Посещение на Франция през юни: глоба Времето, а има много работа за вършене

Posted on

Посещение на Франция през юни: глоба Времето, а има много работа за вършене

Юни, е едно славно месец да посети Франция. Французите стават в празнично настроение, въпреки че основната им ваканция сезон е средата на юли до средата на август, от Деня на Бастилията на 14 юли до около Aug.14. Докато Париж е изключително популярен с туристи по това време на годината, има много повече от Франция извън Париж, и можете да избегнете тълпите там, ако твърде много туристи е негативен за вас.

Времето през юни

През юни времето във Франция е лек и може да бъде слава.

Можете да разчитате на прекрасни синьо небе и високи температури през повечето време, но все още може да бъде пролетни душове и хладните вечери, особено в планинските райони на Франция. Времето варира само леко в цялата страна през юни. Тук са метеорологични стойности за някои от най-големите градове:

  • Париж: спадове на 55 F, върхове на 72 F
  • Бордо: спадове на 53 F, върхове от 75 F
  • Лион: спадове на 55 F, върхове от 75 F
  • Ница: спадове на 61 Е, върхове от 75 F
  • Страсбург: дъно на 54-F върхове на 73 F

Какво да се опаковат

Докато повечето области на Франция имат подобен време през юни, опаковане могат да бъдат трудни, ако решите да посетите двете планини и Средиземно море. Тя все още може да бъде студено през нощта в Алпите и на високо място, докато можете да се печете на слънце по Средиземноморието. Основи на хвърлят в чантата си, включва леки памучни дрехи за слънчеви дни; светло яке, пуловер или яке; Бански; чадър; и слънцезащитни продукти. Добри обувки са задължителни за всяко пътуване до Европа.

Какво да очаквам

Тъй като времето се затопля, ще откриете, че парковете и градините на Франция са най-добрите, с великолепни цветове и благоуханни цветя и храсти фука. Всички музеи и атракции, както големи и малки, са отворени. Много започне своите разширени летни часа, със специални събития на открито, които се предлагат.

Юни, е началото на високо фестивал сезон, когато Франция започва да празнува всичко, от храната до музика и от уличен театър на изкуствата и занаятите. Почти всеки голям и малък град поставя на едно шоу. И летния джаз фестивал сезон започва да звучи.

Пазаруване се работи още по-добре по време на сезона на летните продажби. Това е за от средата на юни до първата седмица на август. Вижте магазините с “Soldes” знаци в прозорците.

Един от най-добрите бакшиш на юни, че е време да седнете на тротоара кафене или на тераса гледане на минувачите, ден и нощ. Това е един емблематичен френския опит и един да не пропуснете.

Акценти

Освен страхотна времето със свежи цветя и множеството атракции Франция предлага без значение от сезона, юни 2018 притежава някои специални атракции: