμαλφή και τα είδη ένδυσης με έκπτωση.

Αν έχετε ψωνίσει μέχρι να είστε έτοιμοι να πέσει, επαναφόρτιση σε πολλές επιλογές για φαγητό Ολλανδίας, από το πρόστιμο για φαγητό σε απλές noodle πάγκους.

Πλησιέστερα MRT διακοπής: Έξοδος στο σταθμό Buona Vista της γραμμής Ανατολής-Δύσης (EW21) και να SBS λεωφορείο 200 από την Ολλανδία Village.

3. Orchard Road – Εμπορικό Σιγκαπούρης Μέκκα

Αν πρέπει να πάει μόνο σε ένα μέρος στη Σιγκαπούρη για να κάνετε τα ψώνια σας, Orchard είναι το ιδανικό μέρος. Τα εμπορικά κέντρα γραμμή του δρόμου από άκρη σε άκρη, προσφέροντας ως επί το πλείστον high-end στοιχεία λιανικής πώλησης από τις ετικέτες σχεδιαστών σε ηλεκτρονικά αιχμής.

Ngee Ann Πόλη (391 Orchard Road? Τηλ: 6739 9323) είναι μια γιγαντιαία εμπορικό συγκρότημα με μερικά από τα καλύτερα καταστήματα της Σιγκαπούρης. Το ιαπωνικό πολυκατάστημα Takashimaya καλεί Ngee Ann Πόλη στο σπίτι, όπως κάνουν εμπορικά σήματα όπως Guess, Zara, Mango, και Kinokuniya , η μεγαλύτερη αλυσίδα του βιβλίου στην Ασία. Συνολικά, πάνω από εκατό εξειδικευμένα καταστήματα βρίσκονται σε Ngee Ann City, με αθλητικά είδη, ηλεκτρονικά είδη, ρούχα γνωστών σχεδιαστών, και διάφορες υπηρεσίες on demand. Ένα πέρασμα στο υπόγειο οδηγεί απευθείας στον υπόγειο σταθμό Orchard του MRT.

Οβελίσκους (320 Orchard Road? Τηλ: 6737 5500) είναι το παλαιότερο πολυκατάστημα της Σιγκαπούρης, αφού η ίδια επανατοποθετηθούν όλα αυτά τα χρόνια ως μια ασιατική έξοδο του τρόπου ζωής, με αποκλειστικό ετικέτες μόδας και τα εμπορικά σήματα από όλο τον κόσμο.

Wisma Atria (435 Orchard Road? Τηλ: 6235 2103) σπίτια high street καταστήματα μόδας, όπως FCUK, Gap, Nike, Topshop, καθώς το ιαπωνικό πολυκατάστημα Isetan.

Η Heeren (260 Orchard Road? Τηλ: 6733 4725) στεγάζει HMV, η μεγαλύτερη μουσική υπερκατάστημα της περιοχής, αιχμής λιανικής πώλησης ενδυμάτων στο τέταρτο και πέμπτο επίπεδο, και μια μεγάλη ποικιλία από ασιατική κουζίνα στο πέμπτο επίπεδο.

Paragon εμπορικό κέντρο (290 Orchard Road? Τηλ: 6738 5535) είναι ο ιδανικός προορισμός για τους fashionistas σε αναζήτηση διεθνείς μάρκες όπως Valentino, Escada, και Gucci. Άλλα εμπορικά σήματα τρόπο ζωής στην περιοχή περιλαμβάνουν Marks & Spencer, Crabtree και Evelyn, το φαγητό Cellar, και POA Superstore.

Πλησιέστερες στάσεις MRT: Όχι λιγότερο από τέσσερις σταθμούς MRT να σταματήσει σε ή κοντά σε Orchard Road: Η Βορρά-Νότου γραμμή του Orchard (NS22), Somerset (NS23), Dhoby Ghaut (NE6 / NS24) και Δημαρχείο (/ NS25 EW13) σταθμούς της γραμμής Orchard ίδιο δρόμο, με τα δύο τελευταία σταθμοί που χρησιμεύουν ως διασυνδέσεις με την Ανατολή-Δύση γραμμή.

4. Chinatown – Αναπαλαιωμένη shophouses, Παραδοσιακά Κινέζικα υγιεινής

Chinatown κρύβεται πίσω από την οικονομική περιοχή της Σιγκαπούρης, την παλιά θεμέλια του νέου. τρέχουσα εμφάνιση της συνοικίας είναι ένα λαμπερό, αντισηπτικό έκδοση του ιστορικού Chinatown στην εποχή της αποικιοκρατίας. Αναστήθηκε shophouses πωλούν τις παραδοσιακές τέχνες, κινεζική ιατρική, κοσμήματα, και φτηνά σουβενίρ, ενώ σε κοντινή απόσταση κέντρα Hawker και περίπτερα φρούτα δελεάσει τους περαστικούς με τα εμπορεύματά τους.

Το παλιό-timey Eu Tong Sen Street έχει μερίδιο που της αναλογεί μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα, όπως το πρώην σπίτι ταινία γύρισε εμπορικό κέντρο Majestic (80 Eu Tong Sen Οδός), και το Κέντρο Περλ (100 Eu Tong Sen Οδός), με περάσματα συστροφή και περίεργα συλλογή των ειδών, από εσώρουχα σέξι ανδρών στο βουδιστικό αντικείμενα.

Πιο σύγχρονες επιλογές για ψώνια μπορούν να βρεθούν γύρω από την περιοχή της οδού Σταυρού, όπου θα βρείτε μεγάλα εμπορικά κέντρα όπως το Chinatown Point (133 New Bridge Road), Λαϊκό Πάρκο Complex (1 Park Road), και το ορόσημο OG Πάρκο Λαού (100 Άνω Σταυρού Οδός, ΦΕΚ Κτίριο, τη Σιγκαπούρη? Τηλέφωνο: 6535 8888).

Πλησιέστερες στάσεις MRT: Μπορείτε να φτάσετε Chinatown μέσω του σταθμού της Ανατολής-Δύσης γραμμή του Outram Park (EW16) και το σταθμό Chinatown του Βορειοανατολικού Γραμμή του (NE4).

5. Δημαρχείο / Riverside – Βιτρίνα Λαμπερό Εμπορικό Σιγκαπούρης

Κεντρική επιχειρηματική περιοχή της Σιγκαπούρης είναι μια βιτρίνα για την αστική ανάπτυξη της Σιγκαπούρης, όπου τα κτίρια της παλιάς εποχής, όπως το Raffles ξενοδοχείο στέκονται δίπλα-δίπλα με αστραφτερά νέα λιανικής εξελίξεις, όπως η Raffles City Mall.

εμπορικά κέντρα της περιοχής καλύπτουν τα βασικά και περισσότερο. Κάποιοι διακρίνουν τους εαυτούς τους με εντυπωσιακό σχεδιασμό τους (το συγκρότημα Raffles City σχεδιάστηκε από τον IM Pei), ενώ άλλοι είναι αφιερωμένες σε συγκεκριμένα θέματα (Funan Mall είναι αφιερωμένο στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας). εμπορικά κέντρα της περιφέρειας της σημείωσης περιλαμβάνουν:

Suntec City Mall (3 Temasek Boulevard? Τηλ: 6825 2667/6825 2668/6825 2669/6825 2670) είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στη Σιγκαπούρη, με πάνω από 83.000 τετραγωνικά μέτρα εμπορικών χώρων. Γαλλικά Hypermart Carrefour είναι εδώ, όπως και εκατοντάδες άλλα σημαντικά παγκοσμίως μάρκες. Το εμπορικό κέντρο είναι γνωστή για την Κρήνη του πλούτου, είναι γνωστό ότι λάτρεις Guinness Records ως το μεγαλύτερο σιντριβάνι στον κόσμο.

Εμπορικό κέντρο Raffles City (252 North Bridge Road? Τηλ: 6338 7766) φιλοξενεί μια ποικιλία από διεθνή μόδας και ειδικότητα καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων των Guess, το Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης, και Tommy Hilfiger.

Funan DigitaLife Mall (109 North Bridge Road), είναι αναμφισβήτητα δεύτερη καλύτερη θέση της Σιγκαπούρης για προσιτά ηλεκτρονικά (η πρώτη καλύτερο Sim Πλατεία Lim, η οποία είναι πιο κατάλληλο για έμπειρους αγοραστές υπολογιστή). Η κυβέρνηση κρατά μια πιο προσεκτική ρολόι σε καταστήματα στην Funan, έτσι μπορείτε να είστε αρκετά σίγουροι ότι δεν έχετε πάρει εξαπατάται (πράγμα που δεν συμβαίνει πάντα στην πιο τραχύ-και-ready Sim Lim).

Millenia Walk (9 Raffles Boulevard? Τηλ: 6883 1122) προσφέρει καταστήματα μόδας και τα καταστήματα ειδικότητας από τη δωδεκάδα.

Πλατεία Μαρίνα (6 Raffles Boulevard Τηλ: 6339 8787) έχει πάνω από 300 καταστήματα για να χάσει τον εαυτό του μέσα.

CityLink (1 Raffles Link) είναι ένα υπόγειο εμπορικό κέντρο που συνδέει το MRT σταθμό City Hall στο Suntec City Mall και Πλατεία Μαρίνα. CityLink δεν είναι αδέξιος στο τμήμα λιανικής πώλησης – που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από καταστήματα και εστιατόρια, από HMV στο FCUK να Adidas.

Πλησιέστερες στάσεις MRT: Τρεις MRT σταματά προσφέρουν πρόσβαση στην περιοχή: Clarke Quay (NE5), Raffles Place (EW14 / NS26), και το Δημαρχείο (EW13 / NS25)

6. Bugis / Arab Street – Παλαιά και την Καινή Side by Side

Bugis είναι ψώνια Μέκκα της Σιγκαπούρης, ένα αμάλγαμα των μικρών καταστημάτων στις μικροσκοπικές λωρίδες, μεγάλα εμπορικά κέντρα, και σκεπαστές αγορές, καθώς και εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα. Το όνομά του από τις τοπικές θάλασσα πειρατές που χρησιμοποιείται για να τρομοκρατήσουν τους ναυτικούς τον 19ο αιώνα, Bugis ήταν μια άθλια συνοικία γεμάτη με κρουαζιέρες τραβεστί, κρησφύγετα τα τυχερά παιχνίδια, και τους προμηθευτές της νύχτας μέχρι που ανακατασκευάζονται στη δεκαετία του ’80.

Πιο φιλόδοξη ανάπτυξη της περιφέρειας είναι  Bugis οδό  (3 Νέα Bugis Street,), ένα εμπορικό συγκρότημα που αναπτύχθηκε από την πλευρά του δρόμου και καταστήματα κατά μήκος της οδού Victoria και Queen Street. Κάντε την επιλογή σας από τα τρία επίπεδα ψώνια με πάνω από 600 καταστήματα που πωλούν αρώματα, ρούχα, ηλεκτρονικά είδη, αξεσουάρ, και πολλά άλλα – μόλις αρχίσει να μελετά και να εκπλήξει τον εαυτό σας με το κτύπημα-για-σας-δολάριο βρίσκει Bugis Street. Το 2014 η ανάπτυξη ξεκίνησε bugisstreet.com.sg, πώληση αντικειμένων από χαρακτήρισε καταστήματα στο συγκρότημα. Η ιστοσελίδα παραθέτει επίσης όλα τα 600 καταστήματα σε αυτή τη θέση.

Αμέσως απέναντι Bugis Street, το Bugis Junction  Mall (200 Victoria Street, bugisjunction-mall.com.sg) σερβίρει χαμηλή-μέση-τιμή ιαπωνικά καταστήματα και τα εμπορικά σήματα σε μια μόδα-προς τα εμπρός στην αγορά νέων. Το εμπορικό κέντρο είναι στην πραγματικότητα ένα τμήμα της Shophouse πρόσοψη στο δρόμο που έχει καλυφθεί ξανά και κλιματιζόμενα.

Διασχίστε Bencoolen Street για να φτάσουν  Sim Πλατεία Lim  (1 Rochor Canal Rd), ένα εμπορικό έξι ιστορία με 390.000 τετραγωνικά πόδια της απρόσκοπτης καταστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών ευδαιμονία.

Αγοραστής Προσοχή – το χαμηλότερο καταστήματα είναι γνωστά για σκάψιμο τουριστική αγοραστές, ώστε να είναι σίγουρος για να ελέγξετε τις τοπικές τιμές για πρώτη φορά πριν επιτευχθεί μια συμφωνία.

Kampong Glam

Kampong Glam αισθάνεται σαν μια ιστορική αναδρομή για απλούστερη ημέρες για ψώνια, όταν οι τιμές ήταν ευέλικτο και καταστηματάρχες ήξερε καλύτερα τους πελάτες τους με βάση το όνομα. Δεν θα βρείτε εμπορικά κέντρα σε Kampong Glam – μόνο κατάστημα σπίτια που περιβάλλει το τζαμί του Σουλτάνου, όλα τα είδη της exotica, όπως βάσεις μπαστούνι, χαλάκια προσευχής, κοσμήματα, τσάντες και καμήλα-δέρματος. Υπάρχουν επίσης πολλά μεγάλα εστιατόρια στην περιοχή σε περίπτωση που χρειαστεί να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες αγορών σας.

Arab Street  είναι γεμάτη από καταστήματα κλωστοϋφαντουργίας αποθήκευση εξαίσια batiks και πολυτελή μεταξωτά σε κάθε απόχρωση, συμπεριλαμβανομένων μερικών άγνωστων στο νευρικό σας σύστημα. Μπορείτε να τα αγοράσετε από το μετρητή, ή έτοιμα τα ρούχα και τα λινά πίνακα. Εάν μπορείτε να επισκεφθείτε μόνο ένα, πηγαίνετε στο Toko Aljunied  (95 Arab Street, +65 6294 6897), ένα κατάστημα ρούχων που πουλάει παραδοσιακά Μαλαισίας  kebaya  και μπατίκ υφάσματα.

Τα καταστήματα κλωστοϋφαντουργίας δείτε το πιο επιχειρήσεων πριν από το Ραμαζάνι, όταν Μαλαισίας οικογένειες έχουν kurungs baju τους έκανε.

Bussorah Mall  είναι ένα πεζόδρομο που διαθέτει τώρα δύο σειρές των καταστημάτων κάτω από το μήκος του. Στο ένα άκρο θα βρείτε τον σεβάσμιο τζαμί του Σουλτάνου, και από την άλλη, θα βρείτε  Jamal Kazura Aromatics  (21 Bussorah Street, +65 6293 3320), ένα από τα παλαιότερα αρωματοπωλεία στη Σιγκαπούρη. Ιδρύθηκε το 1933 από έναν Ινδονήσιο επιχειρηματία, ο Τζαμάλ Kazura σέβεται την ισλαμική απαγόρευση για τα αλκοολούχα ποτά και τα πωλεί με βάση το πετρέλαιο (ροδέλαιο) αρώματα αντ ‘αυτού.

Haji Lane , παράλληλα με Arab Street, απευθύνεται σε ένα νεώτερο πλήθος που αναζητούν την τελευταία λέξη της μόδας του δρόμου και «προ-αγαπούσε» ρούχα από δεύτερο χέρι.

Μερικά από τα καλύτερα καταστήματα κατά μήκος Haji Lane αξιοποιήσει ένα ρετρό ποπ ατμόσφαιρα, όπως  Dulcet σχήμα  (41 Haji Lane, +65 6396 5648, dulcetfig.com). Ο ιδιοκτήτης εμπνεύστηκε από τη μητέρα της και τη συλλογική ντουλάπες της γιαγιάς, επιμέλεια μια ιδιόμορφη συλλογή από vintage ρούχα και τσάντες ιστορική αναδρομή, προζύμι από τις νέες συλλογές από indie σχεδιαστές.

Πλησιέστερες στάσεις MRT:  Σταθμός της Ανατολής-Δύσης γραμμή του Bugis (EW12) συνδέσεις απευθείας στο Parco Bugis Junction, και απέχει λίγα λεπτά με τα πόδια από την Arab Street

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *