Skip to main content

В Топ 8 Семейни дейности, щадящи в Сингапур

Сингапур, скучно? Няма начин! Този малък остров-държава може да има малко по-закопчана репутацията, но семейните туристи са в за лечение.

семейно-приятелски забележителности на Сингапур дават туристи директна връзка с различни култури в Югоизточна Азия в много по-безопасна среда, отколкото повечето от останалата част на региона. Семействата също така да получите всички охолство на на Запада, че бюджетите им позволяват: тузарските хотели, 4G мобилен интернет, както и евтин и бърз транспорт целия остров с автобус и влак.

Така че летят в, да вземе семейството си, към тези дете-приятелски приключенски петна и пуснат на свобода!

Няма по-безопасна среда, в която да се види на дивата природа на Югоизточна Азия, отколкото в най-добрия зоопарк в региона, в  Сингапур Zoo . С над 3000 животни, намиращи се в 28-те хектара парк, децата могат спокойно да видят редки Югоизточна Азия животни като орангутани, слънчеви мечки и малайски тигър – заедно с гости от по-далеч като полярни мечки, жирафи и hamadryas павиани.

концепция Сингапур Zoo, “отворена зоопарк” свени клетки, предпочитайки по-малко видими средства за принуда. Големи сухоземни животни се държат на място от дълбоки ровове, които са скрити от очите на зрителите – от гледна точка на детски зоопарк текущи, животните изглеждат така, сякаш те са просто се наслаждавате на родните си местообитания.

Извън кутиите им, животните се запознаха-и-поздравят гостите чрез редовни представления и животински хранителни сесии. Отделяйте време за последната: децата ви ще харесат храненето на жителите, независимо дали са от хвърлят плодове за бабуини или риба на моркови за жирафи.

DUCKtours предлага единствената обиколка на Сингапур, която ви позволява да видите историческия квартал на град-държава е от пътя … тогава се към водата за съвсем различна гледна точка.

Използването ремонтирани 1970-те години кола-амфибия, турнето се на разстояние от Suntec City Mall, след което циркулира около Област Сингапур Civic, течаща покрай Паданг, сградата на кметството, паметника на война, и театър Виктория.

Пътуването е придружено от коментари от екскурзоводите ( “ducktainers”), които предлагат на своите чалнат поемане на забележителностите на града.

Обиколката тогава кара направо в река Сингапур (гледате капитан и “ducktainers” на тура играят до напрежението на неизбежната Splashdown). От реката и съседния Марина Бей, пътниците ще имате прекрасен изглед към силуета на града.

Цялото пътуване отнема около час, за да завършите, с много забележителности и възможности за правене на снимки на всички през цялото време.

репутация на Сингапур като “скъп” град може да направи посетителите замислят хранене навън, но местните яде въпрос намерението на местната тенденцията към priciness и блясък. Вземете семейството си, за да се хранят в център амбулантен вместо – това са открити хранителни съдилища в Сингапур, които служат на голямо разнообразие от азиатски ястия.

С малко атмосфера и не климатик, Сингапур амбулантен центрове са прости работи с изненадващо богат избор от кулинарни възможности за избор. Цените са ниски ($ 5 вие купува голям брашно) и менюто отразява мултикултурен микс от сингапурски населението.

Индийските Biryani щандове блъскат Западните кабини хранителни и юфка сергии на повечето места. Във всеки един амбулантен търговец център, туристите се смесват с работна stiffs да неща лицата си с кантонски, Hokkien, индийски, малайски, и “Западна” храна.

Вторият най-високата наблюдение колело в света пакети доста гледка от върха. Карайте на виенското колело Singapore Flyer  и вижте Сингапур и неговите съседи от над 500 фута във въздуха.

Ще бъде въведен в климатизирана капсула (ако имате късмет, вие и вашето семейство ще се получи един всички на себе си) и се насладете на 30 минути път, който предлага непрекъснат изглед към хоризонта на Сингапур.

Огледайте се и ще видите най-новите и най-красивите структури Марина Бей – най-Marina Bay Sands, градини в залива и финансовия район на високи сгради, определящи хоризонта. При хубаво време, че може дори да бъде в състояние да забележи далечни острови, принадлежащи към съседна Малайзия и Индонезия!

5. Изследване Macritchie Reservoir Park

Сингапур Macritchie Reservoir Park представя един от малкото шансове на децата си ще трябва да се сблъскате с оригинален дивата природа стар растеж, все по-рядко актив в този хипер-модерна островна държава.

Паркът е неразделна част от дизайна на прилежащата резервоара му – неговите 100 хектара девствена гора предпазват водата от близките селскостопански дейности. Серия от пътеки кръстосват гората; вземе семейството си на дълго и мъчително пътуване надолу дъсчени криволичещи покрай резервоара и да вземат в изглед към спокойните води и неговите птичи жители.

По-нагоре, 250 метра на върха на дървото Walk свързва двата най-високите точки в парка, като същевременно позволява птичи очи гледка към гората балдахин и нейните жители, като макаци и варани.

Признаци красят туристически пътеки на парка, което позволява на гостите да извършват самостоятелно екскурзии из помещенията. За повече активни посетители, пътека за джогинг и фитнес на открито станции предлагат възможности да се разчупи пот.

Търсите по-скоро като футуристичен купол град от местообитание за ботанически богатство в света, Сингапур градини в залива  отвежда посетителите в уникална растителна основа свят, центрирана около емблематични гигантски стъклени оранжерии градините.

Във всеки биом, застрашени растения цъфтят в изкуствено инженерство “родния” среда симулира някои от най-застрашените местообитания на планетата.

Увеличаване главозамайващи пътеки градините “е част от опита – независимо дали е на Cloud Forest консерватория в” облак разходка “или на 420-метровият OCBC пешеходна пътека, която се простира между” Supertrees “отвън.

Децата могат да намерят повече тук, отколкото само растения в оранжерии: един хектар Далечния Изток Организация Детски Garden съдържа редица детски площадки, предназначени за деца от 2 до 12-годишна възраст. В центъра на всичко това стои разтегнат плисък фонтан зона със серия от дюзи, шлици и кофи за творчески забавно вода.

Вторият Universal Studios в Азия и на първо място в Югоизточна Азия има големи обувки за попълване, но избива тематичен парк опит от, ъ-ъ, парка.

Сингапур Universal Studios стои на острова на курорта Sentosa, заемащи 20 хектара центрирани от изкуствена лагуна. Седем филма-тематични зони могат да бъдат посетени в примка около парка, като предлага само в-Сингапур язди като в надпреварата Трансформатори и дуел Бойна звезда: Галактика Влакчета.

Вози покриват всяка възраст от 4 до 90: малки зверчета ще се радват вози шарени след Улица Сезам и Шрек, а по-големи деца, а не с деца-вече могат да получат своята тръпка на мама в 3D надпреварата.

Извън територията на парка Сингапур посетителите могат да се вземат в останалата част на дете-приятелски атракции Sentosa, включително аквариум, приключенски парк и дори восък музей на Мадам Тюсо!

8. Гледайте Марина Бей светлинно шоу

Всяка нощ, хотел Marina Bay Sands се превръща в нажежен платно за произведения на изкуството, изработени от laserlight.

В 20:00 и 21:30, зрители, застанали от другата страна на залива от пясъците могат да гледат на 15 минути с производителност, която включва музика, лазери, прожектори, чешми и прогнозирани изображения, които носят фасада пясъците “към живота, с леката отскачаха водите и къпане квартал Марина Бей в неоново-ярка светлина.

След като гледах шоуто, да вземе в други атракции Марина Бей в свободното време – на виенското колело Singapore Flyer и градини в залива може лесно да се стигне пеша от повечето гледни точки в района.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *