Пътеводител за нощен живот в Пай, Тайланд – Къде да намерим най-добрата музика и барове в Pai

Posted on

Пътеводител за нощен живот в Пай, Тайланд - Къде да намерим най-добрата музика и барове в Pai

Вие не можете да очаквате Pai, след като спокойно крайречни царството на ученици и “хипи” жители, да има голям нощен живот, но го прави.
В този случай размерът няма значение: Нощният живот в Pai е може би по-разнообразни, отколкото на нощния живот в много по-голяма Чианг Май! Някои дългосрочно пребиваващи на Чианг Май правят 4-часов пътуването до Pai просто да се забавляват в събота и неделя. Не само, че Pai лесно се натъкнали на крак (не тук-тук е необходимо), има изобилие от здравословни дейности за забравяйки за махмурлука.

Но не се притеснявайте, баровете в Pai са също толкова лесно да се избегнат такива, каквито са, за да се намери. За разлика от други партийни места в Тайланд, най-вероятно няма да се налага да се притеснявате за използване на тапи за уши, за да избягат от тропане музиката. А полунощ вечерен час се изключва 90% от действието в града като изключим една малка шепа, които изберат да плащат глоби да остане отворен.

Вземете един от безплатните карти намерени из целия град, или се свържете с местен къде да намеря тези страхотни места!

За Craft Beer

малко Jikko Бира бар разположен на пешеходната улица може да е единствената ви възможност за занаят бира (за сега) в Пай. За щастие, атмосферата е приятелска, хората, които гледат много възможности, както и мястото изглежда вечно весел.

Ако искате един от обичайните три местни избори бира Тайланд, отидете някъде другаде. За международна селекция, Jikko е точното място!

За хип-хоп музика

Въпреки, че старата школа от 90-те хип-хоп музика, може да изглежда съвсем на мястото си в “спокойна” речен град, той може да изпитва носталгия по някои … хм … по-възрастните туристи. Големите защо не? Бар точно в участъка от взривове пешеходната улица център бие от Dr. Dre и приятели вечер. Попитайте за техния щастлив час специално.

За Пънк Рок

По ирония на съдбата, тихо малко Pai е дом на една от най-добрите в Югоизточна Азия пънк рок барове. Най-бла бла бар, точно зад ъгъла от пешеходната улица покрай ресторанта на Witching Е, е пръснал с винтидж постери и много пънк рушвет от Берлин.

Напитки са евтини, и единственото нещо, по-дръзки от декора е музиката. Blah Blah барът е буквално барака. Ако видите окован-нагоре структура украсен с графити, се върна по-късно-you’ll се радваме сте го направили.

За жива музика и атмосфера

Джаз къща си има всичко: стаи, храна, напитки и музика. Атмосферата е приятна и хлад през повечето нощи като талантливи изпълнители на живо справят по-добре, отколкото обикновено, добре износени толкова често чувам.

Джаз Къщата се намира на разстояние пешеходната улица по пътя надолу към реката (завийте наляво надясно пред храма).

За диджеи и Черно Lights

Бум бар точно зад основната завой на пешеходната улица има диджеи изпотяване над лаптопи и черна светлина изкуство по стените. Евтини напитки го пазят популярен с ученици, които спират за храна, социални контакти, както и да се насладят на електронната музика.

За “Секретно” Уютен Space

The Spirit Bar всъщност не е тайна, но тя се чувства по този начин. Тесният Входът е буквално скрити в обикновен поглед върху пешеходната улица. Много тясна уличка в близост до 7-Eleven ще доведе до малко, но уютно открито пространство, оградена от сгради; за лазерни светлини гледам! Ница осветление, огън яма, и изпълнители на живо държат спокойно малко кътче, натъпкани в някои нощи.

Въпреки че диваните са направени от бетон (наистина), духът барът е лесно една от най-уютния тайни в града.

За басейн и много Социализиране

Жълтата Sun бар е най-добър от последната спирка за повечето хора, които мигрират към среднощни Why Not Bar. По това време на нощта, това е един от най-натоварените, най-социалните места в града!

Дивани, маса за билярд, както и седалките са ориентирани към улицата създават много социална атмосфера за младите туристи. Отворете по-късно от повечето, Жълто Слънцето се затваря около 1 часа през нощта и се намира на удобно по пътя към Не плачи Bar.

За Късно Храни и напитки

В скандален Не плачи бара от другата страна на реката е един от малкото отворени възможности след 1 часа музика, три бара, лагерен огън, климатизиран танци камера, и от време на време на пожар предавания задържат хората забавляваха буквално до изгрева на слънцето на някои нощи.

Кетъринг за много нощна тълпа с снакс и само колички Пай с храните късно вечер се паркират стратегически другата страна на улицата.