Рим Отстъпка проходи и секретни Билети

Posted on

 Рим Отстъпка проходи и секретни Билети
Посещение на древни паметници и музеи в Рим може да бъде скъпо, а някои от най-известните забележителности, като Колизеума, има дълги опашки билети на гишето. Научете повече за някои от проходите и карти, които могат да ви помогнат да спестите време и пари на вашия Рим почивка.

Чрез закупуване на тези пропуски по-рано, можете да се избегне извършването големи суми пари, за да плати за всеки вход, както и с някои от проходите, няма да има нужда да си купи метро или автобусни билети.

Забележка За понеделник

Няколко сайтове и повечето музеи, включително и на четирите национални музеи в Рим, са затворени в понеделник. Колизеумът, форум, хълма Палатин и Пантеона са отворени. Това е добра идея да проверите отново часа на местоположението преди да тръгнете.

Roma Pass

Ромската проход включва безплатен транспорт за три дни и безплатен вход за избора си на два музея или сайтове. След първите две приложения, ромската проход дава на притежателя на намалена цена допускане в избрани музеи и археологически обекти, изложби и събития.

Популярни сайтове включват Колизеума, Капитолийския музей, Римския форум и хълма Палатин, Вила Боргезе галерия Castle Сант Анджело, руините на Appia Antica и Остия Антика, както и много съвременни художествени галерии и музеи.

Можете да си купите на ромите Pass онлайн чрез Viator (препоръчително, така че можете да го имате, преди да посетите града), а също така ще ви позволи да пропусне линиите на Ватиканските музеи, Сикстинската капела и базиликата Свети Петър. Ако изчакате, докато имате краката си на земята, ромската проход могат да бъдат закупени на туристически информационни точки, включително и жп гарата и летище Фиумичино, туристически агенции, хотели, ATAC (автобус) офисите на билети, и вестникарските будки. Ромската проход могат да бъдат закупени директно от избрани музеи или прозорци сайт на билети.

Archeologia Card 

В  Archeologia  карта или археология картата, е добре в продължение на седем дни от първата употреба. В Archeologia Картата включва достъп до Колизеума, Римския форум, хълма Палатин, Национален музей римски обекти, Термите на Каракала и гробницата на Сесилия Метела на древната Виа Апия.

Картата за археология могат да бъдат закупени на входа на повечето от тези сайтове или от Посетителския център на Рим през  Via Parigi 5 . Картата е добро продължение на седем дни на безплатен вход (един път на сайта), считано от датата на първото използване. Тази карта не включва транспорт.

Римски Колизеум Билети

Известните, тя е най-известната атракция в древни времена, и днес, римският Колизеум е на първо място разглеждане на забележителности в Рим. Линията на билет от римския Колизеум може да бъде много дълъг. За да се избегне чакането, можете да си купите на ромите Pass, Archeologia карта или се присъедините към група туристи от Колизеума. Също така, можете да си купите Colosseum и Римски форум преминава онлайн в щатски долари от Viator и включва достъп до хълма Палатин.

Четири музей Комбинация продажба на билети

Комбинация билет четири музей, наречен Biglietto 4 Musei , включва една допускане до всяка от Националните музеи на Рим, Palazzo Altemps, Palazzo Massimo, Диоклетиан бани и Балби Crypt четири. Картата е добро продължение на три дни и могат да бъдат закупени във всеки един от обектите.

картите за транспорт

Картите за транспорт, добри за неограничен вози на автобуси и метро в рамките на Рим, са на разположение за един ден, три дни, седем дни, а един месец. Пропуски (и единични билети), могат да бъдат закупени в метростанции, tabacchi , или в някои барове. Автобусни билети и карти не могат да бъдат закупени в автобуса. Паспортът трябва да бъде потвърден от първото използване. Пропуски (и билети), трябва да бъдат утвърдени от тях щамповане в машината за проверка на автобуса или на машина в станцията на метрото, преди да влезете турникет метро.