Πώς να αποφύγετε Ενεργώντας σαν τουρίστας στη Γαλλία

Posted on

Αγκαλιάζοντας Γαλλικού Πολιτισμού και ενεργεί σαν ένα Τοπικό

Πώς να αποφύγετε Ενεργώντας σαν τουρίστας στη Γαλλία - Αγκαλιάζοντας Γαλλικού Πολιτισμού και ενεργεί σαν ένα Τοπικό

Όταν στη Γαλλία, αν το κάνετε, όπως το γαλλικό εσείς θα έχετε πιθανώς μια πολύ πιο ευχάριστη εμπειρία. Μερικά μαθήματα γαλλικής κουλτούρας θα σας βοηθήσει να καταλάβετε γιατί τα πράγματα είναι ένα συγκεκριμένο τρόπο στη Γαλλία, και πώς να ξεχωρίζουν λιγότερο ως τουρίστας.

Εκτός αυτού, είναι πραγματικά τόσο κακό για να απολαύσετε ένα μεγάλο γεύμα; Ή να πιείτε τον καφέ σας σε ένα ευχάριστο πεζοδρόμιο καφέ, αντί να τρέχουν γρήγορα με μια to-go κύπελλο; Μην την καταπολέμηση του γαλλικού συστήματος, αγκαλιάζουν την κουλτούρα και θα δούμε πολύ λιγότερο σαν τουρίστας.

Εδώ είναι μερικοί τρόποι για να μοιάζουν με ένα τοπικό και όχι να ενεργεί σαν τουρίστας:

Απολαύσετε το γεύμα σας, μην τους Rush

Προς τι η βιασύνη? Δεν είσαι σε διακοπές; Αν είστε Αμερικανός, θα μπορούσε να είναι ένα πολιτισμικό σοκ για να φάει ένα γεύμα σε ένα γαλλικό εστιατόριο. Ενώ είναι δυνατό να βρεθεί εισαγωγέα (για να πάει) τα σημεία στα εστιατόρια, αυτό πηγαίνει πραγματικά κατά της Γαλλικής στυλ.

Αν σερβιτόρος σας δεν βιασύνη πάνω σε σας επιταγή σας φέρει την στιγμή που θα φάτε τελευταία μπουκιά σας (αυτός ή αυτή κατά πάσα πιθανότητα δεν θα επειδή δεν θέλουν να αισθάνονται βεβιασμένη), μην εκπλαγείτε. Απολαύστε λίγο πιο συνομιλία, γουλιές κρασί και, αν είστε σε ένα καφέ, οι άνθρωποι-watching.

Μπορεί να αποφασίσετε ότι είναι υπερβολικό να αγκαλιάσει το γαλλικό αγάπη των εντοσθίων, τα σαλιγκάρια, βατραχοπόδαρα και τους ομοίους. Αλλά ακριβώς σε περίπτωση που σκέφτεστε να πηγαίνει προς αυτή την πορεία, ενημερωθείτε για τις αηδιαστικό γαλλικά πιάτα για να αποφύγει εκτός και αν είστε γαλλικά, και στη συνέχεια να αποφασίσει.

Μιλήσουμε λίγο γαλλικά

Δεν χρειάζεται να πάρετε ένα εντατικό έξι εβδομάδων γαλλική βέβαια, αλλά θα ξεχωρίζει ως τουριστικός πολύ λιγότερο, αν μπορείτε τουλάχιστον να εκφράζουν κάποια λεπτότητα, όπως το «γεια» και «μιλάτε αγγλικά;» στα γαλλικά.

Δεν είναι δύσκολο και θα δημιουργήσει μια πολύ καλή εντύπωση από την αρχή. Και η γαλλική μάλλον θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι πολύ καλά, και να στραφούν σε Αγγλικά εύκολα.

Μην αφήσετε το τεράστιο Συμβουλές

Ενώ μπορεί να φαίνεται ευγενικό να αφήσει μια τεράστια άκρη για τη μεγάλη υπηρεσία, αυτό δεν είναι πολύ γαλλικά. Αν είστε σε ένα εστιατόριο, η κορυφή έχει ήδη συμπεριληφθεί ούτως ή άλλως.

Υπάρχει ένας σίγουρος τρόπος για να ξεχωρίζουν ως τουρίστας στη Γαλλία, η οποία είναι στη συνέχεια να αφήσει ένα άλλο 15 με 20 τοις εκατό πάνω από αυτό. Είναι πιο σύνηθες να αποχωρήσει από την αλλαγή ή κάποια άλλη μικρή ποσότητα πάνω από την συμπεριλαμβάνονται άκρη.

Αν κάθεστε με ένα καφέ σε ένα μπαρ ή καφέ, και πάλι θα πρέπει να αφήσετε ένα πολύ μικρό ποσό? ίσως στρογγυλοποίηση στο πλησιέστερο ευρώ.

Φόρεμα Όπως και η γαλλική

Εάν φοράτε ένα Yankees ΤΕΕ-shirt και ατημέλητη παπούτσια του τένις, θα σταθεί γρήγορα ως τουρίστας. Ενώ οι Γάλλοι είναι όλο και φορώντας ρούχα, όπως τζιν και αθλητικά παπούτσια (ιδιαίτερα οι νέοι γαλλικό), casual φόρεμα τους εξακολουθεί να είναι dressier από τους αμερικανούς απλό φόρεμα. Θα το μείγμα με το γαλλικό περισσότερο αν πάτε με κάτι απλό, αλλά κομψό.

Πηγαίνετε με τη γαλλική Πρόγραμμα

Αν χτυπήσει τα αξιοθέατα μεσημέρι και τα εστιατόρια, στις 3 μ.μ., μπορείτε να βρείτε και τα δύο κλειστά και να δούμε σαν τουρίστας. Οι Γάλλοι έχουν την τάση να τρώνε γεύματα στο φαγητό, λαμβάνοντας ένα χαλαρό γεύμα από το μεσημέρι και 14:00. Και θα διαπιστώσετε ότι πολλά καταστήματα πάρει πολλές ώρες μεσημεριανό γεύμα. Στο ζεστό νότο και στις αγροτικές περιοχές θα βρείτε μαγαζιά ανοιχτά από κάτι σαν 7:30 π.μ. έως 1 μ.μ., στη συνέχεια, 4-7 μ.μ., οπότε βεβαιωθείτε ότι δεν είστε αλιεύονται έξω. Μερικά αξιοθέατα μπορεί επίσης να κλείσει για το μεσημεριανό γεύμα, αλλά μόνο τις μικρότερες αξιοθέατα και χωριά.

Θα έχετε μια πολύ καλύτερη εμπειρία αν ξέρετε ακριβώς αυτό προτού να πάτε, και να σχεδιάσουν τις μέρες σας κατάλληλα. Επίσης, δεν κάνουν φιλόδοξα σχέδια για ψώνια για την Κυριακή, όταν οι εντολές της κυβέρνησης ότι σχεδόν όλα τα καταστήματα είναι κλειστά.

καταστήματα τροφίμων μπορεί να σας πιάσει, καθώς κλείνοντας τη Δευτέρα. Και πάλι, λίγο πριν από τον προγραμματισμό θα σας βοηθήσουν και μπορείτε πάντα να ρωτήσετε στο Γραφείο Τουρισμού (αν και αυτά είναι συχνά κλειστό για μεσημεριανό γεύμα, όπως καλά!)