Σχεδιάστε ιταλική διακοπές σας: Ένας οδηγός για καλύτερες πόλεις της Ιταλίας

Posted on

Σχεδιάστε ιταλική διακοπές σας: Ένας οδηγός για καλύτερες πόλεις της Ιταλίας

Μεγαλύτερα αξιοθέατα της Ιταλίας και πιο επισκέφθηκε πόλεις

Όταν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στην Ιταλία κοιτάζοντας το χάρτη από τα καλύτερα αξιοθέατα και πόλεις της Ιταλίας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσουν προοπτική για το δρομολόγιο του ταξιδιού σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να προβαίνουν σε ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με το πού θέλετε να επισκεφθείτε, πόσο καιρό θα χρειαστεί για να εξερευνήσετε κάθε θέση, ποια εποχή του χρόνου που θέλετε να ταξιδέψετε, πώς μπορείτε να πάρετε γύρω από τόπο σε τόπο πιο αποτελεσματικά, και το πιο σημαντικό τι θέλετε από το ταξίδι σας.

Πριν ξεκινήσετε τη χαρτογράφηση από το δρομολόγιό σας, είναι επίσης σημαντικό να κατανοήσουμε ότι κάθε ένα από 20 περιφέρειες της Ιταλίας είναι αρκετά διαφορετική. Περιφερειακές διαφοροποιήσεις στα τρόφιμα, τη γλώσσα (διάλεκτο), και η αρχιτεκτονική κάνει ένα ταξίδι στην Ιταλία, όπως ένα ταξίδι στο 20 μικρές χώρες ταυτόχρονα.

Η γλώσσα που ομιλείται στην Ιταλία είναι ιταλική, αλλά υπάρχουν μερικές τοπικές διαλέκτους που μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβει για τον απλό ιταλικό μαθητή. Ωστόσο, τα αγγλικά είναι ευρέως διαδεδομένα σε μεγάλο βαθμό touristed περιοχές, οπότε θα πρέπει να είναι σε θέση να βρείτε κάποιον που μπορεί να βοηθήσει.

Αν μάθετε μόνο μια λέξη της ιταλικής, ας είναι αυτό: sciopero . Προφέρεται «SHO-ανά-o» σημαίνει «απεργία». Τα θέματα της εργασίας στην Ιταλία συχνά ωθούνται στην συνείδηση του κοινού από μικρή απεργίες, συχνά διαρκούν μια ημέρα ή και λιγότερο. Αν δείτε τα έγγραφα βιαστικά αναρτηθεί στους τοίχους ή τα παράθυρα ενός σταθμού τρένων ή λεωφορείων, ψάξτε για αυτή τη λέξη. Δεδομένου ότι είναι μικρής διάρκειας, απεργίες σπάνια να προκαλέσει πάρα πολλά προβλήματα για τους τουρίστες που είναι ευέλικτες.

Καιρός και Φεστιβάλ: Πότε να Επισκεφθείτε

Η Ιταλία βρίσκεται σε ήπιο κλίμα. Στο νότο, η βροχή είναι σπάνια το καλοκαίρι. Στις αλπικές περιοχές, γρήγορη καταιγίδες είναι συχνές, ακόμα και το καλοκαίρι. Σε ή κοντά την επιφάνεια της θάλασσας η μέση χαμηλή θερμοκρασία ντιπ σπάνια κάτω από το μηδέν.

Το καλοκαίρι μπορεί να είναι τρομερά ζεστό-Αύγουστο, οι Ιταλοί κατευθυνθείτε στην παραλία και να παραμείνει εκεί. Ως εκ τούτου, η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε την Ιταλία είναι κατά τους φθινοπωρινούς μήνες, όταν τα πορτσίνι και τρούφες αρχίζουν να εμφανίζονται. Μπορεί να είναι δροσερό το βράδυ και υπάρχουν περισσότερες βροχοπτώσεις από ό, τι κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, αλλά οι θερμοκρασίες και αντιμετωπίζει αξίζουν την υγρασία.

Ιταλικό φεστιβάλ και sagras είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε περισσότερες από ό, τι ο μέσος τουρίστας βλέπει. Μια Sagra είναι μια γιορτή για κάτι συγκεκριμένο, όπως μανιτάρια πορτσίνι, όπου οι κάτοικοι των γύρω πόλεων έρχονται μαζί για να μαγειρέψουν και να μοιραστείτε τις συνταγές που χαρακτηρίζει αυτή την επισημασμένη ουσία.

Είναι πιθανό να βρείτε καλό φαγητό σερβίρεται σε ανοικτό χώρο στην κοινόχρηστη τραπέζια, ένας πολύ καλός τρόπος για την κάλυψη των Ιταλών.

Φαγητό έξω και Διαμονή στην Ιταλία

Το καλοκαίρι, οι Ιταλοί τρώνε το μεσημεριανό γεύμα γύρω στις 1 το μεσημέρι και δείπνο γύρω στις 8 το βράδυ. Μεσημεριανό ( pranzo ) είναι συχνά το κύριο γεύμα, και τα περισσότερα καταστήματα κλείνουν στις 1 για μεγάλο χρονικό διάστημα, όταν πολλοί καταστηματάρχες και καταναλωτές όσο πλημμύρες σε τοπικά εστιατόρια. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να προσπαθήσετε να πάρετε σε εστιατόρια πριν από την 13:00 για να αποφύγετε τη βιασύνη.

Μια μικρή  τρατορία  δεν μπορεί να έχει μια λίστα κρασιών, αλλά θα έχει πάντα ένα κρασί ( vino  della  casa ). Το νερό είναι πόσιμο, αλλά οι Ιταλοί προτιμούν μεταλλικό νερό ( acqua Minerale ), η οποία είναι συνήθως φθηνότερα από ό, τι στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Είναι σύνηθες να αφήσει μικρή αλλαγή για μια άκρη στην Ιταλία, ή μέχρι πέντε τοις εκατό του συνολικού λογαριασμού εάν η υπηρεσία είναι καλή (κάποιοι λένε 10 τοις εκατό σε ένα φανταχτερό  Ristorante  , όπου η εξυπηρέτηση είναι άψογη). Κατά την παραγγελία ενός καφέ σε ένα μπαρ είναι σύνηθες να αφήσει ένα μικρό νόμισμα για το πρόσωπο που κάνει και σερβίρει τον καφέ σας.

Ξενοδοχεία και Μεταφορών γύρω από τις πόλεις και τις περιφέρειες

Ενώ είστε εκεί απολαμβάνοντας το φαγητό, μην ξεχάσετε να μείνετε σε μερικά από τα φανταστικά καταλύματα που η Ιταλία έχει να προσφέρει? υπάρχουν συνήθως άφθονα ξενοδοχεία κοντά σε σιδηροδρομικούς σταθμούς, πολλοί προϋπολογισμό, μερικά ελεεινός, και μερικά πολύ καλά κρυμμένα διαμάντια.

Τα ξενοδοχεία στην Ιταλία βαθμολογηθεί από ένα σύστημα διακυβέρνησης που δεν λαμβάνει υπόψη την «γοητεία» ενός τόπου.

Μόλις είστε έτοιμοι να ταξιδέψουν, ελπίζουμε σε εκτεταμένο σιδηροδρομικό σύστημα της Ιταλίας ή να λάβει ένα από τα λεωφορεία, τα οποία πολλές φορές επαναλάβει τις σιδηροδρομικές γραμμές. Πολλές μικρές πόλεις στην Ιταλία έχουν πρόσβαση στις μεγαλύτερες πόλεις κλείσουν από μέσα από ένα ταξίδι με το λεωφορείο δύο φορές την ημέρα, και οι σταθμοί των λεωφορείων βρίσκονται συχνά κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό.

Τα τρένα και τα λεωφορεία επιδοτούνται, κάνοντας ιταλική μεταφοράς ελαφρώς φθηνότερα από ό, τι τα περισσότερα από την υπόλοιπη Ευρώπη. Ο σιδηροδρομικός περνάει δεν μπορεί να προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με απλά αγοράζοντας ένα εισιτήριο στο σταθμό, ειδικά για σύντομα ταξίδια. Δεδομένου ότι τα τοπικά δρομολόγια τρένων και ώρες προγραμματιστεί έτσι ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να πάρουν στους προορισμούς έργο τους με χαμηλό κόστος, να γνωρίζουν ότι συχνά υπάρχουν λιγότερες τρένα τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Εν τω μεταξύ, τα εισιτήρια των λεωφορείων για τα τοπικά λεωφορεία μπορούν συνήθως να αγοραστούν σε ένα tabbachi (κατάστημα καπνού) ή μερικές φορές σε ένα περίπτερο.

Αν έχετε αρκετές μακριά πόδια προγραμματιστεί για τις ιταλικές διαδρομή σας Ιταλίας πέρασμα ραγών μπορεί πράγματι να εξοικονομήσει χρήματα. Θυμηθείτε, θα πρέπει να πάρετε μεγαλύτερα ταξίδια για να κάνει ένα πέρασμα αξίζει τον κόπο. Μην χρησιμοποιείτε πολύτιμες ημέρες πέρασμα για σύντομα ταξίδια, τα αποθηκεύσετε για τα πόδια όπως η Βενετία στη Ρώμη, ή τη Ρώμη στη Σικελία.

Να πάρει μεταξύ των πόλεων και προορισμών

ES, ή  Eurostar Italia  δηλώνει τις ταχείες αμαξοστοιχίες από την Ιταλία, που είναι τα καλύτερα μέσα μαζικής μεταφοράς μεταξύ ορισμένων από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ιταλίας. Εδώ είναι μερικές χαρακτηριστικές στιγμές ταξιδιού:

  • Μιλάνο προς Περιοχή Καλαβρίας: 11 ώρες
  • Μιλάνο προς Βενετία: 2 ώρες, 45 Λεπτά
  • Ρώμη στο Τορίνο: 6 ώρες, 11 Λεπτά
  • Ρώμη στο San Remo: 6 ώρες, 39 Λεπτά
  • Ρώμη – Βενετία: 4 ώρες, 33 Λεπτά

Big Three Ταξιδιωτικοί Προορισμοί Ιταλίας

Όλοι γνωρίζουν τις τρεις μεγαλύτερες προορισμούς στην Ιταλία, Ρώμη, τη Βενετία και τη Φλωρεντία, αλλά ένα από τα μεγαλύτερα λάθη ταξιδιώτες κάνουν είναι να προσπαθήσουμε να δούμε αυτήν την τριανδρία σε 10 ημέρες. Ενώ μπορείτε σίγουρα να ταξιδέψουν σε κάθε ένα από αυτά μέσα σε δέκα ημέρες, δεν θα πραγματικά να αντιμετωπίσετε κάποιο από το βάθος αυτών των διαφορετικών και ενδιαφέροντα μέρη.

Αν έχετε μόνο ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα, να λάβει μια περιοδεία-ένα που χτυπά ελαφρά από τόπο σε τόπο αποτελεσματικά. Δεν θέλετε να περάσετε το χρόνο σας περιμένουν για τα τρένα, αν έχετε μόνο ένα μικρό διακοπές!

Η λύση είναι, βέβαια, να ζητήσει περισσότερο χρόνο για διακοπές. Ακόμα κι αν πρέπει να το λάβει χωρίς πληρωμή, αυτό θα σας κοστίσει λιγότερο να πάει μια φορά και να δείτε περισσότερα από το να πάει δύο φορές, αλλά βλέπετε λιγότερο κάθε φορά. Είναι αυτά τα πάγια έξοδα, τα αεροπορικά εισιτήρια και τα jet-με χρονική υστέρηση ημέρες χάνονται, που μπορείτε να πάρετε στο τέλος.

Επίσης, φροντίστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο από τους προορισμούς σας. Ενώ είστε στη Φλωρεντία, για παράδειγμα, θα θελήσετε να κάνετε το δρόμο σας προς άλλους προορισμούς στην περιοχή της Τοσκάνης, όπως ένα από τα πολλά μοναδικά αμπέλια της.

Ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε: Ρώμη, την πρωτεύουσα της Ιταλίας

Για πολλούς από εμάς, η Ρώμη είναι μια γοητεία που συνορεύουν με εμμονή? δεν αισθάνεται σαν ένα ταξίδι στην Ιταλία, εκτός αν έχουμε πάρει το πρώτο μας καφέ στο Tazza d»Oro, το“Χρυσό Κύπελλο”κοντά στο Πάνθεον.

Ακόμα, το καλοκαίρι Ρώμη είναι ζεστό και υγρό? υπάρχουν πορτοφολάδες που πρέπει να προσέξετε? οι άνθρωποι μπορεί να είναι αγενής, και μπορούν να είναι χρήσιμες. αρχιτεκτονική της Ρώμης είναι ένα συνονθύλευμα από σύγχρονες, μπαρόκ, αναγεννησιακό και Ρωμαϊκή? Η Ρώμη είναι μια χρυσή mutt με τους ψύλλους.

Η ιδέα για το τι είναι η Ρώμη είναι τόσο ρευστό σαν όνειρο, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αγαπάμε. Δεν είναι μια εύκολη αγάπη? είναι μια αγάπη που μπορεί να γίνει εκτροχιαστεί εύκολα. Θα πρέπει να το περπατήσετε. Θα πρέπει να πάρετε μια περιήγηση επειδή το περπάτημα είναι κουραστικό και η λίστα με πράγματα που έχουν συμβεί στη Ρώμη κατά τη διάρκεια των ετών είναι μακρύς πράγματι.

Αν έχετε ποτέ δεν ήταν στη Ρώμη ίσως να θέλετε να πάρετε ένα «ταξίδι φίλε» από το Fun Eddie και να τον αφήσει ή της να ανακουφίσει τους φόβους σας στην Αιώνια Πόλη. Θα σας πω πώς να πάρει γύρω, πού να φάτε και πού θα βρείτε τα πράγματα που σας ενδιαφέρει. Στη συνέχεια, όταν είστε μορφωμένοι στα τρόπους από τα τρελά Ρωμαίους , μπορείτε να ταξιδέψετε μόνοι σας, πραγματικά doesn «t πάρει πολύ καθόλου.

Μια μέρα θα θέλουν να έχουν το γεύμα με θέα, έτσι ώστε το κεφάλι πάνω από το Castel Sant ‘Angelo, δείτε το εσωτερικό του και να μάθουν για την πλούσια ζωή των παπών οδήγησε, ενώ κρύβονται, τότε το κεφάλι μέχρι τον τελευταίο όροφο για το Caffe και έχουν ένα φτηνό γεύμα με φανταστική θέα.

Υπάρχουν, φυσικά, δωρεάν πράγματα να κάνουμε στη Ρώμη. Φτάνει, βέβαια, να σας διασκεδάσει για λίγες μέρες, και μπορείτε να πάρετε τα μεγάλα αναχώματα της εύλογα καλό φαγητό στη Ρώμη. Καλά διαβάζετε καλοφαγάδες μπορούν να πάρουν φανταστικό φαγητό. Μπορείτε να πάρετε συνηθίσει να αισθάνονται γεμιστά στη Ρώμη. Στη συνέχεια, όμως, μπορείτε πάντα να πάτε σε μέρη που πωλούν διασκέδαση ή / και εξαιρετικό φαγητό,

Ναι, μπορείτε να περιπλανηθείτε ή μπορείτε να ακολουθήσετε ένα τριήμερο Ρώμη διαδρομή. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να μείνετε για μια εβδομάδα, όπως κάνουμε συνήθως. Μην φοβάστε της Ρώμης. Ο φόβος κάνει το όραμά σας πάνε όλα αστεία. Είναι μια μεγάλη πόλη και υπάρχει ένα κομμάτι του πεζοδρομίου και ένα κομμάτι της μαγείας για όλους.

Μην χάσετε τις μικρότερες πόλεις και αγροτικές περιοχές

Η ιταλική ταξιδιώτης δεν πρέπει να ξεχνάμε τις μικρότερες πόλεις και αγροτικές περιοχές. Η ιταλική περιφέρεια της Τοσκάνης είναι δημοφιλής, αλλά δεν αποτελείται εξ ολοκλήρου από τη Φλωρεντία και της προάστια, σκεφτείτε Lucca ή Sienna, και μόνο ένα σύντομο ταξίδι κάτω από τη γραμμή του τρένου είναι Πιστόια.

Η αγροτική ζωή στην Τοσκάνη μπορεί επίσης να απολαύσει το Lunigiana, πολύ βόρεια Τοσκάνη κοντά στα βουνά της Massa Carrara και, όπου μπορείτε να περιηγηθείτε στα λατομεία μαρμάρου.

Θα εξοικονομήσετε χρήματα εκεί έξω στα ξύλα όπου το μεσημεριανό γεύμα τριών πιάτων με κρασί θα σας θέσει μόνο πίσω μερικά ευρώ σε Lunigiana τοπικό αγαπημένο εστιατόριο, Spino Fiorito, ή μπορείτε να νοικιάσετε ένα όμορφο και ευρύχωρο διαμέρισμα στο Gravina in Puglia, ακριβώς στην πλατεία του καθεδρικού ναού, για λίγα ευρώ, την άνοιξη πριν την τουριστική σεζόν ξεκινά πραγματικά σε πλήρη ισχύ. Δεν θα δείτε αυτά τα είδη των τιμών στη Ρώμη!

νότια της Ιταλίας είναι γεμάτη αγροτικού τουρισμού ευκαιρίες προσπαθήσουμε Puglia, δείτε το Trulli! Κάθε μία από τις περιοχές της Ιταλίας έχει τη δική του γοητεία? δεν μπορείτε να πάει στραβά πάρει ένα και εξερεύνηση.

Ο καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσετε τις αγροτικές περιοχές της Ιταλίας είναι νοικιάζοντας ένα σπίτι διακοπών ή διαμέρισμα σε μια αγροτική περιοχή ή μικρή ιταλική πόλη, καθώς αυτό θα σας επιτρέψει την ευκαιρία να δημιουργήσει ένα «έδρα», να γνωρίσουν τους γείτονες και την κοινότητα, και τα ταξίδια έξω στον ελεύθερο χρόνο σε κοντινούς προορισμούς και τοπικές σπεσιαλιτέ.