Как да намерим Евтини полети до Бали

Posted on

 Как да намерим Евтини полети до Бали
Знаейки как да намерите евтини полети до Бали, е просто въпрос на време и избор на места за заминаване.

Само с няколко изключения, по-голямата част от международните полети до Бали идват от Австралия и други точки в Азия. Полети от САЩ обикновено са скъпи, така подскача през друга точка в Югоизточна Азия е идеален.

Разбира се, най-оживената туристическа дестинация в Индонезия и един от най-предпочитаните дестинации в Азия, на остров Бали има всичко. За щастие, експлозията на туризма прави намирането на евтини полети още по-лесно.

Изборът Полети до Бали

Бали е толкова малка, че само едно летище, Международно летище Нгура Рай (летище код: ДПС), обработва всички международни полети и много трансфери към други части на Индонезия. летище на Бали е всъщност третата най-натовареното летище в Индонезия. Добавя се нов терминал през 2014 г., за да компенсира част от товара, но се очаква на летището, за да удари своя максимален капацитет от 2017 г. Изграждане на ново международно летище е планирано за северната част на острова. Ново международно летище на съседния остров Ломбок също така помага да се справят с увеличението на трафика на Бали.

Летището в Бали е удобно разположен само на 1,5 мили от Кута и най-популярните плажове на Южна Бали. Въпреки, че на летището често се нарича международното летище Денпасар, тя всъщност се намира на около 30 минути път от столицата Денпасар Бали.

Забележка: Въпреки, че на летището в Бали е зает, както винаги, тя все още се изключва по време на Ниепи, задължително, веднъж в годината балийски Ден на мълчанието .

Намирането Евтини полети до Бали

Мнозинството от евтини полети до Бали идват от Австралия и други части на Азия. Полети от САЩ са сравнително скъпи, така че помислете дали разделянето на вашето пътуване в популярен център като Сингапур или Банкок, а след това продължава напред в Бали с различна авиокомпания.

Полети от Банкок и Сингапур до Бали, често са най-евтините. Air Asia и други бюджетни авиокомпании предлагат изключително евтини полети от Куала Лумпур, Малайзия, чрез новата нискотарифна авиокомпания терминал KLIA2.

Пиковия сезон Бали е през лятото, особено между месеците юни и август. Очаквайте да плащат повече за полети по време на активния сезон.

Полети до Бали от Австралия

Бали, поради близостта и отлично сърф, е популярна дестинация за австралийците, които искат да избягат от зимата през юни, юли, и август. Най-евтините полети до Бали обикновено произхождат от Сидни, Мелбърн, Пърт, но сделки се появяват от други градове.

Пристигане в Бали

Индонезия изисквания за визи спокойна през 2015 г.; Сега гражданите от много страни могат да влизат чрез някои летища (Бали е един от тях) без да е необходимо да плащат за виза при пристигане. Максималната освобождаването от виза престой е 30 дни и не може да бъде удължен.

Ако трябва да останат по-дълго или не отговарят на условията за освобождаване от визи, можете да получите виза при пристигането добро продължение на 30 дни в Индонезия, след като се приземи на летището. Ще имате нужда от най-малко две празни страници, останали в паспорта си и най-малко шест месеца валидност оставащото. Длъжностни лица предпочитат ако платите таксите за издаване на визи в щатски долари, въпреки че Индонезийска рупия е приет. Международно-мрежови банкомати са на разположение в зоната за пристигащи, така че можете да получите местна валута.

Както и при много от популярните летища в Азия, се очаква да бъдат затрупани с оферти от вратарите, съмнителни хора и шофьори, щом излезете от летището. Не позволявайте на никого да вземете багажа си, освен ако не сте готови да ги плати.

Напускането на летище

За да се избегне допълнително неприятности от шофьори, за купуване на купон с фиксиран лихвен процент за официален такси (вървете надясно като излезете от летището), в която шофьорът ще бъде назначен за вас.

Амбициозни ученици и свръхлеки пътниците могат действително пеша от летището до настаняване в Кута. Освен това, можете да се разхождате на пет минути на границата на района на летището човек да спира такси или bemo – публична миниван на Индонезия. Уверете се, че водачът използва един метър или да преговаря таксата си, преди да влезе вътре.

Данъкът върху Отпътуване Бали

Летището в Бали, за съжаление, има дълга репутация на корупцията и дребни измами, насочени към туристи, които напускат. Данъкът върху заминаване – да се плати в определен павилион на излизане – е 150 000 рупии (около $ 15). Ако прелитането на друго място в Индонезия, се очаква да плащат само около $ 4 за вътрешен данък отпътуване. Тази такса не е включена в цената на билета, така че да спестите малко местна валута да плащат по пътя си!

Освен ако не се отказват с антики, разпитва всеки човек, който твърди, че трябва да плати мито върху сувенири или други подаръци, купени от вас.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *