Как да направим Travel бюджет за Испания

Posted on

Как да направим Travel бюджет за Испания

Колко трябва да бюджет за пътуването си до Испания? Със слаб еврото, няма да има нужда да бъде толкова внимателни, тъй като в миналото, за да се избегне прекарва голяма сума пари.

Придържайки се към по-малък бюджет в Испания

Лесно е да се пътува евтино в Испания без да се нарушава почивката си. Четете за някои примерни цени, така че можете да работите с колко да бюджет за по пътуването си до Испания.

Колко струва около Испания Вари?

По отношение на видовете разходи, вие ще трябва като турист в Испания, ти като цяло може да раздели страната на три части:

 • Билбао, Сан Себастиан, както и други северни градове: малко по-скъпи, отколкото в Мадрид и Барселона
 • Мадрид и Барселона: Подобно на един друг. Барселона ще бъде малко по-скъпо в туристическите райони, но по-малко усилия ще ви възнагради с по-ниски цени. Цени по-долу са за Мадрид и Барселона.
 • Останалата част от Испания: По-евтини, отколкото в Мадрид и Барселона.

Настаняване Бюджет

За легло в общежитието в младежко общежитие, се очаква да плати между 13 € и 24 € на вечер. За двойна стая в пансион, удвои това. За 70 € на вечер, вие ще получите много хубава стая.

Храни и напитки Бюджет

 • Кафе и сладкиши или препечен хляб за закуска е под 2 € (добавете 1,50 € за прясно изцеден портокалов сок)
 • А франзела и напитка за обяд ще струва около 5 €.
 • А три хода “меню дел диа” може да струва нищо от 6 € до 15 €. А-ла-карт ястия са по-скъпи, но все пак можете да се хранят добре за под 20 €.
 • Испания може да бъде горещо, в зависимост от сезона. Фактор в бюджета си необходимостта от закупуване на вода и да се спре за студена напитка от време на време.
 • Общо храните Бюджет на ден : 15 до 40 € (ако ядете обяд от супермаркет можете да ядете по-евтино).

Но не приемайте ни дума за него. Numbeo , сравнение на сайта на разходите за живот, дава цени ресторант в Барселона (той дава много подобни цифри за Мадрид).

Входът за Атракции Бюджет

Музеи и художествени галерии могат да се различават значително в напълно безплатно до около 10 €. Ако планирате да посетите много музеи, може да се интересуват в Испания карта за намаление. Но се уверете, че получавате парите си на стойност!

транспорт Бюджет

 • Междуселищни автобуси и влакове : междуселищни автобуси обикновено са наполовина на цената на влака , с време за пътуване от около 30% по-дълго. Автобусът е много по-добре, отколкото ценен влака, но тя може да бъде доста трудно да се резервират като испанската автобусна мрежа, се разделя на няколко различни компании. Рядко ще плати повече от 30 € за автобус, но можете да платите повече от 70 € за билет за икономична класа влак (спящи автомобили и билета за първа класа, ще ви струва дори повече). Но не винаги . Никога резервирате автобус или влак, без да провери цената на друга първия.
 • Метро и градски автобуси : Travel в градовете в Испания е евтино. А автобус или метро билет рядко струва повече от 1 € и там обикновено са за пестене на билети, които могат да ги направят още по-евтино. Прочетете за метрото в Мадрид и Барселона метро за повече информация за тези tickets.You може удобно да си купите Метро Мадрид туристическа мине, преди да се стигне за една и съща цена, като че ли го на гарата.
 • Такси : Разположен на 10 минути път с такси в Испания обикновено ще струва около шест или седем евро. Те трябва да използват електромера. Ако смятате, че сте били надценени, поиска разписка-там ще бъде подробности относно това къде да се оплаче на гърба. Когато става до или от летище, проверете цена, преди да вляза. Има една фиксирана цена за повече летищни пътувания. Проверете с друг таксиметров ако смятате, предложената цена е твърде висока. Като един таксиметров шофьор ми каза, че има много малко лоши таксиметрови шофьори в Испания, но тези, които съществуват, всичко работа на летищата.