Най-доброто време за посещение Италия

Posted on

Най-доброто време за посещение Италия
Почти всяко време на годината може да бъде добро време за посещение Италия. Не всяка държава има тези самохвалство права! Докато Италия предлага много, за да се насладите през всеки сезон, най-доброто време за посещение на Италия е през есента, от септември до ноември, когато хотели и самолетни билети са по-скъпи и тълпи летните отшумяване на популярните туристически атракции като Колизеума и Ватикана.

Всеки път, когато решите да отидете, четете, за да научите повече за това време в Италия, както и да открие кой почивка, храна и фестивали са на разположение през цялата година.

Популярни събития и фестивали

Нова година звездите с гръм и трясък в Италия, тъй като италианците, както и много други европейци, празнуват Богоявление, датата на влъхвите доставя подаръци. През февруари, тържества продължават като италианците празнуват карнавала, на събитие с паради и топки, като предварително постна Mardi Gras, че се празнува като краен парти преди Пепеляна сряда. Пролет в частност е пълен с много събития в страната, до голяма степен се въртят около Великден. През лятото на страната домакин на открито фестивали и събития, като годишната конната Палио, провежда всяка година в Сиена.

През есента, всичко е въпрос на храна, тъй като глави като трюфели и диворастящи гъби се празнува. И най-накрая, Декември се върти около Коледа, когато италианците празнуват празника на непорочното зачатие, Санта Лучия ден, Бъдни вечер и Коледа, Деня на Свети Стефан и няколко други светци празници.

Времето в Италия

изменението на Италия варира значително в зависимост от това къде се посети. В северната част на страната, в района на Алпите, има суров климат със студена зима и горещо, влажно лято, а централната част на Италия е с мек климат през цялата година. В южната част на Италия, ще намерите високи температури през цялата година.

Например, температурите в Милано може да варира от само за 28 градуса по Фаренхайт през зимата до по-висока от 85 градуса по Фаренхайт през юли. Рим е много по-мек, с ниски температури обикновено в 40-те години и летни върхове в 80-те години.

Пиковия сезон в Италия

Пиковия сезон в Италия обикновено е средата на май до август, когато посетителите се тълпят на страната от цял ​​свят. Въпреки че много италианци отиват на собствените си празници през август, посетители от другаде освен да се компенсира това, изпращане на самолетните билети и хотелски цени до най-високото си. Лятото е много време, за да посетите, благодарение на прекрасно време в Италия, но бъдете готови за повече тълпи в големите атракции в сравнение с други периоди на годината.

януари

Януари може да бъде много време да посети Италия за тези, които нямат нищо против студа. През зимата, опера, симфоничен и театрални сезона са в разгара си. За почитателите на зимните спортове, планини Италия предлагат много възможности.

Събития, за да разгледате

 • Богоявление, пристигането на тримата царе, се празнува всяка година на 6 януари и е най-важният италиански фестивал празнува през януари.
 • Сан Антонио Абате се чества на 17 януари в много части на Италия. Огромни огньове се палят и там често е и музика, танци и изобилие от вино.

февруари

Февруари може да получи лоша стока, но това е много време, за да посети за ограничен бюджет пътници, самолетни билети и места за настаняване са много по-разумни цени, отколкото в останалите месеци. Времето може да бъде студено и влажно, така че се увиват!

Събития, за да разгледате

 • Карнавала , както се нарича на италиански, се движи всяка година в зависимост от литургичен календар, се движи всяка година, но има голяма вероятност някои от най-добрите събития ще се проведе по време на февруари.
 • Официалният срок зимните продажби на Италия, който започва през февруари, така че ако искате да се направят някои пазаруване, няма по-добро време.

Март

Март да започнем студ и влага, който много прилича на февруари, но до края на месеца, най-вероятно, че слънцето грее и редица диви цветя, дървесни цветове и градини са в разцвет в Италия тогава. Тълпи все още са ниски, което прави март много време за посещение.

Събития, за да разгледате

 • В Рим маратон се проведе на третата неделя на месец март. Състезанието започва в Римския форум.
 • Великден понякога попада в края на март със събития през седмицата, довели до Великден и е един огромен празник в цялата страна.

април

 Като един от Италия “раменни сезона”, можете да намерите много време и страхотни цени, ако ви се случи да посетите по време на април. Великден обикновено пада през този месец, така че ако ви се случи да посетите по време на Великден, се знае, че празникът се наблюдава по-достоверно, отколкото е в САЩ, което означава, че може да срещнете по-затворени магазини, ресторанти и туристически места през това време, отколкото бихте направили в Америка. От друга страна, посещение на Великден е много време, за да видите Страстната седмица процесии.

Събития, за да разгледате

 • Италиански великденски седмица тържества започват през седмицата преди Великден и продължават през Велики понеделник, La Pasquetta, национален празник.
 • рожден ден на Рим (753 г. пр.н.е.!) се чества всяка година на 21 април.

Може

През май температури загряват и тълпите се увеличават. Ще имате и повече часа на дневна светлина, които могат да направят месеца чудесно за проучване или удря плажа.

Събития, за да разгледате

 • 01 май е официален празник в цяла Италия. Той се празнува подобно на Деня на Америка труда, с няколко различни паради и фестивали, за да празнуват.
 • Може също така да означава началото на мача на Giro d’Italia, еквивалент на страната към Тур дьо Франс.

юни

Тълпи са в своя пик през юни, но времето е страхотно, тъй като температурите все още не са достигнали своя връх. Докато цените биха могли да бъдат по-високи, ако мечтаете за слънце, напоен италиански празник, June е месецът за вас.

Събития, за да разгледате

 • 2 юни на Феста на Републиката, национален празник, който чества основаването на Италия като единна република. Там обикновено са големи паради и фойерверки в цялата страна.

Юли

А лято пътуване до Италия означава, че ще се насладите на много ярка слънчева светлина и може да бъде унищожена от нейните невероятни плажове. Отивате на средиземноморската страна през юли също така означава, взели участие в ролята на Италия фантастични летни фестивали, посещават концерти на открито и пиеси, и релаксиращ извън през вечерните часове. Жули натоварен месец за туризъм, така че се очаква да плащат по-високи цени за настаняване и полети.

Събития, за да разгледате

 • Палио, известен седло конно надбягване Сиена около централния площад Пиаца дел Кампо, се провежда на 2 юли.
 • На третата неделя през юли, един от най-големите фестивали във Венеция, на Феста дел Redentore или фестивал на Изкупителя, бележи края на една голяма голяма чумна епидемия в 1576 г. Днес тя празнува с фойерверки и гондола регата.

Август

Италианците вземат собствените си ваканции през август, но страната все още гъмжи от туристи. Времето най-вероятно ще бъде горещо (и влажно, в повечето части!) И тълпите се подуват в популярните туристически атракции, като се започне от Тайната вечеря до Колизеума. Докато по-големите градове все още ще има изобилие от дейности, пазете се, че по-малките градове и села ще бъдат много по-тихи.

Събития, за да разгледате

 • Ферагосто (Успение Богородично), е национален празник, който бележи връх на лятна ваканция сезон. Тя е проведена на 15 август.
 • La Fuga дел Бове (Escape на Бика), е на три едноседмичен фестивал в тосканския град Монтефалко. Тя включва много храна, исторически костюми и музика.

Септември

В най-горещите летни дни е отминала, тълпи лято са изтънени и италианци се завръщат от своите ваканции. Италия през есента е сред най-доброто време за посещение. Можете да се насладите попадат храни като трюфели и диворастящи гъби, присъстват падане фестивали и културни събития, и да получите около различни места, без разгара на лятото.

Събития, за да разгледате

 • Регата истории, исторически състезание с лодки във Венеция се провежда в първата неделя през септември с четири състезателни категории.
 • Фестивалът на Мадоната на морето се чества втората неделя на месец септември в Сицилия в село Пати.

октомври

Октомври бележи истинското начало на Италия рамото сезон, когато цените обикновено са много по-ниски, отколкото ще намерите в други периоди от годината. Все още има много да се направи обаче, както за цялата страна е пълна с реколта фестивали празнуват вино, гъби, трюфели и други.

Събития, за да разгледате

 • фамозен бял трюфел фестивал на Алба се провежда в събота и неделя през целия месец октомври в региона Пиемонт на Италия.
 • В Триест, на Barcolana регата е най-голямата среща на лодки в Средиземно море.

ноември

Ноември носи нисък самолетни билети (понякога по-малко $ 500 за отиване и връщане от САЩ) и невероятен есента листа. Хотелски стаи често са по-скъпи, както и, което прави месеца много време за посещение.

Събития, за да разгледате

 • Трюфел панаир White в средновековния тоскански хълм град Сан Миниато се проведе на втория, третия, четвъртия и почивните дни през ноември
 • Празник на Дева Мария от добро здраве се провежда във Венеция на 21 ноември в Madonna Della Salute църква в чест на освобождението на Венеция от чума през 1621.

декември

Времето през декември понякога не е идеален-температури са започнали да падне и сняг е често срещана в много части на страната. Туризъм, е изненадващо, че се забавя през първата част от месеца, но взима обратно около Коледа. За много хора, прекара Коледа във Ватикана е през целия сън.

Събития, за да разгледате

 • Докато италианци обикновено прекарват Коледа със семействата си, много катедрали държат Коледа Маса.
 • Средновековният тоскански град Suvereto домакин тяхната дива свиня фестивал (Suvereto Sagra дел Cinghiale) в края на декември. Събитието завършва с огромен празник.