Skip to main content

Το Top 8 Family Friendly Δραστηριότητες σε Σιγκαπούρη

Σιγκαπούρη, βαρετό; Με τιποτα! Αυτό το μικροσκοπικό νησί-κράτος θα μπορούσε να έχει μια κάπως κουμπωμένο-up φήμη, αλλά η οικογένειά τους ταξιδιώτες είναι μέσα για μια απόλαυση.

φιλικές προς την οικογένεια αξιοθέατα της Σιγκαπούρης δώσει στους ταξιδιώτες μια άμεση σύνδεση με διαφορετικές κουλτούρες Νοτιοανατολική Ασία, σε μια πολύ ασφαλέστερο περιβάλλον από ό, τι τα περισσότερα από τα υπόλοιπα της περιοχής. Οικογένειες πάρει επίσης όλες τις ανέσεις πλάσμα της Δύσης ότι οι προϋπολογισμοί τους επιτρέπουν: σικ ξενοδοχεία, 4G mobile internet και φθηνή και γρήγορη μεταφορά σε όλο το νησί με λεωφορείο και τρένο.

Έτσι πετούν σε, πάρτε την οικογένειά σας σε αυτούς τους παιδί-φιλικό κηλίδες περιπέτεια και να αφήσει τα χαλαρά!

Δεν υπάρχει πιο ασφαλές περιβάλλον για να δείτε την άγρια φύση της Νοτιοανατολικής Ασίας από ό, τι καλύτερο ζωολογικό κήπο της περιοχής, το  ζωολογικό κήπο της Σιγκαπούρης . Με πάνω από 3.000 ζώα που στεγάζονται σε ένα 28-εκτάριο πάρκο, τα παιδιά μπορούν να δουν με ασφάλεια σπάνια ζώα της Νοτιοανατολικής Ασίας, όπως τα ουρακοτάγκος, αρκούδες ήλιο και Μαλαισίας τίγρεις – μαζί με τους επισκέπτες από πιο μακριά, όπως οι πολικές αρκούδες, καμηλοπαρδάλεις και hamadryas μπαμπουίνους.

η έννοια «ανοικτό ζωολογικό κήπο» ζωολογικό κήπο της Σιγκαπούρης περιφρονεί κλουβιά, προτιμώντας λιγότερο ορατές μέσα εξαναγκασμού. Τα μεγάλα ζώα της γης διατηρούνται στη θέση τους με βαθιές τάφρους που είναι κρυμμένα από τα μάτια των θεατών – από την πλευρά του παιδιού ζωολογικό κήπο εξέλιξη του άποψη, τα ζώα μοιάζουν σαν να είσαι απλά απολαμβάνοντας τη μητρική τους οικοτόπους.

Έξω από τα περιβλήματα τους, τα ζώα παίρνουν την κάλυψη-και-χαιρετούν τους επισκέπτες μέσω τακτικών ζώων εκθέσεις και συναντήσεις διατροφή. Βρείτε χρόνο για τον τελευταίο: τα παιδιά σας θα αγαπήσουν τη διατροφή των κατοίκων, είτε πετώντας τα φρούτα σε μπαμπουίνους ή το ψάρι με τα καρότα για να καμηλοπαρδάλεις.

DUCKtours προσφέρει τη μοναδική περιοδεία της Σιγκαπούρης που σας επιτρέπει να δείτε την ιστορική συνοικία της πόλης-κράτους από το δρόμο … συνέχεια παίρνει στο νερό για μια εντελώς διαφορετική προοπτική.

Χρησιμοποιώντας ανακαινισμένο αμφίβια οχήματα της δεκαετίας του 1970-εποχή, η ξενάγηση απογειώνεται από το Suntec City Mall, στη συνέχεια, κυκλοφορεί γύρω Civic περιοχή της Σιγκαπούρης, που τρέχει πέρα ​​από το Παντάνγκ, το κτίριο του Δημαρχείου, το Μνημείο Πολέμου, και το Θέατρο Βικτώρια.

Το ταξίδι συνοδεύεται από σχόλια από τους ξεναγούς ( «ducktainers»), οι οποίοι προσφέρουν εκκεντρικός αναλάβει τους σχετικά με τα αξιοθέατα της πόλης.

Η περιήγηση στη συνέχεια, οδηγεί κατ ‘ευθείαν στον ποταμό της Σιγκαπούρης (προσέξτε τον καπετάνιο και «ducktainers» της περιοδείας παίζουν μέχρι και την αγωνία της αναπόφευκτης προσθαλάσσωση). Από το ποτάμι και το διπλανό Marina Bay, οι επιβάτες να πάρετε μια υπέροχη θέα του ορίζοντα της πόλης.

Όλη η διαδρομή διαρκεί περίπου μία ώρα για να ολοκληρωθεί, με πολλά αξιοθέατα και λήψης φωτογραφιών ευκαιρίες σε όλη τη διάρκεια.

φήμη της Σιγκαπούρης ως «ακριβή» πόλη μπορεί να κάνουν τους επισκέπτες να σκεφτούν δύο φορές για φαγητό, αλλά οι τοπικές τρώει αντιστρέψουμε την τοπική τάση priciness και λάμψη. Πάρτε την οικογένειά σας για να δειπνήσετε σε ένα κέντρο Hawker αντί – αυτά είναι τα υπαίθρια γήπεδα τροφίμων στη Σιγκαπούρη που εξυπηρετούν μια μεγάλη ποικιλία από ασιατικά πιάτα.

Με λίγη ατμόσφαιρα και χωρίς κλιματισμό, κέντρα Hawker της Σιγκαπούρης είναι απλές υποθέσεις με μια εκπληκτικά μεγάλη ποικιλία από γαστρονομικές επιλογές. Οι τιμές είναι χαμηλές ($ 5 Σας αγοράζει ένα μεγάλο γεύμα) και το μενού αντανακλά την πολυπολιτισμική σύνθεση της Σιγκαπούρης λαό.

Ινδικό Biryani περίπτερα σπρώχνουν Δυτική περίπτερα των τροφίμων και πάγκους noodle στα περισσότερα μέρη. Σε κάθε κέντρο Hawker, οι τουρίστες σμίξει με stiffs εργασίας για να γεμίσει τα πρόσωπά τους με την Καντώνα, Hokkien, της Ινδίας, της Μαλαισίας, και «Δυτική» τρόφιμα.

Το δεύτερο ψηλότερο ρόδα παρατήρησης στον κόσμο συσκευάζει αρκετά θέα από την κορυφή. Οδηγήστε το Singapore Flyer  και να δούμε τη Σιγκαπούρη και τις γειτονικές της χώρες από πάνω από 500 πόδια στον αέρα.

Θα πρέπει να μπαίνει σε ένα κλιματιζόμενο κάψουλα (αν είστε τυχεροί, εσείς και η οικογένειά σας θα πάρει ένα όλα για τον εαυτό σας) και να απολαύσετε μια βόλτα 30 λεπτών, που προσφέρει απεριόριστη θέα στον ορίζοντα της Σιγκαπούρης.

Κοιτάξτε γύρω σας και θα δείτε τα νεότερα και πιο όμορφες κατασκευές Marina Bay της – οι Marina Bay Sands, Κήποι από τον κόλπο και πολυόροφα κτίρια της οικονομικής περιοχής του που καθορίζει τον ορίζοντα. Σε καλό καιρό, ίσως ακόμη και να είναι σε θέση να εντοπίζουν απομακρυσμένα νησιά που ανήκουν στη γειτονική Μαλαισία και την Ινδονησία!

5. Εξερευνήστε Macritchie Reservoir Πάρκο

Macritchie Reservoir πάρκο της Σιγκαπούρης παρουσιάζει μία από τις πολύ λίγες πιθανότητες τα παιδιά σας θα πάρετε για να αντιμετωπίσετε την αρχική άγριας ζωής παλιό-ανάπτυξης, ένα όλο και πιο σπάνια περιουσιακό στοιχείο σε αυτό το υπερ-σύγχρονο κράτος νησιού.

Το πάρκο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του σχεδιασμού του που γειτνιάζουν με ταμιευτήρα – 100 εκτάρια της παρθένας δάσος προστασία του νερού από τους κοντινή γεωργικές δραστηριότητες. Μια σειρά από μονοπάτια διασχίζουν το δάσος? να λάβει την οικογένειά σας σε ένα ταξίδι προς τα κάτω boardwalks εκκαθάρισης παρελθόν της δεξαμενής και να απολαύσετε τη θέα από το ήρεμο νερό και οι κάτοικοι της γρίπης των πτηνών.

Πιο ψηλά, ένα 250-μετρητή Treetop Walk συνδέει τα δύο υψηλότερα σημεία στο πάρκο, ενώ επιτρέπει birds’-μάτι-θέα στο δάσος θόλος και των κατοίκων της, όπως πιθήκους μακάκους και σαύρες οθόνη.

Σημάδια κοσμούν μονοπάτια του Πάρκου, επιτρέποντας στους επισκέπτες να διεξάγει αυτο-οργανωμένες περιηγήσεις γύρω από τις εγκαταστάσεις. Για τους πιο δραστήριους επισκέπτες, ένα μονοπάτι για τζόκινγκ και εξωτερική σταθμούς γυμναστήριο προσφέρει ευκαιρίες για να σπάσει ένα ιδρώτα.

