Συμβουλές για την ασφάλεια Παρίσι: Συμβουλές και Προειδοποιήσεις για τους τουρίστες

Posted on

Πώς να αποφύγετε δυσάρεστες περιστατικά κατά το ταξίδι σας

Συμβουλές για την ασφάλεια Παρίσι: Συμβουλές και Προειδοποιήσεις για τους τουρίστες

Το Παρίσι είναι στατιστικά ένα από τα ασφαλέστερα μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές στην Ευρώπη. τα ποσοστά βίαιων εγκλημάτων είναι αρκετά χαμηλές εδώ, αν και ορισμένα εγκλήματα, συμπεριλαμβανομένης της κλοπής πορτοφολιού, είναι αρκετά διαδεδομένη. Μετά από αυτές τις βασικές συμβουλές για την ασφάλεια του Παρισιού μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στην εξασφάλιση μπορείτε να αποφύγετε τον κίνδυνο και ενοχλήσεις στο ταξίδι σας στο Παρίσι.

Pickpocketing είναι το πιο κοινό έγκλημα

Pickpocketing είναι η πιο διαδεδομένη μορφή εγκληματικότητας που στοχεύουν τουριστών στη γαλλική πρωτεύουσα.

Κατά συνέπεια, θα πρέπει πάντα να είναι προσεκτικοί με τα προσωπικά σας θέματα, ειδικά σε πολυσύχναστες περιοχές, όπως τρένα, σταθμούς του μετρό, καθώς και κάθε δημοφιλείς τουριστικές περιοχές. ζώνες χρήματα και ταξιδιωτικές επιταγές είναι άριστοι τρόποι για να προστατεύσετε τον εαυτό σας. Επίσης, αποφύγετε περισσότερα από $ 100 σε μετρητά μαζί σας σε μια στιγμή. Αν το δωμάτιο του ξενοδοχείου σας περιλαμβάνει ένα ασφαλές, να εξετάσει το χρησιμοποιεί για να αποθηκεύσει τα τιμαλφή ή μετρητά.

Ποτέ μην αφήνετε τσάντες ή τα πολύτιμα αντικείμενά σας χωρίς επίβλεψη στο μετρό, λεωφορείο, ή άλλους δημόσιους χώρους. Όχι μόνο δεν υπάρχει κίνδυνος κλοπής με αυτόν τον τρόπο, αλλά χωρίς επιτήρηση σακούλες μπορεί να θεωρηθεί ως απειλή για την ασφάλεια και μπορεί να καταστραφεί αμέσως από αξιωματούχους ασφαλείας.

Ταξιδιωτική ασφάλιση είναι απαραίτητη . Συνήθως, μπορείτε να αγοράσετε ταξιδιωτική ασφάλιση μαζί με το αεροπορικό εισιτήριο. Διεθνής ασφάλιση υγείας είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή. Τα περισσότερα ταξιδιωτικά πακέτα ασφάλισης προσφέρουν προαιρετική κάλυψη υγείας.

Θα πρέπει να Αποφύγετε ορισμένες περιοχές;

Θα ήθελα να πω ότι όλοι οι τομείς της πόλης είναι 100% ασφαλής.

Αλλά απαιτείται προσοχή σε ορισμένες, ιδιαίτερα τη νύχτα, ή όταν ταξιδεύουν μόνοι ως γυναίκα.

Ειδικά όταν ταξιδεύουν μόνοι, αποφύγετε τις περιοχές γύρω από το μετρό Les Halles, Chatelet, Gare du Nord, Στάλινγκραντ και Jaures αργά το βράδυ ή όταν οι δρόμοι εμφανίζονται λιγότερο από το συνωστισμό. Ενώ γενικά ασφαλές, οι περιοχές αυτές έχουν κατά καιρούς γνωστό ότι το λιμάνι δραστηριότητα συμμοριών ή να είναι η περιοχή των εγκλημάτων μίσους.

