Πύργος του Άιφελ Στοιχεία και Χαρακτηριστικά Για Επισκέπτες – Πώς να κάνει στο έπακρο την επίσκεψή σας

Posted on

Πύργος του Άιφελ Στοιχεία και Χαρακτηριστικά Για Επισκέπτες - Πώς να κάνει στο έπακρο την επίσκεψή σας

Από τον Πύργο του Άιφελ έχει αποκτήσει τέτοια εικονική κατάσταση σε όλο τον κόσμο, να γίνει αντικείμενο ατελείωτη γοητεία καθώς και το κλισέ της επιλογής για την αναπαράσταση του Παρισιού, μπορεί να είναι εύκολο να αποκρύψει την επιφάνεια όταν επισκέπτονται και βλέπουν συναρπαστικό (και ταραχώδους) την ιστορία του . αξιοσημείωτη την κατασκευή του πύργου είναι επίσης κάτι που οι τουρίστες συχνά αποτυγχάνουν να εκτιμήσουν, γι ‘αυτό προτείνουμε να διαβάσετε επάνω σε αυτό το υπέροχο μνημείο πριν πάτε μέχρι την κορυφή και να δούμε out– θα έχετε καμία αμφιβολία μια πολύ πλουσιότερη εκτίμηση για αυτό.

Σημαντικές ημερομηνίες στην ιστορία του Πύργου

Μάρτιος 1889: Ο πύργος παρουσιάστηκε στο Παρίσι Παγκόσμια Έκθεση του 1889. Γάλλο μηχανικό Gustave Eiffel καταφέρνει να δει το έργο του μέσα παρά την παθιασμένη διαμαρτυρία. Ο πύργος κατασκευάστηκε από 18.038 ξεχωριστά κομμάτια (κυρίως σίδηρος) και ζυγίζει συνολικά 10,1 τόνους. Παρ ‘όλα αυτά, παραμένει σχετικά ελαφρύ.

1909-1910: Ο πύργος έχει σχεδόν σχισμένη κάτω, αλλά είναι διασωθεί λόγω χρησιμότητά του ως ραδιο πύργο. Μερικές από τις πρώτες ραδιοφωνικές μεταδόσεις του κόσμου είναι εδώ μεταδίδονται.

1916: Οι πρώτες υπερατλαντικές τηλεφωνικές μεταδόσεις πραγματοποιείται από τον πύργο.

Highlights: Πρώτο Επίπεδο 

Το πρώτο επίπεδο του πύργου διαθέτει μια κυκλική στοά που δίνει στους επισκέπτες μια επισκόπηση της ιστορίας και του σχεδιασμού του πύργου, καθώς και μια εισαγωγή σε μερικά από τα πιο διάσημα αξιοθέατα και μνημεία του Παρισιού.

Ένα μέρος της σκάλας σπείρα που κάποτε οδηγούσε από το δεύτερο όροφο στο κορυφαίο επίπεδο εμφανίζεται στο πρώτο επίπεδο. Η σκάλα τελικά αποσυναρμολογηθεί το 1983.

Μπορείτε επίσης να δείτε την υδραυλική αντλία που κάποτε παρέχεται νερό σε ένα πρώην ανελκυστήρα.

Η «FerOscope» είναι μια ενημερωτική έκθεση εγκατασταθεί σε ένα από τα δοκάρια του πύργου. Διαδραστικό βίντεο, το φως δείχνει, και άλλα μέσα ενημέρωσης δίνουν στους επισκέπτες μια υποβλητική ματιά στο πώς χτίστηκε ο πύργος.

Η «Παρατηρητήριο του Πύργου Top Κίνηση» είναι μια δέσμη λέιζερ που παρακολουθεί ταλάντωσης του πύργου υπό την επίδραση του ανέμου και της θερμοκρασίας.

Πανοραμική δείκτες των τόπων και μνημείων ορατή από το πρώτο επίπεδο, καθώς και ιστορικά πλαίσια εντοπισμό ιστορία του πύργου, τοποθετούνται γύρω από την γκαλερί. Μπορείτε επίσης να δείτε την πόλη με κάθε λεπτομέρεια από ένα ηλεκτρονικό τηλεσκόπιο.

Highlights: Δεύτερο Επίπεδο 

Το δεύτερο επίπεδο διαθέτει αξιοσημείωτη πανοράματα της πόλης, καθώς και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ιστορία και την κατασκευή του πύργου. Κινούμενα σκηνές παράθυρο πω μια οπτική ιστορία του μοναδική ιστορία του πύργου.

Μπορείτε να απολαύσετε πραγματικά συγκλονιστική προοπτικές του εδάφους μέσα από το γυάλινο δάπεδο. Για άλλη μια φορά, αυτό μάλλον δεν συνιστάται για τα άτομα επιρρεπή σε ίλιγγο!

Top Level Πανοραμική Απόψεις: Ορόσημα να κοιτάξει έξω για

Το τελευταίο όροφο προσφέρει εκπληκτική θέα όλη την πόλη, καθώς και τραπεζαρία top-ποσοστό. Η ανάβαση ασανσέρ των 18 μέτρων (59 ft.) Επίσης, σας επιτρέπει να εκτιμήσουμε πλήρως περίτεχνα μεταλλικά δικτυωτά του πύργου. Η ανασύσταση του γραφείου Gustave Eiffel διαθέτει τα κέρινα ομοιώματα του Gustave και Αμερικανός εφευρέτης Τόμας Έντισον? ενώ η πανοραμική δείκτες και δείκτες άποψη σας βοηθήσει να εντοπίσετε τα σημεία ενδιαφέροντος της πόλης.

Νύχτα Εμφανίζει: Shimmering Grandeur 

Βλέποντας από απόσταση, ο πύργος εκρήξεις σε μια απαστράπτουσα εμφάνιση του φωτός κάθε ώρα μετά το σούρουπο, μέχρι δύο το καλοκαίρι. Αυτή η οθόνη έχει καταστεί δυνατό από 335 προβολείς, το καθένα εξοπλισμένο με λαμπτήρες νατρίου υψηλής-ισχύος. Η έντονη αφρώδη φαινόμενο δημιουργείται από τις ακτίνες γυρίσματα προς τα πάνω μέσα από τη δομή του πύργου.