Ψάχνετε περισσότερο σαν ένα φουτουριστικό τρούλο της πόλης από ένα βιότοπο για βοτανικό πλούτο του κόσμου, Κήποι της Σιγκαπούρης από τον κόλπο  ξεναγεί τους επισκέπτες σε ένα μοναδικό φυτό που βασίζεται κόσμο, επικεντρώνεται γύρω από το γραφικό γυαλί γίγαντας θερμοκηπίων στους κήπους.

Μέσα σε κάθε βίωμα, απειλούμενα φυτά ευδοκιμούν σε ένα τεχνητά κατασκευασμένο «φυσική» περιβάλλον προσομοίωσης μερικά από τα πιο απειλούμενα ενδιαιτήματα του πλανήτη.

Κλιμάκωση ιλιγγιώδη διαδρόμους Οι κήποι είναι μέρος της εμπειρίας – είτε πρόκειται για “τα πόδια σύννεφο” του Δάσους Ωδείου Cloud ή στο 420-πόδι-μακρύ OCBC διάβαση πεζών που εκτείνεται μεταξύ των “Supertrees” έξω.

Τα παιδιά μπορούν να βρουν περισσότερες εδώ γύρω από τα φυτά ακριβώς κάτω από γυάλινη επιφάνεια: Κήπος ενός one-εκτάριο Άπω Ανατολή Οργανισμού Παιδική περιέχει μια σειρά από χώρους για παιχνίδι σχεδιασμένο για παιδιά 2-12 ετών. Στο κέντρο της όλα βρίσκεται ένα εκτεταμένο βουτιά περιοχή βρύση με μια σειρά ακροφυσίων, σφήνες και κουβάδες για δημιουργική διασκέδαση νερό.

Η δεύτερη Universal Studios στην Ασία και η πρώτη στη Νοτιοανατολική Ασία έχει μεγάλα παπούτσια για να γεμίσει, αλλά χτυπά την εμπειρία θεματικό πάρκο έξω από το, er, πάρκο.

Της Σιγκαπούρης Universal Studios βρίσκεται στο θέρετρο νησί Sentosa, το οποίο καταλαμβάνει 20 στρέμματα στο κέντρο με μια τεχνητή λίμνη. Επτά ταινία-θέμα ζώνες μπορεί να επισκεφτεί σε μια θηλιά γύρω από το πάρκο, προσφέροντας μόνο στη Σιγκαπούρη βόλτες, όπως η βόλτα Μετασχηματιστές και μονομαχίας Battlestar Galactica roller-σουβέρ.

Οι βόλτες καλύπτουν κάθε ηλικίας από 4 έως πάνω από 90: λίγο tykes θα απολαύσετε τις βόλτες με σχέδια μετά από Sesame Street και Σρεκ, ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά και όχι τα παιδιά, πλέον μπορούν να πάρουν συγκίνηση τους για κατά τη διαδρομή μούμια 3D.

Έξω από το πάρκο, Σιγκαπούρη επισκέπτες μπορούν να λάβουν το υπόλοιπο παιδί-φιλικό αξιοθέατα Sentosa, συμπεριλαμβανομένων ένα ενυδρείο, πάρκο περιπέτειας, ακόμα και μουσείο κέρινων ομοιωμάτων ενός Μαντάμ Τισό!

8. Παρακολουθήστε το Marina Bay Φως

Κάθε βράδυ, το ξενοδοχείο Marina Bay Sands μετατρέπεται σε ένα λαμπερό καμβά για έργα τέχνης από το Laser Light.

Στις 8μμ και 9:30 μ.μ., θεατές στέκεται στον κόλπο από το Sands μπορούν να παρακολουθήσουν μια παράσταση 15 λεπτών, που περιλαμβάνει μουσική, λέιζερ, προβολείς, βρύσες και προβαλλόμενες εικόνες που φέρνουν πρόσοψη στην άμμο για τη ζωή, με το φως αναπηδούν από τα νερά και η κολύμβηση την περιοχή του Marina Bay σε ένα νέον λαμπερό λάμψη.

Μετά βλέποντας την παράσταση, να λάβει σε άλλα αξιοθέατα Marina Bay κατά τον ελεύθερο χρόνο – το Singapore Flyer και τους κήπους από τον κόλπο είναι εύκολα προσβάσιμα με τα πόδια από τα περισσότερα σημεία πλεονεκτική θέση στην περιοχή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *