Ρώμη Εκδηλώσεις το Φεβρουάριο – Τι συμβαίνει στη Ρώμη τον Φεβρουάριο;

Posted on

Ρώμη Εκδηλώσεις το Φεβρουάριο - Τι συμβαίνει στη Ρώμη τον Φεβρουάριο;
Στην όμορφη Ρώμη, Φεβρουάριος είναι ψυχρός – ο μέσος όρος υψηλά επίπεδα θερμοκρασίας στα μέσα της δεκαετίας του πενήντα Φαρενάιτ (13 βαθμοί Κελσίου) – και περιστασιακά βροχερό. Αλλά πλήθη είναι συνήθως πιο λεπτό, μερικές ηλιόλουστες μέρες μπορεί να γλιστρήσει έξω, και υπάρχουν μερικά σημαντικά φεστιβάλ για να ζεστάνει την καρδιά σας.

Carnevale (Ημερομηνίες Vary)

Το πιο σημαντικό φεστιβάλ στη Ρώμη τον Φεβρουάριο είναι το οκτώ ημερών φεστιβάλ που ονομάζεται Carnevale. Carnevale είναι το ιταλικό όνομα για Mardi Gras, η ετήσια γιορτή που προηγείται χριστιανική Σαρακοστή. Σαρακοστή είναι μια θρησκευτική παρατήρηση στην οποία οι συμμετέχοντες της κατέχουν 40 ημέρες νηστείας και προσευχής. Η περίοδος αυτή αρχίζει την Καθαρά Τετάρτη και ολοκληρώνεται την Κυριακή του Πάσχα: Η πορεία προς την Σαρακοστή είναι ένα μεγάλο πάρτι, ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο λίγο πριν από την  Martedi Grasso , ή Fat Τρίτη, την τελευταία ημέρα των εορτασμών.

Ημερομηνίες για Carnevale στην Ιταλία ποικίλλουν ανάλογα με το επίσημο ημερολόγιο του Βατικανού για το Πάσχα, αλλά η ημερομηνία έναρξης του φεστιβάλ είναι πάντα μεταξύ του Φεβρουαρίου 3 και το Μάρτιο 9. Εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε όλη την πόλη, που αρχίζει με την παρέλαση άνοιγμα στη Via del Corso, γεμάτη με ιταλικά μάσκες μεταμφίεση και περίτεχνα κοστούμια. Όλες οι μεγάλες πλατείες στη Ρώμη, Piazza di Spagna, την Piazza Navona και Piazza della Repubblica, κρατήστε θεατρικές και παιδικές εκδηλώσεις. Castel Sant’Angelo έχει συνήθως διακοσμημένες τεχνητό παγοδρόμιο για τα μέσα του χειμώνα πατινάζ.

Carnevale είναι επίσης μια δικαιολογία για τα παιδιά να είναι άτακτος, από dousing τους φίλους και τους ενήλικες με χούφτες κομφετί, ακόμα και να ρίχνουν ωμά αυγά και το αλεύρι ο ένας στον άλλο. Θα δείτε πεζοδρόμια στρωμένη με χιλιάδες μικρά κομμάτια από πολύχρωμα κομφετί.

Εκδηλώσεις Κατά τη διάρκεια Carnevale, και μετά

Η Piazza del Popolo, όπου κάποτε συνέβη άγριο αγώνες χωρίς αναβάτη άλογο, σήμερα διαθέτει άλογο-back κοστούμια παρελάσεις κατά τη διάρκεια Carnevale, με αποκορύφωμα την παράσταση αλόγου, όπου ιππασίας αστέρια και τα άλογά τους εκτελούν ακροβατικά, εκγύμναση, και χορεύουν με τη μουσική. Μπορείτε επίσης να βρείτε ιστορικές αναπαραστάσεις της ιταλικής παίζει 16ος-17ος αιώνα (στα ιταλικά), μια εύθυμος-πηγαίνω-γύρω από, κουκλοθέατρο, και διακοπές με θέμα τα γλυκά.

Όλα τα μέρη καταλήξουν σε Fat Τρίτη (επίσης γνωστή ως Καθαρά Δευτέρα ή Mardi Gras). Αν μένετε στη Ρώμη για τη Σαρακοστή, θα βρείτε τη Ρώμη ένα πιο ήσυχο, πιο στοχαστική θέση. Οι Εκκλησίες σταθμό διάσπαρτα μέσα στην πόλη έχουν επιλεγεί από το Βατικανό για να φιλοξενήσει τις μάζες συγκεντρώνονται κάθε ημέρα της Σαρακοστής που αρχίζει στις 7:00 ΠΜ. Αν και δεν υπάρχουν πομπές από εκκλησία σε εκκλησία, κάθε εκκλησία έχει τη δική του ημέρα της καθ ‘όλη τη διάρκεια της περιόδου. Κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, οι πιο όμορφες εκκλησίες στη Ρώμη επιλεγεί για τη λατρεία, όπως η Βασιλική Σάντα Σαμπίνα, όπου ο Πάπας γιορτάζει Τετάρτη τέφρας.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (14 Φεβρουαρίου)

ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η ημέρα γιορτής για του Αγίου Βαλεντίνου (Festa di San Valentino ή La Festa degli Innamorati) στην Ιταλία. San Valentino ήταν ένας Ρωμαίος ιερέας που έζησε στη Ρώμη τον 3ο αιώνα? ήταν μια πρώιμη χριστιανική οποίος παντρεύτηκε χριστιανικά ζευγάρια κρυφά και μαρτύρησε στις 14 Φεβρουαρίου, 269. Σήμερα, η σύγχρονη Ρωμαίοι γιορτάσουν δίνοντας ο ένας τον άλλον λουλούδια, σοκολάτες, και κάρτες. Πολλά εστιατόρια προσφέρουν αφιερώματα με ρομαντικά δείπνα στο φως των κεριών.

Μουσεία και άλλες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις γύρω από την πόλη έχουν συχνά δύο-για-μία τις τιμές εισόδου, και ο παγκοσμίου φήμης chocolatier Perugina κάνει Ημέρα έκδοση του Αγίου Βαλεντίνου του μυθικού σοκολάτας Baci τους, που θα δείτε για την πώληση παντού. Οι λάτρεις μία φορά το κλείσιμό λουκέτα σε Ponte Milvio της Ρώμης και πέταξε μακριά το κλειδί για να απαθανατίσει την αγάπη τους. Δυστυχώς, το έθιμο έγινε πολύ δημοφιλής και η κυβέρνηση της πόλης αναγκάστηκε να κόψει χιλιάδες των λουκέτα και την απαγόρευση της πρακτικής. Άλλες λάτρεις θυμάστε Audrey Hepburn και Gregory Peck στο 1953 ταινία Διακοπές στη Ρώμη με την επίσκεψη των θέσεων ταινία σε όλη τη Ρώμη όπως τα Ισπανικά Σκαλιά, τη Φοντάνα ντι Τρέβι, και το στόμα της Αλήθειας (Bocca della Verita).

Χειμώνας Πωλήσεις (Saldi)

Καταστήματα στη Ρώμη και την υπόλοιπη Ιταλία κατέχουν τεράστιες πωλήσεις, ή  Saldi , δύο φορές το χρόνο, το χειμώνα και το καλοκαίρι. Πωλήσεις Χειμώνας ξεκινήσει τον Ιανουάριο και διαρκεί μέχρι τις αρχές Μαρτίου, ή έως ότου το χειμώνα εμπορευμάτων είναι sold-out. Αυτή είναι μια ευκαιρία να κερδίσετε τεράστια ευκαιρίες, ιδιαίτερα στις μόδες και αξεσουάρ. Οι κυνηγοί συμφωνίας θα βρείτε πιο οικονομικά καταστήματα επένδυση όλων των Via del Corso, μέσα σε υψηλότερες-end καταστήματα της Via Cola di Rienzo κοντά στο Βατικανό, και super-high-end τα ψώνια γύρω από τη Via Veneto και τα Ισπανικά Σκαλιά.

Ωστόσο, ανεξάρτητα από το πόσο κομψά το κατάστημα, ο καθένας κρέμεται από το «Saldi» σημάδι τον Ιανουάριο, και μπορείτε να βρείτε τις μεγάλες τιμές οι έμποροι κάνουν χώρο για τα δελτία άνοιξη.