Как да посетите Колизеума, Римския форум и хълма Палатин в Рим

Posted on

Как да посетите Колизеума, Римския форум и хълма Палатин в Рим
Един от най-популярните забележителности на Италия и със сигурност един от най-разпознаваемите символи на Римската империя, Колизеума трябва да бъде в горната част на маршрута за всеки първи посетител време в Рим. Също така известен като Флавиевата Амфитеатъра, тази древна арена е бил на мястото на безброй гладиаторски битки и кървави диви животни боеве. Посетителите на Колизеума могат да седнат на трибуните и да видят доказателство за сложните подземни проходи амфитеатъра и спускаща се врата – постановката области за някогашен забавление.

Тъй като Колизеума е топ атракция в Рим, тя може да бъде трудно да се получи билети. За да се избегне стои по опашки на посещението си в този древен сайт, помислете за закупуване на Колизеума и Римски форум премине онлайн от Select Италия в щатски долари или закупуване на ромите Pass или Archeologica карта, която позволява достъп до Колизеума и други забележителности на плосък ставка. За повече опции видите нашата информация за Закупуването Рим Колизеум билети с информация за комбинирани билети, екскурзии, както и онлайн продажба на билети.

Важна информация за сигурност:

Към края на април 2016 г., са били повишени мерки за сигурност на Колизеума. Всички посетители, включително и “прескачане на линията” притежателите на билети и ръководят тур участниците, трябва да преминат през проверка за сигурност, която включва детектор за метал. Линията на сигурността може да бъде много дълъг, с изчакване на една час или повече, така че да планират разходите. Раници, големи чанти и багаж не се допускат вътре в Колизеума.

Colosseum Посещение Информация

Местоположение: Пиаца дел Colosseo. Метро линия B, Colosseo спре, или трамвайна линия 3.

Работно време: отворен всеки ден от 8:30 до 1 час преди залез слънце (така крайни срокове варират в зависимост от сезона), така крайни срокове варират от 16:30 през зимата до 19:15 през април до август. Последно допускане е 1 час преди затваряне. За подробности вижте линка уебсайт информацията по-долу. Затворен от 1 януари до 25 декември, а на сутринта на 2 юни (обикновено се отваря в 13:30).

Прием: 12евро за билет, който включва вход за Римския форум и хълма Палатин, като на 2015 билета за успешно положен изпит е валидна за 2 дни, с един вход към всяка от 2-сайтове (Колизеума и Римския форум / Palatine Hill). Освободете първата неделя на месеца.

Информация: (0039) 06-700-4261 Проверка на текущия час и цената на този сайт

Вижте Colosseum в дълбочина

За по-пълно посещение на Колизеума, можете да вземете обиколка с екскурзовод, която включва достъп до подземията и горните нива, които не са отворени за обществено ползване с редовни билети. Вижте как да Обиколка Всички Колизеума от горе до долу за повече подробности и виртуална посетител книга Colosseum Dungeons и-горните турне през Изберете Италия.

Пътуване с деца? Те може да се насладите на Колизеума за деца: Половин ден Family Tour .

За друго виртуално посещение, вижте нашите снимки на римския Колизеум.

Забележки: Тъй като Колизеума обикновено е много пренаселено и пълни с туристи, то може да бъде председател на място за джебчии, така че не забравяйте да се вземат предпазни мерки, за да защити парите си и паспорти.

Раници и големи торби не се допускат в Колизеума. Очаквайте да мине през проверка за сигурност, включващ метален детектор.