Επιπλέον, αποφύγετε τα ταξίδια στα προάστια της Saint-Denis, Aubervilliers, Saint-Ouen, κλπ Βόρεια Παρίσι μετά από το σκοτάδι . Οι επισκέπτες στις προαναφερθείσες περιοχές μπορεί επίσης να λάβει προληπτικά μέτρα, κρατώντας ένα χαμηλό προφίλ και απέχοντας από τη φθορά ιδιαίτερα ορατή κοσμήματα ή ρούχα που τους προσδιορίζουν ως μέλη μιας θρησκείας ή πολιτικό κίνημα. Δεδομένου ότι αυτό οδεύει προς το τυπογραφείο, αντισημιτικά και άλλα εγκλήματα μίσους έχουν βρεθεί σε άνοδο στην περιοχή του Παρισιού, αλλά έχουν σε μεγάλο βαθμό διαπράττονται έξω από τα τείχη της πόλης.

Είναι μερικές ταξιδιώτες πιο ευάλωτα από άλλα;

Με μια λέξη, και, δυστυχώς, ναι.

Οι γυναίκες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί , ενώ τα πόδια μόνο τη νύχτα και θα πρέπει να παραμείνουν σε καλά φωτισμένες περιοχές. Επίσης, ενώ το Παρίσι είναι στατιστικά ένα ασφαλές μέρος για τις γυναίκες, είναι μια καλή ιδέα να αποφύγει χαμογελώντας ή κάνοντας την παρατεταμένη επαφή με τα μάτια με τους άνδρες που δεν γνωρίζετε: στη Γαλλία, αυτό είναι (δυστυχώς) συχνά ερμηνεύεται ως πρόσκληση για να κάνει προόδους.

ΛΟΑΤ επισκέπτες και ομόφυλα ζευγάρια που επισκέπτονται το Παρίσι  είναι γενικά ευπρόσδεκτη στην πόλη, και θα πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς και άνετα στα περισσότερα μέρη και καταστάσεις. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες προτεινόμενες προφυλάξεις για να λάβει ορισμένες προϋποθέσεις και περιοχές.

Τους τελευταίους μήνες και χρόνια, υπήρξε δυστυχώς μια αύξηση των αντισημιτικών επιθέσεων στο εβραϊκό τόπους λατρείας και των επιχειρήσεων στο Παρίσι.

Αν και αυτό είναι μια σοβαρή ανησυχία και η αστυνομία ενίσχυσε σημαντικά την προστασία των συναγωγές, εβραϊκά σχολεία και περιοχές της πόλης, μετρώντας μεγάλες εβραϊκές κοινότητες (όπως Rue des Rosiers στο Marais), θέλω να διαβεβαιώσω τους επισκέπτες ότι δεν επιθέσεις σε τουρίστες της εβραϊκής πίστης έχει αναφερθεί. Προτρέπω έντονα εβραϊκή τους επισκέπτες να αισθάνονται ασφαλείς έρχονται στο Παρίσι. Έχει ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ζωντανή εβραϊκή ιστορία και τις κοινότητες της Ευρώπης, και θα πρέπει, στο σύνολό τους, αισθάνονται ασφαλείς σε μια πόλη που σε πολλές συνοικίες και περιπτώσεις εορτάζει τον Εβραϊκό πολιτισμό. Επαγρύπνηση είναι πάντα συνιστάται, ειδικά αργά το βράδυ.

Μετά τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι και στην Ευρώπη, επισκέπτεται ασφαλή;

Μετά τα τραγικά και τρομακτικά τρομοκρατικές επιθέσεις τα τελευταία χρόνια, πολλοί άνθρωποι είναι δικαιολογημένα ανακινείται και το αίσθημα ανήσυχος για την επίσκεψη.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιθέσεις, μεταξύ των οποίων η συμβουλή μου για το αν θα αναβάλουν ή να ακυρώσουν το ταξίδι σας.

Παραμονή ασφαλής στο δρόμο και την αντιμετώπιση της κυκλοφορίας

Οι πεζοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευση δρόμους και πολυσύχναστες διασταυρώσεις. Οι οδηγοί μπορεί να είναι πολύ επιθετική στο Παρίσι και τους νόμους κίνησης συχνά σπασμένα. Ακόμα και όταν το φως είναι πράσινο, λαμβάνουν επιπλέον προσοχή, ενώ διασχίζουν το δρόμο. Επίσης, προσέξτε για τα αυτοκίνητα σε ορισμένες περιοχές που φαίνονται μόνο για πεζούς (και ίσως είναι, θεωρητικά).

Οδήγηση στο Παρίσι δεν είναι σκόπιμο και μπορεί να είναι τόσο επικίνδυνη και επιβαρυντική. Οι θέσεις στάθμευσης είναι περιορισμένες, η κίνηση είναι πυκνή, και ακανόνιστη οδήγηση είναι κοινή. Εάν πρέπει να οδηγήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε up-to-ημερομηνία της διεθνούς ασφάλισης.

Όταν ταξιδεύετε με ταξί , βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την ελάχιστη τιμή του ταξί, πριν πάρει στο ταξί. Δεν είναι ασυνήθιστο για τους οδηγούς ταξί του Παρισιού να υπερφόρτιση ανυποψίαστους τουρίστες, ώστε να είναι σίγουρος για να παρακολουθήσουν το μετρητή, και να θέσει ερωτήσεις, αν πρέπει. Επίσης, δίνοντας στον οδηγό μια προτεινόμενη διαδρομή μπροστά από το χρόνο με τη βοήθεια ενός χάρτη είναι μια καλή ιδέα.

Οι αριθμοί έκτακτης ανάγκης της σημείωσης στο Παρίσι

Οι παρακάτω αριθμοί μπορούν όλοι να καλείτε χωρίς χρέωση από οποιοδήποτε τηλέφωνο στη Γαλλία (μεταξύ άλλων και από κοινόχρηστα τηλέφωνα όπου είναι διαθέσιμες):

  • Επείγοντα ιατρικά περιστατικά: Dial “15”
  • Πυροσβεστική: Dial “18”
  • Αστυνομία: Dial “17”
  • Ναρκωτικά Πληροφορίες Υπηρεσία: 0 800 23 13 13
  • AIDS / HIV Υπηρεσία Πληροφορίες: 0 800 840 800
  • κέντρο θεραπείας Poison: 01 40 05 48 48
  • Σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες: 01 40 78 26 00
  • SOS Γιατροί (γιατροί): 01 47 07 77 77
  • SOS Dentaire (οδοντίατροι): 01 43 37 51 00
  • εγκαύματα SOS (Hôpital Cochin): 01 58 41 41 41

Φαρμακεία στην Πρωτεύουσα

Οι περισσότερες συνοικίες του Παρισιού έχουν πολλά φαρμακεία, τα οποία μπορούν να αναγνωρίζονται εύκολα από αναβοσβήνει πράσινο σταυρούς τους. Πολλοί παριζιάνικο φαρμακοποιοί μιλούν αγγλικά και μπορεί να σας προσφέρει over-the-counter φάρμακα, όπως αναλγητικά ή σιρόπι για τον βήχα. Paris δεν έχει Βόρειας Αμερικής φαρμακεία στυλ, έτσι θα πρέπει να κατευθυνθείτε προς ένα φαρμακείο για τα περισσότερα over-the-counter φάρμακα.

Πρεσβεία αριθμοί και τα στοιχεία επικοινωνίας:

Όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό, μεταξύ των οποίων στη Γαλλία, είναι πάντα μια καλή ιδέα να έχουμε τα στοιχεία επικοινωνίας πρεσβεία της χώρας σας σχετικά με το χέρι, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, πρέπει να αντικαταστήσετε ένα χαμένο ή κλεμμένο διαβατήριο, ή αντιμετωπίζουν άλλες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Συμβουλευτείτε τον πλήρη οδηγό μας για να πρεσβείες στο Παρίσι για να βρείτε αυτές τις λεπτομέρειες.