Как да Посещение Йорк Минстър: пътеводител

Posted on

Как да Йорк Минстър: Ръководство на Travel

Най-малко два милиона души годишно посещават Йорк Минстър в средновековния град Йорк. 800-годишният катедрала, която се 250 години, за да се изгради, е само върхът на айсберга. Той заема на сайт, който е бил свързан с историята и вярата в продължение на почти 2000 години. Нейната Window Great Изток, толкова голям, колкото тенис корт, е и най-обширните Средновековен стъклопис в света.

Има какво да се види и по време на летните месеци и периоди училище ваканция, много хора, които искат да го видят с вас. Така че малко предварително планиране не боли.

Какво е новото в Йорк Минстър

Разкриване Йорк Минстър в подземно помещение  Не пропускайте новата изложба. Това е част от £ 20 милиона, 5-годишен ремонт и опазване на проект, планиран да бъде напълно завършена през 2016 г., части от него вече са отворени за посетители. Най-големият състоянието на най-съвременните атракция във всяка катедрала Великобритания, то е свързано с историята на катедралата и мястото му с невероятни предмети и интерактивни дисплеи – включително 1000 години стар рог Улф, дадена на министъра от Viking господар.

Знаеше ли?

 • Някои от най-интересните древна история Йорк Минстър е бил открит едва през 1960-те и 70-те години по време на аварийни разкопки под катедралата.
 • Константин Велики, който избра Константинопол столица на Римската империя и прави християнството официална религия, е обявен за император от войниците си, докато в Йорк.
 • Минстър е англосаксонска дума, първоначално се използва за описване манастири с преподаване роля. Той се използва най-вече тези дни като почетна титла за някои големи катедрали.

Голям Изток Почистване на прозорци и консервация

Работата по възстановяването на този огромен витраж и зидарията на източния край на министъра ще отнеме много повече време, отколкото на 5-годишен Йорк Минстър Разкрити проекта. Най-малко 311 стъклени панела, съставена от хиляди парчета между средновековна стъкло, се отстранява, ремонтира и преинсталира. Тя няма да бъде завършен до 2018 г. Но през 2016 г., ще visitiors, най-сетне, да могат да го видят без защитния скелето, че го е покрита в продължение на години.

Реставрираните панели ще бъдат видими, тъй като те се връщат на техните позиции в прозореца. Други раздели още се възстановяват ще бъдат защитени с прозрачно стъкло. Работата по тези прозорци е толкова мащабен проект, който новата технология се използва, за да удължи живота им. Йорк Минстър ще първата сграда във Великобритания да се използва UV устойчиво стъкло като външна защита на витража.

Ако искате предизвикателство, вижте колко от стъклопис панелите ви могат да разберат. Средновековните занаятчии, които са създали това, целящи да разкаже цялата история на Библията, от Битие до Апокалипсиса, в едно, мулти-ламперия прозореца.

Направете обиколка

 • Минстър екскурзии – Доброволците водят екскурзии, шест пъти на ден – на 10, 11,12,1, 1 и 15:00 – всеки ден без неделя. Обиколките вземат около час и са чудесен начин да се открият някои от най-министър-те скрити съкровища и невероятна история. Обиколките са включени в цената на допускане. Ако идвате с група от 10 или повече, или се нуждаете от помощ език чужд, нека знаят персонал 28 дни предварително, като изпрати заявка за група турне, за да  groups@yorkminster.org
 • Tower пътувания – катерене централната кула Йорк Минстър е едно много специално изживяване, ако са годни и безстрашен. Това е най-високата точка в Йорк и преди да се стигне до 230 -foot-високо върха и излезте на чист въздух, имаш възможност да видите някои от средновековни кули и гаргойли министъра на затвори.
 • Има 275 стъпки към върха. Някои от тях са тесни и неравни, а някои мине през тесни проходи.
 • изкачване на кулата не се препоръчва за хора с проблеми със сърцето, световъртеж, клаустрофобия, високо кръвно налягане, ангина, дихателни проблеми (астма, сенна хрема, бронхит и), слаба подвижност или които са бременни.
 • Здраве и разпоредби за безопасност са на разположение, за да прочетете, когато си купите билет и трябва да ги прочетете, преди справяне с изкачването.
 • Деца под 8-годишна възраст не се разрешава да се изкачи на кулата.
 • Училищни групи от десет или повече, трябва да бъдат придружени от трима възрастни или двама възрастни, ако има по-малко от десет.
 • Екскурзии до кулата отнеме 45 минути и са ограничени до 50 души в даден момент. Те оставят на всеки 45 минути, или така през целия ден и има доплащане за кулата. Попитайте на билетната каса за кула часове на пътувания, когато пристигнете. Но преди да планирате да се изкачи, помислете за тези фактори:

Как да намерим Йорк Минстър

Почти всички пътища в Йорк, водят до министъра. Ръководител на центъра на малки, ограден град и не можете да го пропуснете. Ако не можете да го видите, трябва само да се изкачи върху стените на града в един от многото точките за достъп около Йорк за птици око.

Goodramgate, което води до Deangate и висока Petergate, всичко да доведе до министъра на парцела (в Йорк, улици, се наричат “врата” и порти чрез градската стена, се наричат “бар”).

Когато за посещение

Като работна катедрала, Йорк Минстър може да бъде затворен от време на време за всички, чиято обичайна дейност църква – сватби, кръщенета, погребения – както и специални събития и концерти. В общи линии, утвърдени от министъра е отворена:

 • За услуги и молитва , всеки ден от 7 часа сутринта до 18:30
 • За разглеждане на забележителности, Понеделник – събота 9 до последно влизане в 17:30, неделя от 24:45. Части от катедралата може да бъдат затворени за вечерня подготовка или специални събития по време на общите работното време.
 • За крипта изложби, понеделник – събота 10 ч до 17:00, неделя от 13:00
 • За Tower пътувания , проверете в деня, когато посещавате. Защото Tower пътувания имат открита елемент, тяхната програмна схема е свързана с времето.

Защо има прием за зареждане?

Хората понякога се стряскат от налага да плащат за билет за посещение на място за поклонение, така че е важно да се помисли за няколко неща:

 1. Не е входна такса за влизане в Минстър да присъства на обслужване, да се молим или да палят свещи.
 2. Без да броим проектите за реставрация и консервация, тя всъщност струва £ 20 000 на ден за покриване на отопление, осветление, почистване и други на персонала, за да се запази министъра отворени за обществено ползване. Повечето от това трябва да бъде доведена от входни такси.
 3. Хората на Йорк са допуснати за свободно.
 4. Входни билети важат за неограничени посещения за една пълна година, считано от датата на покупката.

Други Посетителски Essentials

 • Прием – като на 2015 г., билети за министъра, глава дом и подземно помещение струва £ 10 за възрастни и 9 £ за възрастни и ученици. До четири деца придружени от възрастен са безплатни. Билети за министъра и Trip кула струва £ 15 за възрастни, 14 £ за възрастни и ученици и £ 5 за деца от 8 до 16. Децата до 8 не се разрешава да се изкачи на кулата.
 • Фотография и записване на видео за лична употреба е разрешено навсякъде, с изключение на подземно помещение.
 • Посетете им Официален сайт за много повече информация, както и набор от данни за контакт.