Ταξιδιωτικός Οδηγός: Πώς να οδηγήσει ένα ταξί στο Μπαλί, Ινδονησία

Posted on

Blue Bird ταξί και άλλες επιλογές Fast Μεταφορές

Ταξιδιωτικός Οδηγός: Πώς να οδηγήσει ένα ταξί στο Μπαλί, Ινδονησία
Εάν παίρνετε μόνο γύρω από τη Νότια Μπαλί -Πείτε, από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο σας στο Nusa Dua, ή από Legian σε Seminyak, το μόνο που πρέπει να σταθεί στο πλάι του δρόμου, σηκώστε το χέρι σας, και να παρακολουθήσουν ένα ταξί σταματήσει να σε πάρω. Τα ταξί στο Μπαλί είναι άφθονα, με ένα σχεδόν κάθε γωνιά της Νότιας Μπαλί και Ubud.

Ειδικοί κανόνες ισχύουν για το αεροδρόμιο, όπου Ngurah Rai Αεροδρόμιο Ταξί κατέχει το μονοπώλιο ταξί στην πύλη αφίξεων.

Στο Μπαλί (όπως ακριβώς και στην Τζακάρτα) Τα ταξί χωρίζονται σε δύο τύπους- ταξί Blue Bird, και όλοι οι άλλοι . Ταξί Blue Bird έχουν κερδίσει τη φήμη ότι είναι ειλικρινής εμπόρους στο συχνά διεφθαρμένη κλάδου των ταξί. Μη μπλε ταξί Bird, από την άλλη πλευρά, είναι γνωστό για βρώμικα κόλπα-δεν χρησιμοποιούν μετρητή τους και λαμβάνοντας διαδρομές κυκλικό κόμβο, μεταξύ άλλων.

ταξί Blue Bird είναι γαλάζιο, με το λογότυπο πουλί που περικλείεται σε ένα στρογγυλεμένο διαμαντιών, και «Μπαλί Ταξί» ζωγραφίζεται από την πλευρά της.

Να πάρει ένα ταξί στο αεροδρόμιο του Μπαλί

Στο αεροδρόμιο, τα ταξί είναι προπληρωμένες στο μετρητή ταξί μπροστά, με ποσοστά που κυμαίνονται από IDR 70.000 (US $ 5.60) για Kuta, σε IDR 750.000 (US $ 60) για τους ναύλους σε Tulamben. Ο ενημερωμένος κατάλογος των ταξί προς το αεροδρόμιο μπορεί να διαβάσει το παρακάτω σύνδεσμο.

Αν θέλετε να οδηγήσετε άλλα ταξί από το αεροδρόμιο, μπορεί να χρειαστεί να βγει από τις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου εξ ολοκλήρου στο χαλάζι ένα ταξί.

Smartphone Ταξί εφαρμογές στο Μπαλί

Μια άλλη αεροτομή με διεφθαρμένους τρόπους παραδοσιακή Μπαλί οδηγών ταξί έρχεται με τη μορφή δωρεάν εφαρμογές smartphone που σας επιτρέπουν να καλέσει ένα ταξί ή ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σε σχεδόν οποιοδήποτε σημείο του νησιού.

Blue Bird ταξί  άνοιξε το δρόμο με το δικό του app του. Θα πρέπει να καταχωρήσετε το όνομα και το τηλέφωνο τον αριθμό σας πρώτα, αλλά μετά από αυτό το κάνει, μπορείτε να καλέσει ένα ταξί Blue Bird, όπως σας παρακαλώ. Κατεβάστε το εδώ: Blue Bird ταξί στο Apple Store | Blue Bird ταξί στο Google Play

Δύο ανταγωνιστικές ενοικίασης αυτοκινήτων εταιρείες, τον κόσμο-που εκτείνονται Uber και η Νοτιοανατολική Ασία τυχάρπαστο Grab – και οι δύο έχουν μια σημαντική παρουσία στο Μπαλί.

Μπαλί ταξί Συμβουλές

Η οδήγηση ενός ταξί στο Μπαλί λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως και οπουδήποτε αλλού, μπορείτε να σταματήσετε ένα ταξί, να πάρει το, και πείτε το ταξί στο οποίο είστε επικεφαλής. Αλλά εδώ είναι μερικές συμβουλές που μπορείτε να θελήσετε να λάβετε υπόψη:

 • Πάρτε την κατάσταση της κυκλοφορίας υπόψη. κυκλοφορίας του Μπαλί φαίνεται να επιδεινώνεται από την εβδομάδα, ιδιαίτερα εισιτήρια από το αεροδρόμιο. Αναζητήστε το δυνατόν παρακάμψεις πριν πάρει στο ταξί.
 • Ζητήστε από τον οδηγό να επαναλάβει τον προορισμό σας για να σας, ή με άλλο τρόπο διασφαλίζει ότι ξέρει τον προορισμό σας.
 • Εξηγήστε την προτιμώμενη διαδρομή σας προς τον οδηγό, εάν έχετε ένα.
 • Βεβαιωθείτε ότι ο οδηγός χρησιμοποιεί το μετρητή? το πω έτσι στην αρχή του ταξιδιού. Αν δεν χρησιμοποιήσετε το μετρητή, μπορεί απλά να πάρει έτοιμο να σας σκαρπέλο στο τέλος του ταξιδιού. Αν αρνείται να χρησιμοποιήσετε ένα ταξί ή να κάνει μια δικαιολογία, να βγει και χαλάζι άλλο ταξί.
 • Αν ο οδηγός ταξί προσφέρει σε περιμένει στον προορισμό σας, το εξετάσει. Μερικά μέρη δεν παίρνουν πολλά ταξί (όπως Pura Luhur Uluwatu ), έτσι ώστε να μπορεί να είναι χρήσιμο να έχουμε μια βόλτα έτοιμο για σας όταν είστε έτοιμοι να φύγετε. Συμφωνώ των προτέρων αν θέλετε για να κρατήσει το μετρητή σε λειτουργία, ενώ ο ίδιος περιμένει, ή αν αυτός είναι πρόθυμος να συμβιβαστεί με ωριαία χρέωση. IDR 50.000 (περίπου US $ 4), είναι μια καλή ανώτατο όριο.
 • Κρατήστε ψιλά εύχρηστο. Οι οδηγοί συχνά ισχυρίζονται ότι δεν έχουν οποιαδήποτε αλλαγή για το εισιτήριο, έτσι ώστε να μπορούν στη συνέχεια τσέπη περίσσεια.

Κατάλογος των ταξί στο Μπαλί

Τα ταξί μπορεί να κληθεί από το τηλέφωνο. Αυτά τα ταξί θα αποσταλεί στο ξενοδοχείο ή την περιοχή σας, αν σας καλέσει τους.

 • Bluebird / Μπαλί Ταξί: +62 361 728200
 • Gelora Dewata PT: +62 361 241444
 • Koperasi Taksi Kowinu Μπαλί: +62 361 771661
 • Koperasi Taksi Ngurah Rai: +62 361 724725
 • Pan Wirthi Ταξί PT: +62 361- 723 366
 • Rajawali Ταξί: +62 361 484537
 • Ραμαγιάνα Ταξί: +62 361 765303

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *