Виждайки мумиите и скелета в Италия

Posted on

Виждайки мумиите и скелета в Италия

Италия има редица катакомби помещават костите на мъртвите, но знаете ли, че Италия също има мумии? Централна Италия и Сицилия има мумия експонати, които са отворени за обществеността, като се ръководи посещение, често в църкви. Тези мумии са естествено консервирани и дисплеи могат да бъдат зловеща гледка, така че ние по принцип не ги препоръчва за малки деца. Докато повечето християнски катакомби, особено на най-известните от тях в Рим, отдавна имат костите им отстранени от общественото полезрение, все още има няколко добре и по-малко известни места, за да видят умопомрачителни дисплеи и безброй черепи и кости.

Забележка: В почти всички случаи става дума гробища, катакомби, параклиси и камери са места за поклонение. Въпреки, че те могат да се хареса на чувство на зловеща посетителите, че все още е необходимо да се отнасяме с уважение, когато ги преглеждате. Снимките обикновено са забранени, така че е въпрос на уважение, не се опитвайте да се промъкне един автопортрет с скелет.

Къде да отидем да видим италиански мумиите и скелета:

  • Църква на мъртвите, Urbania мумиите гробище : Църквата на мъртвите, Чиеза дей Морти , е една малка църква в град Le Marche на Urbania, която притежава една интересна и леко зловеща дисплей. Мумиите гробище, Чимитеро деле mummie , е в малък параклис. Наръчник ще ви отведе в параклиса и да ви разказва за мумиите на дисплея. Спечелете посещение детайли в Urbania мумиите гробище .
  • В мумиите музей Ferentillo : Малкото градче Ferentillo в южната част на Умбрия притежава интересна изненада под църквата Санто Стефано. Органи погребани там са запазени от рядко microfungus която атакува труповете и ги превърна в мумии. Някои от най-добре запазените мумии са на показ в това, което сега е мумия музей в долната част на църквата.
  • Катакомбите на Капуцините : В Палермо, Сицилия, на катакомби на капуцините съдържат мумифицирани тела, много в добра форма, че все още изглежда реалистичен. Тези органи са били мумифицирани от консервант намерени в катакомбите. Спечелете посещение на информация и подробности в катакомбите в Сицилия.
  • Скелети и Катакомбите в Италия : Скелетите са намерени в катакомбите на няколко места в Италия. Лабиринти от подземни тунели са били използвани, за да погребе хиляди тела и някои от тях са отворени за пътувания или посещения. Рим има някои от най-добрите катакомбите, макар че в повечето случаи, пазители катакомбите са отстранени костите на починалите от общественото полезрение. И все пак, това е интересно да видим тези подземни гробища и да научат за техния контекст като ранните места на християнското богослужение. Прочетете повече в нашето ръководство за катакомбите на Рим. Имайте предвид, че във всички римски катакомби, посещения са от обиколка с екскурзовод – с мили от тунели, спускаща в продължение на няколко нива подземни, вие не искате да рискувате да се губи без водач!
  • Най-капуцин криптата и музей:  В Рим най-известните скелетите се навъртат около тях – съвсем буквално – в музея и криптата на капуцини монаси , на Via Veneto. Тук хиляди братя капуцини са погребвани в надземно гробище, техните кости и черепи, подредени като декор стена и дори като полилеи. Това е странно място, за да изпитате, но и изненадващо отразяващи и движи.
  • Призрачни места в Рим : Рим има няколко места, където можете да видите страшни атракции, включително частите от тялото на светци и други необичайни реликви в църкви на Рим.
  • Етруски гробници в Италия: Ако предпочитате да видите гробовете без органите, има много оцелели етруски гробници (предримските) в централната част на Италия. Един от най-добрите места, за да видите боядисани етруски гробници се намира в град Северна Лацио на Тарквиния, на които има и една добра археологически музей.