Виждайки Айфеловата кула с деца

Posted on

Айфеловата кула и факти Акценти за посетители - Как да извлечете максимума от вашето посещениеАко посетите Париж с деца, те могат да настояват, че трябва да видите Айфеловата кула на първо място.

И те ще бъдат наред.

Айфеловата кула -в френски, La Tour Eiffel, произнася се toor ее-свирепите -е много по-прекрасно произведение на архитектурата, отколкото каквито и да било снимки предават: масивна, но ефирен. Опитайте се да посетите Айфеловата кула през деня, а също и да направи нощ посещение твърде: Кулата е отворен късно, често до полунощ, и е чудесно преживяване, свети в тъмното с хиляди светлини.

Айфеловата кула също има интересна история, включително и дейността му като предавател радио по време на Първата световна война ще намерите информация се показва на различни платформи на Айфеловата кула: позволи достатъчно време по време на посещението да се запознаят с тази забележителна което, между другото , бе обект на много критики по време на ранните си години.

база

Основата на Айфеловата кула обхваща широка област, с кабини билет от няколко ъгли. Проверете наоколо и да видим кой е най-кратката линия прозорци.

Много хора ще се разхождаха из под кулата, а някои ще се стараем да ви продаде сувенири. Ако не сте заинтересовани, не давам и най-малкото насърчение: дори усмихнато “Аз не мисля така” е покана за повече диалог.

От друга страна, може да искате да си купите. Като цяло, цените ще бъдат силно завишени, но ще падне бързо с договаряне, ние, възрастните могат да се обърнат до носа ни в туристически дрънкулки, но много деца наистина ценят своите малки сувенири.

Гледка към Париж

Щом достигнете горните платформи на кула, можете да се разхожда и да се наслаждавате на гледката, с града на Париж в краката ви. Ще намерите и външна (вероятно ветровито) пешеходна пътека и вътрешна зона, както добре. Стратегически разположените снимки посочват, забележителностите, които виждате, далеч по-долу.

Не забравяйте да вземете асансьора целия път до най-високо ниво поне веднъж.

Площад Трокадеро Както се вижда от Айфеловата кула

На площад Трокадеро е чудесно място, за да видите Айфеловата кула, и е особено забавно за летни нощи: можете да видите африкански танцьори, в допълнение към сигурни наблюдения на любителите парижки и осветена кула.

веселбата Айфеловата Tower–

Айфеловата кула е игриво място за посещение. В много точки, ще откриете знаци с любопитни или забавни факти за историята на кулата. Посетителите ще научат, например, че Айфеловата кула е била използвана като радио кула през WW1. Има смисъл!