Skip to main content

Как да прекарате Престой в летище Чанги, Сингапур

Какво да правите в Летище Сингапур докато изчаквате своята свързващ полет

Как да прекарате Престой в летище Чанги, Сингапур

Очакваме Вашия свързващ полет в Сингапур летище Чанги (IATA код: SIN, код по ICAO: WSSS)? Има по-лоши места, за да бъдат залепени инча

Въпреки статута си на един от най-натоварените летища в региона, летище Чанги е удобно място да се изчака един е дълъг престой, с четири просторни терминали, редица от пет-звездни удобства, комфортни транзитни места за настаняване, както и лесен достъп до останалата част на Сингапур трябва вие получавате неспокоен и да реши да се скитат наоколо, докато чака следващия си полет.

Защо да преминават транзитно през летище Чанги?

Летище Чанги е далеч от най-безболезнено полет център в Югоизточна Азия .

Сингапур легендарния почти механична ефективност прави престой опит Changi положително приятен: вие ще изпитате по-малко опашки и като цяло по-малко проблеми. И както ще обясним по-надолу, ще намерите изобилие от интересни отклонения, които ще намерите в никой друг летище в света.

Бог да ви помогне, все пак, ако сте преминаване през летище Чанги с бойни патрони, или по-лошо, незаконни наркотични вещества в ръчния. За да разберете защо за доставяне на лекарства в Чанги е ужасен идея, прочетете това: Drug Законите в Сингапур .

Changi Airport Transit Hotel

Посетителите, които очакват за една нощ престой на летище Чанги могат да проверят в Ambassador Hotel Transit без да се налага да изчисти миграционният процес или обичаи. След получаване на така необходимата shuteye, можете просто да се разходите до вашия полет от летището, без да се заплете в допълнителна бюрокрация. Ambassador Hotel Transit е чек-ин гишета може да се намери във всички три терминала в цяла летище Чанги.

Ако търсите за малко повече комфорт във вашето летище Чанги престой, на Crowne Plaza Hotel дава това, което ви трябва. Хотелът е свързан с терминал 3 с пешеходни алеи, свързващи две нива, както на летището и хотела. Вътре, гостите могат да се насладят на 320-те стаи на хотела, масивна плувен басейн, както и релаксиращи спа процедури.

В Сингапур Hotel Асоциацията управлява Хотелски резервации Counter при всеки един от терминалите Чанги, което ви позволява да резервирате свободни стаи от всеки член хотел SHA полето на летището, 24 часа в денонощието. Вие само ще трябва да платите за първата вечер на на гишето; допълнителни такси се дължат в хотела. Имейл всички запитвания на следния адрес: hotelres@sha.org.sg .

Changi Airport Shopping & Пътнически превози

Когато става въпрос за престой комфорт, летище Чанги е далеч един от най-добрите в света, да не говорим за Югоизточна Азия. Вие може лесно да свикне с мястото, неговите възвишени тавани, удобно мокет, и изобилие от възможности за пазаруване, хранене и развлечения, които могат да се съревновават с някои от classiest молове в света.

Магазини, пари преобразуватели, хендикап лесен за бани, съблекални, дори стаи за молитва на удобно разстояние, по-специално в рамките на транзитни зони на летището. масивна размер на летището – с всички удобства разпределени в четири терминала – позволи на ръководството да постави в някои игриви нотки, които едва ли бихте очаквали да намерите в една от основните световни авио-център:

  • Butterfly градина. Терминал 3 предлага 330-м, открит двуетажна пеперуда градина жилища на повече от хиляда безплатни летящи пеперуди. Посетителите могат да наблюдават целия жизнен цикъл на пеперудите по време на работа, от излюпването до тяхното какавида етап да живеят пеперуди хранене в няколко опаковки на храни в целия пространство. Градината се държи хладно с работна водопад. ( Източник ) Градината на пеперуда може да бъде намерена на второто ниво на заминаването Transit фоайе, Терминал 3.
  • Четири етажна слайд. Друга разлика за пътниците, чакащи на Терминал 3, слайда @ T3 стои на четири етажа и позволява на посетителите да променя мащаба при максимална скорост от 13 mph. Ако прекарвате около SGD 30 на стоки и услуги на летището, можете да използвате вашите постъпления да изкупи две езда жетони; ще бъде разрешено само до 10 вози на получаване. Ако не планирате да прекарате толкова в терминала, можете да опитате по-малките, свободно за използване пързалка в мазето, стои на една година и половина истории. ( Източник )
  • Кино. И двете терминали 2 и 3 имат свои собствени безплатни филмови театри за пътници с няколко часа, за да пощади между полети. За да видите това, което се показва, днес в кината Чанги, разгледайте тази връзка – Кино – ChangiAirport.com . Терминал 3 също има “4D” театър за тръпка изроди търсите езда увеселителен парк стил. Повече тук: 4D кино – ChangiAirport.com .
  • Басейн. Няколко летища могат да предявяват претенции към които имат собствен басейн; Собствен басейн на покрива летище Чанги може да се намери на Терминал 1, в близост до заминаването Transit фоайе Изток на трето ниво. Използване на басейна струва SGD 13,91, но е безплатен за гости на посланик Transit Hotel. ( Източник )

Changi Airport Premium и VIP салони

Flyers чакат своя полет на летище Чанги може да претендира за място в един от многото първокласни шезлонги на летището, в зависимост от техния носител, членството им в привилегировани клубове, или желанието им да плащат малко повече, за да избягат от паплач в общото допускане ,

Авиокомпания-специфични. Singapore Airlines, Малайзия Airlines и Garuda Indonesia, между другото, да работят в салоните Чанги в полза на квалифицирани пътници. KrisFlyer (хол Singapore Airlines “) работи едновременно SilverKris салон за Singapore Airlines първокласни пътници и KrisFlyer Gold Lounge и за двете Singapore Airlines и StarAlliance Gold членове от други дъщерни авиокомпании.

салон съоръжения SilverKris, например, осигурява пълен достъп WiFi и освежаващи съоръжения за Сингапур Airlines бизнес клас / First Class листовки: душове, вестници и списания, както и бюфет всички са на разположение.

За повече подробности, прочетете тази страница на официалния сайт на летище Чанги: Авиокомпания салони – ChangiAirport.com .

Pay-в премиум шезлонги. Редица авиокомпании шезлонги осигури една спокойна среда за покровители, които могат да плащат такса, преди да влезе. Тези шезлонги включват посланик Transit салон на Skyview Lounge и Зелената пазар, всички разположени в бюрата имиграцията.

Най- посланик Transit Lounge е на едно гише на салон за изчакване на пътници, които искат всичко в непосредствена близост. Обърнете SGD 30 за влизане в салона и ще спечелят използването на бизнес услуги даденото съоръжение (достъп до интернет, печат), спа услуги, снек бар, салон за красота, и неподготвен апартамента. Салонът е достъпен от двете клеми 2 и 3, ниво 3. Повече информация тук: Посланик Transit Lounge – Официален сайт .

The Green пазар е салон с природата, вдъхновена – по-скоро като японски ресторант с шезлонг съоръжения – който осигурява японски салатен бар, бърз Wi-Fi връзка, както и широкоекранен телевизор, всичко това в спокойна обстановка без хипер в Терминал 2.

Проучване на Сингапур по време на Вашето Престой

Сингапур е доста малка страна, и благодарение на силно развита система за обществен транспорт, излъчвана от летище Чанги, посетителите могат да разгледат много от Сингапур най-добрите туристически места, докато чака за вашия свързващ полет.

А безплатен обиколка на града е на разположение, ако имате най-малко пет часа, за да отидат преди свързващ полет, и ако все още не са напуснали транзитната зона. Акценти на турнето включват Marina Bay Sands, на виенското колело Singapore Flyer , Чайнатаун и централния бизнес район. А обиколка “Светлините на града” се извършва след залез слънце, и кръгове около района на Марина Бей, Bugis Село и Raffles Hotel.

Планира да проучи Сингапур на собствения си ? Потърсете броячите на Left Багаж в сегашното си терминал летище Чанги, и депозира багажа си, преди да излязат. Вашият пътеводител за платена SGD 10 да депозира два броя багаж за няколко часа; това ни е освободил, за да цип чрез Марина Бей с влак и да има една приятна юфка обяд, преди да ни свързващ полет.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *