Πώς να είστε ασφαλείς όταν ταξιδεύουν στο Μπαλί, Ινδονησία

Posted on

Πώς να είστε ασφαλείς, ενώ τα πόδια, Οδήγηση και πισίνα γύρω από το Μπαλί

Πώς να είστε ασφαλείς όταν ταξιδεύουν στο Μπαλί, Ινδονησία

Μένοντας ασφαλείς όταν επισκέπτονται Μπαλί παίρνει ένα εντελώς διαφορετικό σύνολο δεξιοτήτων από αυτό που διαθέτουν από τη Δύση. Πάρτε το μέσο όρο Balinese δρόμο: δεν υπάρχουν κανόνες για την αντιμετώπιση πεζούς (όσο μοτοσικλετιστές ανησυχούν) και έτσι πρέπει να δούμε και τους δύο τρόπους και να προχωρήσουμε γρήγορα όταν διασχίζουν το δρόμο.

Η ασφάλεια είναι λιγότερο σίγουρο συμφωνία συνολική γύρω από αυτό με άλλο τρόπο τέλειο νησί: αρασέ-κλοπή, ατυχήματα οχημάτων, και undertow είναι πολύ πραγματικές δυνατότητες στο Μπαλί, το είδος των πραγμάτων ο ταξιδιωτικός πράκτορας συνήθως δεν σας πω.

  • Αποφυγή Ouches: Για άλλες dos και δεν είναι στο Μπαλί , διαβάστε τα άρθρα μας για την εθιμοτυπία Συμβουλές στο Μπαλί και Συμβουλές Υγείας στο Μπαλί .

Κρατώντας τα προσωπικά σας αντικείμενα ασφαλή

Η κλοπή είναι ένα σχετικά χαμηλό κίνδυνο στο Μπαλί, αλλά αρασέ της κλοπής και κλοπή από τα δωμάτια του ξενοδοχείου δεν είναι άγνωστες. Μια γνωριμία του συγγραφέα ήταν κάποτε θύμα από το σπάσιμο κλέφτες και εισέρχονται στο δωμάτιό θέρετρο τους (αυτή η γνωριμία και η αδελφή της είχαν την τύχη να ξεφύγουν σχετικά αλώβητη, αν και έπεσαν θύματα ληστείας από τα υπάρχοντά τους). Έτσι, το Μπαλί δεν είναι 100% ασφαλές? Ως εκ τούτου, οι ακόλουθες προφυλάξεις πρέπει να ακολουθούνται:

  • Κρατήστε τις πόρτες και τα παράθυρα κλειδωμένα όταν είστε μακριά από το δωμάτιο του ξενοδοχείου σας, ή τη νύχτα.
  • Φέρτε μόνο τα αντίγραφα των διαβατηρίων και ταξιδιωτικών εγγράφων? αφήστε τα πρωτότυπα κλεισμένος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας.
  • Χρησιμοποιήστε ασφαλή ή ασφάλεια κουτί του ξενοδοχείου όταν θα είναι διαθέσιμα.
  • Κατά τη διερεύνηση Μπαλί, κρατήστε τα τιμαλφή σας σε μια θήκη μπροστά-carry.
  • Χρησιμοποιήστε το πλαίσιο ασφαλείας το ξενοδοχείο σας αν υπάρχει διαθέσιμη. Αν όχι, τότε μεταφέρουν όλα τα τιμαλφή σας σε ένα μέτωπο θήκη μεταφοράς. Είστε ασφαλείς στο δρόμο, αλλά είναι τα πράγματα που αφήνουν πίσω τους σε κάποια ξενοδοχεία που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Διαβάστε αυτό το Roundup της συμβουλές για την ασφάλεια δωμάτιο ξενοδοχείου για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διατήρηση εαυτό σας και τα υπάρχοντά σας ασφαλή κατά τον έλεγχο σε ένα ξενοδοχείο.

Ασφάλεια στο δρόμο στο Μπαλί

περίφημα χαοτική κατάσταση της κυκλοφορίας του Μπαλί μπορεί να προκαλέσει προβλήματα αν δεν είστε προετοιμασμένοι για αυτό. Είτε είστε ένα πεζό ή επίδοξος αυτοκινητιστή, οι ακόλουθοι κανόνες μπορεί να σημάνει τη διαφορά ανάμεσα σε ένα διασκεδαστικό Μπαλί διακοπές και μια εβδομάδα στην έλξη ή χειρότερα.

