Август в Лондон: Времето, Какво да се опаковат и Какво да се види

Posted on

 Август в Лондон: Времето, Какво да се опаковат и Какво да се види
Въпреки лошото време може да бъде непредсказуемо, че не държи на туристи или местни хора от наслаждавайки се на края на лятото в Лондон всеки месец август. С няколко годишни и текущи събития, които се провеждат през целия месец, няма недостиг на неща, за да се направи по време на пътуването си в Англия тази година.

Peak туристически сезон се случва по-рано през лятото, но все още трябва да се очаква голямо струпване на хора в близост до популярни дестинации пътнически и в свободните музикални концерти и прожекции на филми през месеца. Въпреки това, не позволявайте ордите ви държат далеч-рискувате да пропуснете Notting Hill Карнавал, най-големият уличен фестивал в Европа.

Времето август в Лондон

Юли и август са най-топлите месеци на годината за Лондон, особено с висока влажност на въздуха се очаква за града. През август, средната връх е 95% влажност и средната ниско е 62%.

 • Средно висок: 73 градуса по Фаренхайт (23 градуса по Целзий)
 • Средна ниска: 53 градуса по Фаренхайт (12 градуса по Целзий)

Макар и не толкова слънчев през юни, все още можете да очаквате средно по шест часа на ден слънце по-голямата част от месеца. Но все още може да бъде много дъждовно и облачно, който ще донесе температури.

Какво да се опаковат

За да се подготвите най-добре за променливия времето на Лондон през август, се опаковат облекло, което е лек, но гъвкав. Докато някои дни може да достигне до 91 градуса по Фаренхайт, които ще се равняват на къси панталони, тениски, и слънчеви очила, по-хладна нощи и мокри дни може да изисква леко яке, дъждобран или чадър, за да ви сухо и удобно. Вие също трябва да се носят в близост сандалите, особено ако имате намерение да направи много за разходки из града.

Август Събития в Лондон

От обиколки на Парламента на Обединеното кралство към фестивал бира от няколко дни, календар на събитията за месец август е пълен с фантастични честванията на култура, история, политика, и хора от Лондон. Текущи събития включват The Абитуриентски класическа музика фестивала, тестови мачове по крикет , Opera Holland Park , на Кралската академия на изкуствата Лятна изложба , както и възможност да видят на наградите Портрет на BP в Националната портретна галерия.

 • Най-популярните и добре присъстваха събитието е Нотинг Хил карнавал , който се провежда всяка август по време на официални празници през уикенда. Този колоритен празник на карибските общности в Лондон датира от 1959 г. и разполага с жива музика, танци, ярки паради, стоманени ленти, както и класически Карибски улицата храна, включително идиот пиле и пържени хлебни банани.
 • Лято Откриване на Парламента : По време на парламента лятна отпуска, граждани на Великобритания и чуждестранни туристи могат да си купят билети за обиколка на историческите къщи на Парламента от август до септември.
 • Лято Откриване на Бъкингамския дворец : поглед отвътре Лондон пребиваване на кралицата и опознаването на държавни стаи, Галерия на кралицата, а Royal Mews всички отдавна месец.
 • Great British Beer Festival : Този празник на британската бира се провежда в Олимпия всеки август и показва над 1000 английска бира, ябълкови и крушови, заедно с вино и джин бар, улицата храна, забавления и музика на живо.
 • Карнавал дел Пуебло : Този оживен ежегоден фестивал се провежда в Бърджис парк в южната част на Лондон и е най-големият открит латиноамериканската събитие в Европа.
 • Camden Fringe Festival : Стартирала през 2006 г., като алтернатива на Единбургския фестивал, това ежегодно събитие изкуства работи в продължение на четири седмици и се провежда по отношение на множество еклектични места в Камдън, Лондон.
 • Лондон Мела : Тази безплатна двудневна семейно-приятелски събитие е празник на азиатската култура, креативност, музика и храна в Саутхол парк.
 • Футбол Сезон : футбол (футбол) сезон продължава от август до май, така че можете да хванете един от първите игри от началото на сезона за отбори като Арсенал и Челси.
 • Седмица детски в театрите на Уест Енд : През месец август, можете да вземете децата под 16-годишна възраст безплатно (с платен прием за възрастни) към Уест Енд, за да видите някои от най-добрите шоута Лондон.
 • South West Four Weekender : Тази годишна денс музикален фестивал се провежда в Clapham Чести в края на август (в неработен ден през уикенда).
 • FrightFest : A фантазия и филм на ужасите фестивал по време на официални празници през уикенда е бил демонстрират най-новите независими и масовите страшни филми от 2000 г. насам.

Август Съвети за пътуване

 • Юли и август са най-натоварените месеци на летния туристически сезон, така че трябва да резервирате вашето полети, резервации за вечеря, Уест Енд билети и места за настаняване в предварително, за да се избегне по-високи цени и разпродадени зали.
 • Великобритания празнува Bank Holiday в последния понеделник на месец август. Федерални сгради, банки, както и някои офиси и предприятия ще бъдат затворени, но туристически дестинации, храни и услугите по настаняване, както и повечето магазини все още ще бъдат отворени.
 • От Нотинг Хил Карнавала, Bank Holiday и Югозападна Четири Weekender всичко да се случи по едно и също време, в последния уикенд през август най-вероятно ще бъде най-доброто време за посещение, но също и най-скъпите.