Разходите за хотели и вили за почивка във Франция

Posted on

 Разходите за хотели и вили за почивка във Франция

Тук ще намерите огромно разнообразие от хотелски избор, когато планирате посещение във Франция. Разходите за настаняване, варира в зависимост от региона и вид. Докато хотелски стаи са неизбежно по-скъпи в Париж, има и много приказни замъци и луксозни хотели в цяла Франция, които са също толкова скъпо, особено в региони като Прованс. Но има и много удобни, евтини хотели в Париж, както и увеличаване на броя на вериги кетъринг за тези, които просто искат едно легло за през нощта.

Статистика за цените на различни диапазони на Настаняване

С резервация в интернет, то е станало почти невъзможно да се посочи цената на различни видове настаняване. Но като общо правило, цени за бюджет и икономика хотел в Париж на нощ средно около 100 евро и в останалата част на Франция около 70 евро. Това са най-основните места за настаняване. Какво е класифицирана като “много удобни” Хотел средно 170 евро на вечер в Париж и 150 евро извън, а най-скъпите луксозни хотели може да струва нищо от 450 евро в Париж и 300 евро в останалата част на Франция.

Все пак, не забравяйте, че това са средните цени, така че границите, в рамките на всяка категория са доста широки.

Системата за френски хотел Star

Френската звезда хотел система е правителство контролира и много строга. След като сте се погрижили различните критерии, използвани за всяка от системата на 1- до 5-звезден (плюс най-горния диапазон на хотелите Палас), ще намерите по-лесно да избера най-подходящия хотел за бюджета си.

Нова схема е въведена през 2009-2010 г., което доведе до затварянето на много малки, семейни хотели. Новите изисквания са строги, като набляга на безопасността и също влизат нови правила за стаи за инвалиди. Френското правителство също има строга система за проучване, така че можете да бъдете сигурни, че звездите присъждат на всеки хотел наистина означава това, което казват.

Хотели в Франция показване на цените на входа на хотела и обикновено в спалните и включват курортна такса и обслужване. Ако имате нужда от допълнително легло в стаята, обикновено има допълнителна такса.

Вие също така ще откриете, че има много по-голям избор, отколкото прав хотел. Може би се опитват нощувка със закуска (наречени Chambres d’хоте във Франция)? Те са се увеличили изключително популярност и в брой в последните няколко години, като предлага всичко, от градските отстъпления да Chateaux с басейни, площадки и др.

Какво е включено в честотните обхвати Цена

  • Цени Хотелски стаи са показани за двама души, които споделят стандартна двойна стая или-на стая , без закуска.
  • По-малките хотели и легло и закуска настаняване често включват континентална закуска в цената и когато това се предлага, той е показан в прегледа или обява.

Още съвети и информация

  • Вижте най-изгодният, евтини хотелски вериги във Франция. Те предлагат отлични цени, надеждна настаняване и се намират на територията на страната.
  • Опитайте хотел Logis, независима верига от частни имоти, често с добри ресторанти, както и
  • Ако сте отседнали известно време и сме група, а след това се мисли за отдаване под наем на имот. Можете самостоятелно погрижат, следват собствения си режим, и да се чувстват като местен жител при пазаруване на пазарите на храни в региона. Имоти варират в широки граници от странния замък до възхитителни малки вили в френската провинция.
  • Направете предварителна резервация, а необходимост в най-популярните ваканционни райони, като южната част на Франция. Градове като Ница и Кан може да имат широка гама от хотели и места за настаняване, но винаги има натиск върху най-добрите места стойност. И в малките, шикозни курорти като Сен Пол дьо Ванс, хотелите са още по-трудно да се резервират.