Април в Лондон: Времето, Какво да се опаковат и Какво да се види

Posted on

 Април в Лондон: Времето, Какво да се опаковат и Какво да се види
С идването на пролетта в края на март, Лондон продължава да се загрява с огромна гама от празнични събития и по-приятно време през целия месец, което прави април един от най-добрите времена да планирате пътуване до столицата на Обединеното кралство. Лондон през април предлага изобилие от топли, пролетни дни, когато можете да се насладите на пресни пролетни цъфтеж на събития на открито в града, но трябва да сте сигурни, че достатъчно подготвен за сезона, тъй като лошото време може да бъде доста летлив това време на годината.

Лондон Времето през април

Времето в Лондон през април все още не може да се чувства като пролетта, но е значително по-топло, отколкото е през зимата.

 • Средно висока: 55 градуса по Фаренхайт (13 градуса по Целзий)
 • Средна ниска: 41 градуса по Фаренхайт (5 градуса по Целзий)

През целия месец, посетителите имат възможност да се смес от равни части облачно, мокри дни и дни с светло, слънчево пролетно време. За щастие, въпреки старата поговорка за “април душове,” това не е влажната време на годината за Лондон, който получава само около 1,6 инча дъжд в продължение на 16 дни, но вие все още ще могат среща някакъв тропически дъжд по време на пътуването, без значение, когато посетите този месец.

Какво да се опаковат

Въпреки пристигането на пролетни цветя и топло време, ще трябва да донесе разнообразие от топли и студени сезони облекло да се уверете, че сте достатъчно подготвен за летлив времето април в Лондон. Докато най-вероятно може да се размине с тениска и лек водоустойчив яке през април, е най-добре да се опаковат пуловери и допълнителни слоеве, също. Също така не забравяйте да донесе малък, лесен за носене чадър, за да изведат с вас всеки ден, тъй като никога не знаеш кога лек душ може да се появи този месец.

Лондон Събития през април

Всеки април в Лондон оживява с пълна гама от празнични събития на открито, за да отпразнуват идването на пролетта в града. От празник на кафе, за да даде началото на месеца, за годишната маратона в Лондон в края на месец април, има много велики събития на стойност проучване на пътуването си до града това време на годината. Не забравяйте да се отбиете Хайд парк да пожелая на кралицата на Англия за рождения ден на 21 април (въпреки че официалното честване се провежда през юни), а също така не забравяйте да се хване историческа състезание с лодки по река Темза в началото за част от месеца.

 • Лондон Маратон (края на април):  Този огромен Лондон спортно събитие привлича над 40 000 бегачи от цял свят. Започвайки в Гринуич парк, начина на 26,2 мили преминава някои от най-емблематичните забележителности на Лондон, включително Cutty Sark, Тауър Бридж, Canary Wharf и Бъкингамския дворец. Около 500 хиляди зрители линия по маршрута, за да насърчават елитните спортисти, както и любители бегачи.
 • Оксфорд и Кеймбридж Boat Race (края на март или началото на април):  Тази годишна гребане състезание между студенти от Оксфорд и Кеймбридж университети за първи път е борил през 1829 г. на брега на река Темза, а сега привлича тълпи от около 250 хиляди. Курсът на четири мили започва близо Пътни Бридж и завършва в близост до Chiswick Bridge. Много от заведенията, които линия на брега постави на специални събития за зрители.
 • Великден в Лондон (Великден може да попадне в март или април):  Великденски събития в Лондон гама от традиционни църковни служби на великденски яйца лов за дейности, подходящи за деца в някои от най-големите музеи в града.
 • Лондонският фестивал на кафето (началото на април):  Празнувайте Лондон кафе сцена, като посещават този ежегоден фестивал в пивоварната на Труман в Брик Лейн. Насладете се на дегустации, демонстрации, интерактивни семинари, музика на живо, както и кафе-влива коктейли.
 • Лондон Harness Horse Parade (Велики понеделник):  Въпреки че не е технически по себе си в Лондон, този исторически ежегодно събитие в южната част на Англия Showground в Западен Съсекс разполага с парад, който има за цел да насърчи добро благосъстояние за работни коне в столицата.
 • Рожден ден на кралицата (21 април):  официален рожден ден на кралицата се чества на 11 юни, но реалното й рожден ден е на 21 април Поводът е белязана от рожден ден поздрав на 41-пистолет в Хайд парк в средата на деня, последвано от салют 62-пистолет към Кулата от Лондон в 13:00
 • Гергьовден  (23 април):  Всяка година на светеца покровител на Англия се празнува на площад Трафалгар с фестивал, вдъхновен от пируване 13-ти век.

Април Съвети за пътуване

 • Въпреки по-топло време през април все още се счита неактивния сезон за туризъм в Лондон. Това означава, че най-вероятно ще се намери по-евтин самолетен билет и по-ниски цени за настаняване в града и по-лесно да резервирате резервации за вечеря или да посетите популярните атракции това време на годината.
 • Ако Великден се пада през април, можете да очаквате правителствени служби и повечето местни магазини да бъдат затворени за Великден; допълнително, туристи от цяла Европа, обикновено се тълпят на Лондон и с многобройните си тържества, така че пътните разходи и размери на тълпата вероятно ще се увеличи на седмицата на Великден.
 • Април е идеалният месец за посещение атракции на открито в Лондон като град ферми, зоологически градини, природни резервати и паркове; не забравяйте да се отбиете на влажните зони лондонския център за идването на пролетта на редица птици и растителни видове.
 • В смяната на караула се извършва ежедневно в Бъкингамския дворец започва през април, а благодарение на по-малките тълпите туристи, трябва да бъде в състояние да получите прекрасна гледка на церемонията, ако го разгледате този месец.