Посещение на сградата на Парламента в Лондон

Posted on

Сградата на Парламента в Лондон

Парламентът на Обединеното кралство е една от най-старите представителни събрания в света. Парламентът се състои от Камарата на общините и Камарата на лордовете. Сайтът на сградата на Парламента е на Уестминстърския дворец, кралски дворец и бившата резиденция на кралете на река Темза. Едуард Изповедник имаше истинския дворец построен през 11-ти век. Разположението на двореца е сложен, със своите съществуващи сгради, които съдържат почти 1200 стаи, 100 стълби, както и добре повече от две мили от коридорите. Сред оригиналните исторически сгради е Уестминстър Хол, сега се използва за големи обществени церемониални събития. Емблематичният Биг Бен , символ на Лондон, се издига над сградата на Парламента.

Да стигнат до там

В сградата на Парламента са точно срещу изход Уестминстър станция на лондонското метро е. Вие не можете да пропуснете Биг Бен, докато напусне гарата. Използвайте Journey Planner да планирате маршрута си с обществен транспорт.

Спри за обяд или вечеря

Има кафе вътре в сградата на Парламента, където можете да спрат след като сте вътре в сградата, след като си турне, но ако искате да имате обяд преди посещението си имате няколко удобни възможности. The Central Hall  е две минути пеша от сградата на Парламента и има спокойна кафе на приземния етаж. Кафенето е отворен всеки ден и сервира пълна английска закуска, сандвичи, салати, топли обеди и десерти, сладкиши.

Друг голям малко известен място за чаша чай е  Върховният съд, който е от другата страна на площада на Парламента и има безплатен постоянна изложба и мазе кафе заслужава да се знае за.

Сградата на Парламента Tours

Обиколка на сградата на Парламента да продължи един час и 15 минути, както и обиколки започват на всеки 15 минути. Вие ще бъдете в група от около 20 души с Blue Badge квалифициран водач. Обиколките са обикновено най-натоварения им в следобедните часове, така че се опитват да отида там през нощта, за да имате шанс за по-малка група, ако искате повече възможности да задават въпроси. Турс са на разположение всяка събота през цялата година и по време на лятната ваканция на парламента през август и септември, когато Парламентът не е в сесия, или както казват англичаните, не седи. По време на нишата, можете да направите обиколка от понеделник до събота. Все още няма екскурзии в неделя или на официални празници. Проверете датите за лятната ваканция на официалния сайт , когато правите планове за турне.

Екскурзии включват камерите на двете на Камарата на общините и Камарата на лордовете , както и акценти като Robing стаята на кралицата, Кралския галерия, Централно фоайе, а Свети Стефан Хол. Малко лоши новини: Вие няма да можете да правите снимки, освен в Уестминстър Хол.

Виждайки парламент в действие

Ако просто искате да се появи и да преминете към публичните галерии, за да гледате на дебат и може би се прави история, можете просто да се присъединят към обществения опашката пред входа Свети Стефан, но обикновено има една или две час чакане в следобеди. За да запазите времето за изчакване надолу, това е най-добре да се стигне до 13:00 или по-късно. Камарата на общините информационен офис може да ви позволи да знаете предварително какво ще бъде обсъдена в определени дни в Камарата на общините. Обществената галерия е отворена, когато къщата е седнал ( проверете на сайта  за официални пъти).

Можете също така да седне в обществената галерия и да гледате на Камарата на лордовете, която обикновено е по-кратко време чака.