Στο δρόμο: να σταματήσει, κοιτάξτε, ακούστε. Δεν υπάρχουν κανόνες κυκλοφορίας στο Μπαλί, μόνο προτάσεις. Έτσι διαβάσεις (όταν μπορείτε να τους βρείτε) δεν παίρνουν πολύ σεβασμό, ούτε οι πεζοί πορεύεται πάνω τους.

Μην υποθέσετε ότι τα οχήματα θα σταματήσει καθώς περνάς – μοτοσυκλέτες θα λειτουργήσει γύρω σας χωρίς διακοπή. Ας υποθέσουμε ότι το όχημα έχει το δικαίωμα του τρόπο, πάντα, και θα παραμείνετε ασφαλείς.

Μην τον εαυτό σας με το αυτοκίνητο – να πάρει ένα αυτοκίνητο με οδηγό αντ ‘αυτού. Εάν σχεδιάζετε να πάρετε γύρω από το νησί από τον εαυτό σας, μπορείτε να μπείτε στον πειρασμό να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο χωρίς οδηγό στο Μπαλί (ειδικά αν πληρούν τις προϋποθέσεις). Αλλά αν εκτιμάτε τη ζωή σας, μην οδηγείτε το δικό σας τρόπο.

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων με οδηγό, αντί? οι τιμές δεν είναι τόσο πολύ πιο ακριβά, και μπορείτε να χαλαρώσετε, ενώ ο οδηγός χρησιμοποιεί βαθιά γνώση του κατά την οδήγηση για να σας πάρει γύρω.

Πείτε όχι στην ιππασία μια μοτοσικλέτα χωρίς οδηγό. Είσαι σίγουρα τη δυνατότητα να νοικιάσετε ένα μηχανάκι αυτο-drive, αλλά αν είναι μια σοφή απόφαση είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις τουριστών τραυματισμού ή σκοτωθεί ιππασία σκούτερ στο Μπαλί , οπότε αν ήταν στο χέρι μας, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να αποφευχθεί η ενοικίαση ενός μοτοσικλέτα χωρίς οδηγό, αν θέλετε να βγούμε από το Μπαλί σε ένα κομμάτι.

Μάθετε περισσότερα συνοπτικά μας για την κατάσταση της μεταφοράς στο Μπαλί.

Μένοντας στη δεξιά πλευρά του νόμου στο Μπαλί

Οι περισσότεροι τουρίστες στο Μπαλί δεν πιστεύω πάρα πολύ για το νόμο, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε, αν θέλετε να αποστασιοποιηθεί από τις Balinese αρχών.

Μην αγοράζετε φάρμακα στο Μπαλί. Οι νόμοι των ναρκωτικών στο Μπαλί και το υπόλοιπο της Ινδονησίας ακολουθούν ένα μοτίβο που καθορίζονται από τη νομοθεσία των ναρκωτικών στην υπόλοιπη Νοτιοανατολική Ασία – είναι αυστηρή και έτοιμη να κάνει ένα παράδειγμα του κάθε τουρίστα αρκετά ανόητο να αλιεύονται επιδίδεται σε παράνομες ναρκωτικές ουσίες, ενώ για το νησί.

Παρά τις δρακόντειους νόμους κατά των ναρκωτικών, οι τουρίστες παίρνουν συχνά λαθραία προσφορές των ναρκωτικών, ενώ το περπάτημα στους δρόμους, με συγκεκαλυμμένη εμπόρων ναρκωτικών πονηρά ψιθυρίζοντας προσφορές των φθηνών μαριχουάνα ή τα μανιτάρια σε πιθανή εμφάνιση ταξιδιώτες. Αν σας συμβεί κάτι τέτοιο, τα πόδια . Είναι πιθανό να βρεθείτε εγκλωβισμένος σε ένα τσίμπημα ναρκωτικών.

Μην καπνίζετε σε δημόσιους χώρους. Στις 28 Νοεμβρίου, 2011, «χωρίς καπνό» ορισμένωννομοθετικών έχει πάει σε ισχύ σε όλη την Μπαλί, την απαγόρευση του καπνίσματος στους περισσότερους δημόσιους χώρους. Οι περιοχές εκτός ορίων για το κάπνισμα περιλαμβάνουν εστιατόρια, τα ξενοδοχεία, τους ναούς, τα τουριστικά αξιοθέατα, τα νοσοκομεία και τα σχολεία. Οι καπνιστές που αλιεύονται παραβιάζουν το νόμο μπορεί να φυλακιστεί για διάστημα έως έξι μήνες ή / και πρόστιμο μέχρι και ΗΠΑ (εκατομμύρια IDR 50) $ 5.500 πιστούς. ( Πηγή )

Ασφάλεια στην παραλία στο Μπαλί

παραλίες του Μπαλί μετράνε ανάμεσα στα κορυφαία αξιοθέατα του νησιού, αλλά ακόμα δεν είναι 100% ασφαλής για τους τουρίστες. Riptides, η αποπνικτική ήλιο, ακόμη και τσουνάμι υποβάλει συγκεκριμένες κινδύνους για τους κολυμβητές στο Μπαλί, αλλά μετά από μερικές απλές προφυλάξεις μπορεί να βάλει αμφιβολίες σας σχετικά με τις παραλίες του Μπαλί για να ξεκουραστούν.

Το μυαλό τους κόκκινες σημαίες. Οι παραλίες στο νοτιοδυτικό τμήμα του Μπαλί είναι γνωστό ότι έχουν επικίνδυνες παλίρροιες rip και undertows. Επικίνδυνες παραλίες που επισημαίνεται με κόκκινες σημαίες. Μην επιχειρήσετε να κολυμπήσετε στις παραλίες με κόκκινες σημαίες, καθώς οι ακτές έχουν ισχυρά ρεύματα που μπορούν να σας σαρώνουν στη θάλασσα.

Διαβάστε το τσουνάμι πληροφορίες στο ξενοδοχείο σας. Απρόβλεπτες και καταστροφικές τσουνάμι έχουν μέχρι στιγμής αποφύγει την επίσκεψη Μπαλί, αλλά η εγγύτητα του τσουνάμι που προκαλούν ζώνες καταβύθισης της Ινδονησίας κάνουν αυτό το είδος της καταστροφής δυνατότητα. Ρωτήστε το ξενοδοχείο σας για τις διαδικασίες εκκένωσης τσουνάμι? Αλλιώς, βρείτε καταλύματα σε τουλάχιστον 150 πόδια πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και 2 μίλια στο εσωτερικό. Περισσότερα για το θέμα εδώ: Τσουνάμι στο Μπαλί της Ινδονησίας.

Να φοράτε πολλές αντηλιακό. Εφαρμογή υψηλής SPF αντηλιακό για να αποφευχθεί η αγωνία της UV-καμένο δέρμα? SPF (δείκτης ηλιακής προστασίας) όχι μικρότερη από 40 θα έπρεπε να είναι επαρκής για διακοπές Μπαλί.

Προσοχή πίθηκοι του Μπαλί

Οι πίθηκοι μακάκοι είναι κοινός τόπος γύρω από το Μπαλί, αλλά δεν πρέπει να ξεγελαστούν από την χαριτωμένη εμφάνισή τους. Οι πίθηκοι κατάγονται από το Μπαλί δεν θα διστάζω από το να κλέβει λαμπερά αντικείμενα και τρόφιμα από ανυποψίαστους τουρίστες. Πολλοί ένας τουρίστας έχουν χάσει τα γυαλιά, κοσμήματα και MP3 players σε αυτά τα πονηρά θηρία? και να ξεχάσουμε τρώει τίποτα μέσα σε κοινή θέα των πρωτευόντων θηλαστικών, είναι ειδικός κλέφτες τροφίμων πάρα πολύ.

Πιο στενές επαφές με μακάκους συμβαίνουν γύρω Pura Luhur Uluwatu και το Ubud δάσος με τις μαϊμούδες στην Κεντρική Μπαλί. Η άγνοια των προτύπων συμπεριφοράς μαϊμού κατακρημνίζεται συχνά επιθέσεις μαϊμού? τουρίστες που χαμογελούν τις μαϊμούδες κινδυνεύουν άμεση επίθεση, όπως μακάκοι ερμηνεύουν απογυμνωμένο δόντια, όπως επιθετικότητα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *