Skip to main content

Как да Посещение Ейвбъри Стоунхендж в Англия

 Как да Посещение Ейвбъри Стоунхендж в Англия
Преди да се обърне Ейвбъри Стоунхендж , един от най-забележителните праисторически обекти в Англия, изтриете образа на Стоунхендж от ума си. Също така, отделете малко време, за да разбере какво всъщност е хендж, и разнообразието на нещата, за да видите вътре Ейвбъри Стоунхендж ще започне да има смисъл.

Какво е Стоунхендж?

Противно на това, което ще видите в Стоунхендж, а хендж не е колекция от монументални праисторически камъни. Дори и “Стоунхендж” на Стоунхендж не е камъните. Това е човекът, направен глинен банка, с канавка вътре в нея, която съдържа голям, плосък връх област. Тя рядко се показва в снимки на Стоунхендж, тъй като банката и канавката са толкова далеч от камъните грабващи вниманието.

Отначало се смяташе, че тези банки и канавки за отбранителни структури. Но учените бързо разработени, че изградена банка с дълбока, широка канавка вътре, а не извън него не прави много смисъл.

В действителност, най-доброто предположение тези дни е, че с плосък връх зоната, ограничена от кръгла или овална банката и канавката всъщност е някакъв вид свещено пространство, място за ритуал и може би жертват.

Какво е вътре в окръжността или Стоунхендж, е това, което го прави по-интересна. И там е много вътре в Ейвбъри Стоунхендж, в това число:

 • Голяма част от село самата Ейвбъри
 • Най-големият камък кръг в Европа за повече от 460 фута в диаметър. По едно време тя е съставена от около 100 изправени камъни.
 • Две по-малки каменни кръгове, всеки от които около 100 фута в диаметър. Много от тези камъни са били съборени и погребан в ранното средновековие от селяни, които се опитват да изтрият езическите произхода на сайта, вероятно по нареждане на местния енорийския свещеник.
 • Обелискът, мистериозен квадратен камък наскоро открит.

История на Сайта

Когато Александър Keiller, археолог и пионер въздушно фотограф (той публикува първия британски книга на въздушното археология), купил мястото на 950 декара в началото на 1930 г., местните жители са били все още оран, което предлага в земята и които се възползват от неговите камъни по строителни материали , Keiller изкопана много от камъните, които са били съборени и където е възможно, той ги отново издигната в първоначалната им позиция.

През 1938 г. той основава музей за неговите находки от района. Той също е възстановен в 16-ти век Ейвбъри Manor, точно пред границата на Стоунхендж. Богат и елегантен авиатор и академично, както и археолог (нещо като шотландски Индиана Джоунс), Keiller е женен четири пъти. Може би той се нуждае от пари, за много издръжка, тъй като през 1943 г. той продава 950 акра в Националния тръст за 12,000 паунда, тяхната стойност за земеделска земя. Четвъртото му съпруга, която го надживява, дари на съдържанието на музея му и другите му археологически находки на Trust през 1966.

Погребението зловещо

Имате достатъчно ровене в праисторически обекти на Великобритания, и вие сте длъжни да излезе с някои кости или погребални стоки. През 1938 г. Keiller открили останките на Барбър Хирург на Ейвбъри-професионална дейност като бръснар хирург да се демонстрира чрез инструменти на търговията, която носеше, включително една ножица и средновековен инструмент кръв отдаване под наем. Не беше възможно да се определи дали той е бил убит от камъните или вече мъртъв, когато погребан там, но в продължение на векове, местната устна традиция разказа за пътуване бръснар хирург, който е пристигнал в селото, когато камъните са били съборени и погребани в църквата инструкция ,

Според легендата, той стоеше прекалено близо до камък и тя падна върху него, трошене и да го погребат. Това, според разказите, бележи края на унищожаването на камъните.

Какво да се види

 • Разгледайте изправените камъни отблизо: За разлика от Стоунхендж, където изправените камъни на са оградено и може да се подхожда само със специално разрешение, посетителите могат свободно да изследват камъка в рамките Ейвбъри Стоунхендж. Основната каменния кръг е огромен (повече от три четвърти миля около). Каменен кръг обиколки , водени от експерти доброволци се предлагат няколко пъти на ден през повечето дни. Обиколката струва 3 паунда (децата са безплатни) и отнема между 45 минути и един час.
 • Посетете Keiller музей Александър : Музеят, основан от самия Keiller през 1938 г. е разделен на две секции. Конюшните Галерия показва находки от разкопките на обекта, включително 4000-годишни инструменти кремък, домашни животни, скелети толкова, колкото 5500 година стари, някои от най-старите европейски керамиката, намирани някога, и червени елен рогата използвани като инструменти за изграждане на Стоунхендж и направих околната канавката. Подходяща за деца Barn галерия, в сламен, вършитба плевня 17-ти век, има интерактивни дисплеи поставят Ейвбъри Стоунхендж в контекст с останалата част от Стоунхендж, Ейвбъри и Асошиейтед световното наследство на ЮНЕСКО обекти. Тя също има спокойствие детски дейност област, в която по-младите членове на семейството могат да се успокоят след тичане около камъните.
 • Ейвбъри Manor и Градина : Имението, съвсем близо до датите на Стоунхендж от 16-ти век и е част от сайта Националния доверителен. Александър Keiller живее там, докато изкопаване на Стоунхендж. Неговите стаи са декорирани, за да отрази пет периодите, че тя е била заета-Тюдор, кралица Ан, грузински, викторианска, а на 20-ти век. Необичайно за историческа къща, посетителите са насърчавани да се докоснат и да си взаимодействат с мебелите и предметите в къщата. Можете да седнете на столовете, лежи на леглото, дори и да играе игра в зала за билярд.
 • Националният Доверителен Hub : Естествено, че има магазин, кафене, тоалетни, както и информационен център в Стария стопански двор, където можете да разберете какво се случва в сайта.

Как да Посещение

Къде: Близо Марлборо, Wiltshire, SN8 1RF. Обектът е на шест мили западно от Марлборо на A4361. Паркингът е близо до каменните кръгове и Националния доверителен съоръжения в Стария стопански двор.

Кога: кръга на камък и външни елементи на сайта са отворени всеки ден, сутрин до здрач. Часове за музея и Ейвбъри Manor варират според сезона. Проверете сайта Националния доверителен за работното време.

Колко: Влизане с каменни кръгове и външни характеристики е безплатна. Keiller музей Александър е на цена отделно от Ейвбъри Manor и градина и има още 7 паунда таксуват (през 2018 г.) за паркиране.

Също така в близост

 • Уест Кенет Long Бароу , един от най-големите и най-достъпните камерни гробници във Великобритания, е около две мили. Построен около 3650 г. пр.н.е., тя е била ползвана за 1000 година. Частна собственост, тя се управлява от Националния тръст от името на английски наследство и могат свободно да бъдат посетени, всеки ден, във всеки един разумен час.
 • Силбъри Хил , най-големият изкуствен хълм в Европа и може би най-загадъчното е 1.7 мили. Той е по-голям от пирамидите, и никой не е работил, кой го или защо построена.
 • Стоунхендж и свързаните с него обекти, Woodhenge и Durrington Стени, са около шест мили.