Кулата на Лондон – История и Въведение

Posted on

Кулата на Лондон - История и Въведение

Лондонската кула е бил дом на крале и кралици на Англия в продължение на много години. (Бъкингамският дворец е официалната резиденция на Лондон Великобритания суверенна, тъй като 1837 г.)

Лондонската кула е затвор и много известни затворници бяха проведени там, включително сър Уолтър Роли – той се проведе в Кървавата кула в продължение на 13 години, но се възползвали от времето си с писане на историята на света (публикуван през 1614 г.) и отглеждане на тютюн Тауър Грийн. Лондонската кула проведе затворници от средната и висшата класа, така че няма подземия.

Публичните екзекуции бяха проведени на Tower Green, включително две от съпругите Хенри VIII: Ан Болейн и Катрин Хауърд.

Кулата на Лондон, след като е бил заобиколен от отбранителни стени и ров. Ровът сега се оттича, а през лятото има събития и концерти тук и през зимата има Лондонската кула ледената пързалка.

Бялата кула беше първоначалната Лондонската кула и сега се помещава изложба на оръжия и оръжеен склад. Тя е построена от Уилям Завоевателя от около 1080 до 1100. Той донесе собствената си пасивното камък от Франция за изграждане на кула.

Beefeaters

Лондонската кула екскурзоводи са на YEOMAN Стражниците, които живеят в Кулата. Те са по-известен като Beefeaters, които смятаме, че идва от когато тяхната работа е да опитате от царската храна да се провери, че не е бил отровен. На YEOMAN Стражниците са експертите по кулата и са щастливи да отговорим на вашите въпроси. Те също така предлагат безплатни екскурзии, включени във вашия билет.

Враните

Гарваните са един от които задължително трябва да види “за едно пътуване до Лондонската кула. Легендата разказва, че ако някога гарваните напуснат след това монархията ще падне, Бялата кула в Кулата на Лондон ще се разпадне и голямо бедствие ще сполети Англия. Някога суеверни, ние не рискуваме и гарваните са живели най-Кулата, тъй като Чарлз II е казал тази приказка. Те дори са защитени с кралски указ. Всеки един от гарваните има отделен цвят лента на крака. Вземете идентификация листовката с Raven, така че можете да проверите техните имена.

Лондонската кула Работно време

1 Март – 31-ви Октомври

 • Вторник – Събота: 9 ч – 17:30
 • Неделя и понеделник: 10ч – 17:30
 • (Последно признание: 17:00)

01 Ноември – 28 Февруари

 • Вторник – Събота: 9 ч – 16:30
 • Неделя и понеделник: 10ч – 16:30
 • (Последно признание: 16:00)

Отворете всеки ден, с изключение на 24-26 декември и от 1 месец януари.

Позволи 2-3 часа за вашето посещение.

Как да стигнем до Лондонската кула

Адрес:  Кулата на Лондон, Лондон EC3N 4AB

Телефонен номер:
0844 482 7799 (9 am-5pm) (от Великобритания)
+44 (0) 20 3166 6000 (извън Великобритания)

Web: www.hrp.org.uk

Най-близкият тръба станция: Tower Hill.

Използвайте Journey Planner да планирате маршрута си с обществен транспорт.

Автобуси: 15, 42, 78, 100, и RV1.
Riverboat : От Чаринг Крос, Уестминстър, или Гринуич до Тауър Pier.

Вижте официалния сайт за повече възможности за придвижване.

Лондонската кула Билети

Можете да си купите билети от www.hrp.org.uk но бих препоръчал на Лондон проход, която включва вход към Лондонската кула. В Лондон проход ви дава достъп до исторически сгради, галерии, музеи, както и много други – всичко това в продължение на една такса. Можете просто да изберете броя на дните, ще ви е необходим пропуск и има дори опция за закупуване на комбинирана карта за Лондон транспорт също.

Как да се спестят пари за билети до Лондонската кула

 • Купете Лондон проход, която ви дава неограничен достъп до много топ забележителности на Лондон, включително двореца Хамптън Корт, двореца Кенсингтън и Лондонската кула. Разберете повече за Лондон проход онлайн.
 • Купете си Кралските дворци Pass за двореца Хамптън Корт, двореца Кенсингтън и Лондонската кула.
 • Резервирайте онлайн предварително на официалния сайт и отстъпки понякога са на разположение.

Може би искате да се помисли за резервиране на  частни пешеходна обиколка на Лондонската кула и Тауър Бридж .

Може би искате да опитате VIP турне с ексклузивен достъп до Лондонската кула, катедралата Сейнт Пол и The Shard.

Лондонската кула Удобства за посетители

Магазини за подаръци

Можете да си купите подаръци от пет магазина в Лондонската кула, включително ексклузивни продукти, вдъхновени от Кралските бижута, Кулата, както и неговите жители: Гарваните и Beefeaters. The Tower Магазинът е водещата магазина от главния вход, така че може магазин за сувенири, дори когато не посещават.

Нов Ресторант оръжейни

Новите оръжейни започнали живота си като склад, когато тя е построена през 1663, но сега е основен ресторант на кулата. Менюто включва 1000-годишна история в Лондон и е празник на богатите и разнообразни хранителни пазари в столицата. Има самообслужване Brick Lane брояч за бързо хапване, и Ковънт Гардън, където можете да гледате на главния готвач създаде избрания от Вас салата, или сирена и печени лакомства в Borough Market. Стари Billingsgate има топли рибни деликатеси и Smithfield е печено. Оставянето Leadenhall с паста и вегетариански ястия. Точно като пазарите в Лондон, има по нещо за всеки, включително детски храни.

Апостроф Kiosk

Разположен на Tower Wharf, извън Лондонската кула основания, от реката, павилион служи сладкиши, здравословна закуска хапки, гурме сандвичи, топли напитки и майсторски направени кафета.

Обмяна на валута

В чейндж бюро се намира в близост до главния вход и е отворен 10 часа – 18:00 през лятото и 10 часа – 17:00 през зимата.

Лондонската кула Audio Тур и пътеводител

За една малка допълнителна такса, има четири аудио ръководства на разположение в:

 • Английски
 • Френски
 • Немски
 • Италиански
 • японски
 • Руски
 • испански
 • холандски
 • португалски
 • корейски
 • Китайски (мандарин)

Лондонската кула официален пътеводител, който се предлага от магазините на кулата предоставя повече информация за Кралските бижута и Лондонската кула.

Семейни Дейности на Лондонската кула

Вземете листовка в Welcome Center на ежедневните събития, които се провеждат по време на вашето посещение.

Предполага се, че кулата е подходящ за деца в колички, ако вашето дете може да се справи с неравен паваж. Аз всъщност бих казал Кулата не е подходящ за деца в детски колички, тъй като не могат да получат достъп до много от сградите се дължи на по стълбите и тесни пътеки. Калдъръма получават и безскрупулен, когато е мокро, така предупреди малки деца да не тичам наоколо.

Има смяна пелените на бебета в тоалетните на Тухла кула, разположени зад Jewel дом.

Бебешки храни и специална детска кутия за обяд са на разположение в ресторант нови оръжейни.

В Бялата кула, на третия етаж (отгоре) има много интерактивни за младите хора да се наслаждават. Също така, внимавай за изложбата Royal Зверове където можете да откриете екзотични животни, които са живели най-Кулата.

Изгубени деца обикновено се вземат с Yeoman Стражник на Byward кула, докато не може да се събере със семейството си или група. Да гарантира, че децата да разберат, че ако станат загубена те трябва да поиска униформен пазач за помощ.

Лондонската кула с увреждания Посетителски информационен достъп

Лондонската кула е историческа сграда и има неравен паркет и много стълби. Това го прави неподходящ за повечето хора в инвалидни колички. The Jewel къща е напълно достъпна за всички посетители и тоалетни с лесен достъп наклонената са разположени зад Jewel дом.

Можете да изтеглите копие на Лондонската кула Ръководство за достъп, който се актуализира редовно.

Съоръжения за глухи и трудно на слуха посетители :
индукционни линии са предвидени в различни точки на кулата, където и да се появи иконата. Аудиоръководства могат да бъдат използвани със слухови апарати, които имат T-ключ.

Неограничен достъп до исторически Кралските дворци

Можете да се насладите на неограничен достъп до пет кралските дворци, като се регистрирате за годишен членство . Вашата такса за Лондонската кула допускане ще бъде върнат, ако си купите членство в деня на вашето посещение.

Исторически Кралските дворци управляват:

 • Кулата на Лондон
 • двореца Кенсингтън
 • банкети Къща
 • Хемптън Корт Палас
 • Kew Палас

Вашето членство на историческите Кралските дворци ще включва неограничен достъп до всички исторически Кралските дворци, плюс повече отстъпки и бонуси.

Crown Jewels

Кулата на Лондон е дом на най-известните британски Кралските бижута и те са били изложени в Кулата, тъй като най-сетне 1661. Представяйки много повече от скъпоценни камъни и злато, на Кралските бижута символизират стотици години на британската история и все още са работна колекция използван днес в много държавни поводи.

През 2012 г. за Diamond Jubilee на кралицата, на Кралските бижута са били повторно представени и нови реставрирани кадри от коронацията на кралица Елизабет Втора на 2 юни 1953 г. вече е показана в уводната изложбата в Jewel дом.

Бижутата са най-големият най-високо качество нарязани диамант в света (530 карата), на Кулинан I (Великата звезда на Африка), която се намира на върха на скиптъра на кралицата.

Най-старата част в колекцията е позлатено сребро средновековна коронацията лъжица, показва до ампулата. Вероятно е направена за Хенри II или Ричард I през 12 век и е единствената част от работата кралското златарство да са оцелели.

Може би най-известният диамант в света е най-Кох-и-Нур (Mountain на светлината). Той тежи 105.6 карата и в момента се намира в короната на Нейно Величество Кралица Елизабет кралицата майка, която е направена през 1937 година за коронацията на Джордж VI и има 2800 диаманта. Легендата разказва, че тя ще донесе само късмет с жените и се казва, че всеки, който е собственост, че ще управлява света.

Единственият короната позволено да напусне страната е императорската корона на Индия. Комплект с повече от 6000 диаманти, тя е направена специално за Делхи Дурбар през 1911 г., когато Джордж V е коронован за император на Индия.

Досега има само ли някога е имало опит да открадне Кралските бижута – с полковник Кръв през 1671 и да, той не успя.

Както може би очаквате, на Кралските бижута са безценни.