Skip to main content

В Сингапур Flyer – втората по големина наблюдение колело в света

В Сингапур Flyer - втората по големина наблюдение колело в света

В Сингапур Flyer е едно от нещата, които бихте се изгради, ако сте били малък остров с репутацията на мислене голям – проект, разработен да бъде най-големият по рода си в света. Така е и с виенското колело Singapore Flyer, 540-фута висок наблюдение колело, който предлага спираща дъха гледка на 360 градуса на Марина Бей в Сингапур.

Не правете грешката да се обадите на виенското колело Singapore Flyer на “Виенско колело”. Управлението абсолютно отказва да “използва F-дума” – на виенското колело Singapore Flyer е по-подходящо наречено наблюдение колело , по подобие на известния Лондонското око. (Той също бие на Лондонското око в отдела по размер с повече от деветдесет фута!)

В Сингапур Flyer е монтиран с 28 климатизирани капсули, всяка от които с размерите на автобус и е в състояние да поеме до 28 ездачи. строители на Сингапур състезателя да се похвалят, че всеки пътник ще изпитате вибрации безплатно 30 минути път с невероятна видимост към заобикалящата островна държава, както и проблясъци на съседните държави Индонезия и Малайзия.

По-подробен списък с други дейности, които можете да направите поне в близките околности, прочетете това: Топ 10 неща за вършене в Марина Бей , Сингапур.

Сградата на терминала на виенското колело Singapore Flyer е

Самото колело стои на върха на триетажна терминал на дребно с над 82 000 кв м търговски площи. А 1960-тематични храна улица, наречена “на Сингапур храните пътека” споменава Сингапур повече безгрижни дни, като същевременно осигурява разнообразна селекция от ястия. Редица други “опит” обекти нека Флаер пътници се опитват ръцете си в летящ симулиран струя, шофиране симулиран болид и получаване на (реални) риба спа преживяване за уморените си крака.

  • Тур А Foodie си: Научете повече за хранене в Сингапур храните пътека на ниво партер.

Някак неуместно на виенското колело Singapore Flyer се превърна в гореща точка за Сингапур коктейли и вино феновете. The Flyer салон, който се намира в сградата на терминала е уютен бар, който се превърна в предпочитано място за ежегодни конкурси за коктейли. Салонът се управлява от Асоциация на Барманите и сомелиерите Сингапур (ABSS), които пазят мястото пълен с репертоара на всепризнатата рецепти за коктейли. (Имаме рецепти на нашите собствени – вижте нашия списък от А до Я на рецепти за коктейли.)

Терминалът се помещава атриум се помещава “Yakult Rainforest Дискавъри” изложбата и сцена за представления през уикенда и други събития. (Рибата в езерото могат да бъдат хранени на ръка – купи храна за рибки за SGD 1 и това е всичко.) Място за паркиране е на разположение за около тридесет автобуси и почти 300 коли.

Вашият Сингапур Flyer Flight

За да се избегнат дългите опашки, на Flyer позволява на билети притежателите да бродят през целия терминал на дребно, им е необходимо само да се появи на вратата на около 30 минути преди времето за полет на билета.

Точно преди качване на борда, гостите изпитват интерактивна галерия, озаглавена “Пътуване на мечтите”. познавач на медиите импресарии На зад виенското колело Singapore Flyer използват галерията, за да представи Сингапур в най-добрата светлина, както се вижда през гледна точка на ездача Сингапур Flyer. В “Journey” кулминационната точка в изглед Сингапур, както се вижда от капсула Flyer, с опияняващ обещание за ярко панорамна Сингапур на бъдещето.

Всяка капсула могат да се настанят до 28 души. Капсулите са климатизирани и UV-филтрува. Синхронно двойна врата за влизане / излизане и “стъпка по” дизайн позволява лесен достъп от двете страни на всяка капсула, дори и за бебета в колички, възрастни хора и хора с увреждания.

В “полет” отнема 30 минути, за да завърши с колелото бавно се върти, за да се даде възможност на пътниците да се предприемат в изгледа. Пътниците изпитват много малко движение, докато на борда, благодарение на инженеринг на колелото: проучване на данните, динамични натоварвания от вятър на дизайнерите и в резултат дизайн колело позволява безпроблемна работа с почти никакво странично движение или вибрация. Накратко: комфортен, живописна и абсолютно безопасно каране.

Мостов компас във всяка капсула представлява мярка за ориентация на пътниците, както и описание на различните забележителности, които са видими от прозорците. Места и структури видими от капсулите включват етнически анклави като Сингапур квартал Чайнатаун и Малката Индия, както и места в новопостроена подмладена Марина Бей като Bay Sands яхтеното пристанище, на Марина Бараж и градините в залива. (Научете повече за Марина Бей, Сингапур хотели.)

В Сингапур Flyer с един поглед

  • Какво е това: Наблюдение на колелото
  • Местоположение: 30 Raffles Avenue, на Марина Бей. В непосредствена близост до Suntec City и площада
  • Работни часа: Отваря всеки ден от 8:30 до 22:30 (последна полет в 22:15)
  • Продължителност Ride: 30 минути
  • Билетите Цени: Разнообразие на цени и пакети, виж официалния сайт за ценообразуване и детайли: www.singaporeflyer.com
  • Как да стигнем до там: Язди MRT и слизане в Promenade гара (CC4). Достъп за пешеходци също е на разположение чрез първа линия, Raffles Avenue, и спирала с форма на мост, свързан с близкия Марина Бей Ризорт.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *