Избягвайте тези първи таймери Франция Пътуване Грешки

Posted on

 Избягвайте тези първи таймери Франция Пътуване Грешки
Вие планирате първото си пътуване до Франция, и това е нещо, което сте мечтали в продължение на години. Ако искате да извлечете максимума от своя опит във Франция, има няколко туристически грешки, които трябва да се избягват.

Отивате в Париж, а само Париж

По-голямата част от хората, които посещават Франция посети Париж и само Париж. Това е граничен трагичен, защото има толкова много повече за Франция от една столица може да предложи, обаче грандиозно Града на Светлината може да бъде. Така че ви харесва градове. Опитайте Ница, кралицата на Ривиерата, разкошен исторически град с музеи, кафенета, ресторанти и барове, както и един от най-колоритните пазари на открито, плодове и зеленчуци, в южната част на Франция.

Ако искате славата на брега на Атлантическия океан, помислете за Бордо, който е преминал през един огромен ремонт през последните години. Или може би Нант да откриете огромен механичен слон, който си проправя път бавно около историческия зоната на пристанището, с вас, кацнал на върха. Тогава там е старата част на град Екс-ан-Прованс; сложна Лил в северната част на Франция, което е чудесно за кратка почивка от Париж или Великобритания; Лион в централната част на Франция, гастрономически столицата с ресторанти, за да задоволят всеки вкус и джоб (и някои доста добро разглеждане на забележителности, както добре.)

Вижте най-добрите френски градове за международни посетители.

Или фантазия става малко по-встрани от утъпкания път? След това погледнете в някои от по-малко известните градове, всички от тях красива и по-малко пренаселено.

И мисля за това, което обичате да правите и да посетите. Франция, най-голямата страна в Европа, има всичко: невероятни плажове, спа градове, укрепени билото на хълма села, лозя, осеян пейзажи, каквото се сетите. Да, хората трябва да усетят величието на Париж. Но вместо да планирате цялото си пътуване около него, започва и да завършва в Париж (където вероятно се лети в и от така или иначе). Прекарайте средата на почивката си проучване на чудесата на Франция в страната.

Не Обучение за французите, преди да посети Франция

Французите са много специфични за техните обичаи и социално поведение. Ако отидете във Франция, без да учат нещо за френския народ, ще се появят няколко неща. Няма да се разбере защо някои неща се случват, и предположи, французите се държи грубо с теб. (Само защо няма да сервитьор, който ни донесе нашата проверка, за да плаче на глас?). И те ще разгледа поведението си грубо, и се държат по съответния начин. Виждате ли, когато това се случва, нали?

Но има и много малки неща, които можете да направите. Например, всеки разговор и всяка среща независимо дали става дума за бизнес или просто закупуване на франзела в пекарна започва с “Бонжур”. Не се притеснявайте, ако разговорът не отиде по-нататък; ще положиха усилия и французите ще го оценявам.

Не Обучение за френския език

Не говоря с чужденци във вашата страна в техния език, което правите? Не? Не очаквайте французите да го направя за теб. Те най-вероятно няма и не трябва да се налага. Ще откриете, че дори ако французите говорят английски, те не биха могли, или защото се чувствате мълчалив, или тя просто може да се окаже, че като теб, те се чувстват срамежлив опитват английския си навън. Ако отидете встрани от утъпкания път, ще откриете, че много френски имат много ограничени познания по английски език (ако изобщо).

Не е нужно да се научи много, но вие със сигурност трябва да се научат най-важното. Вие също трябва да носят и френско-английски речник или електронен преводач, така че ако не сте готови да говорите с французите.

Не Обучение за френския графика

Така че искате да пазарувате, разглеждат забележителности и вкус FAB храна, докато сте на почивка във Франция? Ето и нещо. Време го обърка, и може би до края заключена от всички тези неща. Много досадно. Има един ритъм на френския график и трябва непременно да го знаете, преди да посетите. По този начин, можете да планирате деня си във Франция правилно и не пропускайте нищо.

Така например, в малки градове и села (макар и не всички градове), всички магазини и предприятия, включително банки, близки в продължение на най-малко 2 часа за обяд. В отдалечени райони, тя може да бъде 13:00-16:00. На юг, хората стават и магазини и пазари отваря рано (пазари от около 7 часа сутринта), така че те се нуждаят от вашата сиеста. Възползвай се от ритъма; това е много по-лесно и по-спокойно.

Прекарването на повече евро, отколкото трябва

Има десетки малки решения, които може да означава разходите си за ваканционни два пъти това, което трябва, може би дори повече. Какво е още по-добре е, че не трябва да се жертва качеството на почивката си, за да спаси няколко евро. Например, знаете ли, това е може би по-добре да си евро във Франция от банкомат, отколкото да се купува валута, преди да тръгнете?

Но обърнете внимание на други малки неща. Това е много по-скъпо да си поръчате кафе седнал на една маса или на тераса на пътната настилка. Или ред в бара и костур на бар стол, или да се плати, че скритите “хора-гледане на” данък. Но сервитьори не ще се опитат да се движите по ако има малко кафе, останали в тази чаша.

Не Пътуването с градски транспорт

Не се придържайте към вземане таксита (които са скъпи във Франция), или екскурзии (което може да бъде скъпо, и ненадеждни). Вместо това, опитайте се да пътувате с влак във Франция; влакове са удобни, надеждни и ви отведе навсякъде. Често това е по-евтино да си купи билет за влак във Франция, така че можете да изведнъж решават да отидат някъде по прищявка, без да ви струва майка си и баща си.

Автобуси са също по-голяма стойност. В Прованс-Алпи-Лазурен бряг, например, струва само € 2 да отида където и да е в региона, и това е огромна място.

И повечето градове вече имат трамваи, които следват основните пътни артерии. Те също така са много евтини.

Не резервация в по-малки хотели и легло и закуска

Недейте просто да отидат за по-лесна възможност на хотелска верига международен че ще бъде много скъпо и вероятно безличен. Вместо да опитате някои от по-малките хотели, особено Хотели Logis, които са навсякъде във Франция. Или защо да не отида за една нощувка и закуска? Много от собствениците, особено в най-популярните туристически райони, говорим английски. Някои предлагат и вечеря, която винаги е много по-добра стойност, отколкото в ресторант или хотел и включва вино. Вие всички седнете на обща маса (често с други англоговорящи гости), така че можете да получите много полезни съвети за местния район, какво да се види и т.н.

Приятна ваканция!

Отнасяйте Франция, както всеки чужда страна решите да отидете; бъдете учтиви, любопитни и се интересуват и ще имате страхотна време.