Το ταξίδι σας προς Λονδίνο: Ο πλήρης οδηγός

Posted on

Το ταξίδι σας προς Λονδίνο: Ο πλήρης οδηγός

Το Λονδίνο είναι ένα υπέροχο μέρος για να επισκεφθείτε, αλλά για να κάνουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου των διακοπών σας στην πόλη αξίζει να προετοιμάσει, το σχέδιο και την έρευνα εκ των προτέρων. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα για να εξετάσει: πότε πρέπει να επισκεφτείτε, πού να μείνετε, τι να δείτε, τι να κάνει και πού να φάτε.

Αποφασίστε τι εποχή του χρόνου για να επισκεφθείτε το Λονδίνο

Λονδίνο καιρός μπορεί να είναι αρκετά απρόβλεπτη. Οι Λονδρέζοι είναι γνωστό ότι φέρουν τακτικά γυαλιά ηλίου και ομπρέλες όλο το χρόνο. Αλλά το Λονδίνο ο καιρός δεν είναι ποτέ τόσο ακραία ώστε να αναιρεί όλα τα σπουδαία πράγματα να κάνουμε στην πόλη και τα σημαντικά αξιοθέατα δεν είναι εποχιακά.

Η πόλη βλέπει μια μεγάλη αύξηση των επισκεπτών, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο (την πιο hot εποχή του χρόνου, συνήθως). Οι εποχές ώμο (εκτός των μεγάλων σχολικών διακοπών άνοιξη / φθινόπωρο) μπορεί να είναι μια μεγάλη στιγμή για να επισκεφθείτε, αν ψάχνετε για να αποφύγετε τα πλήθη. Υπάρχουν σχολικών διακοπών, τον Φεβρουάριο, Πάσχα, Αύγουστο, Οκτώβριο και τα Χριστούγεννα.

Μάθετε περισσότερα για τον καιρό στο Λονδίνο για να σας βοηθήσει να επιλέξετε ένα χρόνο για να επισκεφθείτε.

Απαιτήσεις ταξιδιωτικού εγγράφου για το Λονδίνο

Όλοι οι επισκέπτες από το εξωτερικό, θα χρειαστείτε ένα διαβατήριο όταν ταξιδεύουν στο Λονδίνο και μερικοί επισκέπτες θα χρειάζονται θεώρηση. Οι πολίτες των ΗΠΑ ενθαρρύνονται να εγγραφούν οποιαδήποτε ταξίδια στο εξωτερικό με το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Φτάνοντας στο Λονδίνο

Μπορείτε να φτάσετε στο Λονδίνο αεροπορικώς, σιδηροδρομικώς, οδικώς, ή πλοίο. Προφανώς, όταν ταξιδεύετε από και πόσο χρόνο θα πρέπει να επηρεάσει τις επιλογές μεταφοράς σας.

Καταλάβω πώς να χρησιμοποιούν τις δημόσιες συγκοινωνίες

μέσων μαζικής μεταφοράς του Λονδίνου είναι εύκολη και ασφαλής στη χρήση. Μεταξύ του σιδηροδρομικού συστήματος μετρό και τα δρομολόγια των λεωφορείων, μπορείτε να πάρετε σχεδόν οπουδήποτε θέλετε αρκετά φτηνά. Ή αν έχετε λίγο περισσότερα χρήματα, μια εικονική μαύρο ταξί (ή Uber) θα σας μεταφέρει εκεί.

Εθιμοτυπία στο Λονδίνο

Οι Λονδρέζοι είναι γενικά ευγενικοί και εξυπηρετικοί, αρκεί να μην παραβιάζει τον προσωπικό τους χώρο και δεν είναι δυνατά και αντιπαθητικός. Να τηρείτε τους «κανόνες του δρόμου», όπως στέκεται στη δεξιά πλευρά του υπογείου κυλιόμενες σκάλες, διατηρώντας τον όγκο iPod σας γύρισε σχετικά χαμηλή και τη χρήση «παρακαλώ» και «ευχαριστώ» συνεχώς.

Πού να μείνετε στο Λονδίνο

Αν μένετε μόνο στο Λονδίνο για ένα σύντομο χρονικό διάστημα (μια εβδομάδα ή και λιγότερο), θα ήταν καλύτερα να μείνετε στο κεντρικό Λονδίνο για να αποφευχθεί η σπατάλη που ταξιδεύουν. Είναι εξαιρετικά εύκολο να πάρει γύρω από το Λονδίνο στα μέσα μαζικής μεταφοράς, ώστε να μην ανησυχείτε πάρα πολύ για τις οποίες περιοχή στο κέντρο του Λονδίνου? αν βρείτε ένα ξενοδοχείο που σας αρέσει ή να πάρετε μια μεγάλη, στη συνέχεια, εφ ‘όσον αυτό είναι κεντρικό, θα είναι μια χαρά.

Πού να φάτε στο Λονδίνο

Το Λονδίνο έχει ένα αστρονομικό αριθμό των εστιατορίων και έτσι δεν θα έχετε πρόβλημα να βρείτε κάτι καινούργιο κάθε μέρα. Θα ήθελα να συστήσω τον έλεγχο της ιστοσελίδας Σκληραίνει όπου μπορείτε να αναζητήσετε με κουζίνα, την τιμή και την τοποθεσία. Θυμηθείτε, το Λονδίνο έχει κατοίκους από κάθε χώρα στον κόσμο, έτσι μπορείτε να δοκιμάσετε πολλές νέες γευστικές εμπειρίες εδώ.

Τι πρέπει να δείτε στο Λονδίνο

Υπάρχουν πολλά δωρεάν πράγματα να δείτε και να κάνετε, αλλά αν θέλετε να δείτε μερικά από τα πιο ακριβά αξιοθέατα μπορεί να θέλετε να εξετάσει ένα Pass Λονδίνο. Είναι μια κάρτα αξιοθέατα με σταθερό επιτόκιο και καλύπτει πάνω από 80 αξιοθέατα.

Το London Eye είναι το ψηλότερο ρόδα παρατήρησης στον κόσμο και μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη θέα σε όλη την πόλη. Ή δείτε μερικά από τα βασιλικά μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της πόλης, όπως τον Πύργο του Λονδίνου και το παλάτι του Μπάκιγχαμ.