Езда двойни автобуси на Лондон

Posted on

Езда двойни автобуси на Лондон
двуетажните автобуси езда в Лондон изглежда като сън, но за лондончани, те са просто един от начините те да се придвижват. Това е вярно както за туристи, също, но тя все още е “Това е Лондон!” взрив, за да гледате на града минава от най-горния етаж на ярко червено автобус.

Независимо дали вие ще получите, за да се вози на автобус на два етажа, когато правите автобусите в Лондон е до известна степен зависи от маршрута си, но ако сте в центъра на Лондон (като Пикадили Съркъс) е по-вероятно да бъде в състояние да вземете един с лекота. Получете Oyster карта и хоп на разходка из града, или просто да натиснете дебитната си карта на скенера, ако имате безконтактна карта.

Къде да Седнете

Вие искате да седнете на горната палуба, разбира се, това е забавно! Стълбищата са зад шофьора, който седи отдясно. Можете да видите малък телевизионен екран зад стълбите; тя може да се придвижвате най-горния етаж, ако искате да се осигури място е отворен, преди да се качи.

Как и къде да получите билети

Размер на кредитна карта пластмасови карти, наречени Oyster карти ще ви даде много тръба Лондон и автобусни пътувания евтини, и можете да си купите Oyster преминава в Лондон магазини или метростанции. Вземете една седмица Oyster мине, ако сте отседнали три или повече дни; заслужава си.

Oyster карти могат да се презареждат по всяко време с всякаква сума. Ще получите депозит и всеки останал пари обратно, когато се върнете на Oyster прохода метростанции.

Когато се качи на автобус на два етажа, прекарайте Oyster карта чрез четец на карти в близост до водача (той седи отдясно). Това е толкова лесно, както и шофьори на автобуси в Лондон толкова търпелив, че ще го разбера първия път, когато се качи на автобус на два етажа.

Автобусни Карти за туристите


автобусни карти Лондон са публикувани на автобусни спирки по целия централната част на Лондон.

Естествено, че е хубаво да знаеш къде отиваш. Ако наистина не разполагат с улики, винаги може да поиска от водача, Лондон автобусни шофьори са дружелюбното партидата наоколо. Това е много лесно да се получи представа, обаче, чрез проверка на картата на автобусната спирка.

Лондон е един от тези изключително лесни за обществен транспорт градовете, в които не е нужно да запомнят метрото и автобусни спирки ще трябва да знаете, преди да напусне дома си, различна от тази, в най-близкия хотел и първата си дестинация в града. Да разбера крайната точка, последната спирка, на автобусна линия най-близкия хотел; която ще бъде на страна и предния readerboard на автобуса, което трябва да се върнем в хотела. Ако е необходимо да се установят връзки, можете лесно да ги разбера от четливи и логични карти в Лондон автобусни спирки.

Използвайте Транспорт за Лондон с автобус пътуване плановик към картата, при която са автобуси, които ще се вземат в Лондон.

Не забравяйте, че много автобусни линии, които нямат автобуси, работещи през нощта, автобуси, работещи през нощта, ще имат “N” пред номера на маршрут.

автобусни екскурзии

Две тоалети работят Лондон забележителности автобусни екскурзии, които се наричат ​​Hop-On, Hop-Off обиколки. Автобусите, използвани по тези маршрути се наричат ​​двуетажните автобуси, защото на покрива на автобуса е отворен към най-елементите кът за сядане.

Наричат ​​се Hop-On, хоп-оф, защото можете да сляза във всеки един момент, и автобусите спират в близост до повечето туристически атракции и да получите на следващия автобус от това дружество, когато ти е угодно. Вашият билет е добре за 24 часа през лятото; 48 часа по друг начин. Ако сте само в Лондон за един ден, си купи билет за този автобус, това е напълно си заслужава да видите забележителности.

Оригинални Tour Hop-On, Hop-Off туристически автобуси в Лондон са чисти и на долния участък се нагрява. Три схеми, изобразени с различни цветове на картите на фирмата и автобуси, преминават през централната част на Лондон, пресичащи пътеки места като Пикадили Съркъс, където можете да промените вериги.

Вземете си “Капитал Connections” Original Tour автобус на вашия хотел или в близост до редовна автобусна спирка след 8:45 да се изравнят с верига шина Original Tour.