Skip to main content

Ръководство за добросъседство с най-добрите моменти на Walthamstow

Ръководство за добросъседство с най-добрите моменти на Walthamstow
В този редовна серия, ние хвърлим светлина върху един квартал на Лондон, за да разкрие своите акценти и скрити съкровища. Тази седмица, ние пътуваме на североизток към Walthamstow да проучи най-добрите си парчета от своя сладък центъра на селото, за да му ослепителен неон художествена галерия.

Можете да се насладите на чай и торта в склад Изпълнен с Vintage Neon Произведение

В непретенциозна склад в промишлен имот в близост до Walthamstow Village, който Бог Автоморга показва внушителен брой реколта неонови надписи и произведения на изкуството от личната колекция на художника, Крис Брейси. Много от парчетата са били включвани в филми, рекламни кампании и модни издънки и те седят редом панаири и цирк осветление и спасен знаци. Презаредете с чай, торта или бира в кафене Rolling кифли.

Той разполага с Cute Село Център облицована с заведения, магазини и кафенета

Центрирано около Orford Road, Walthamstow Село е сладко анклав дом на кафенета, бутици, заведения и ресторанти. Той се намира в защитена зона и улиците са покрити с древни къщи, almshouses и църкви. Вземете наградени колбаси в Източен Лондон Наденица дружеството и да се спре на едно питие в Яжте 17 , ресторант, който предлага етически произход британски ястия.

Можете да нагъвам Традиционна Grub в 1920 Pie и Mash Shop

Този исторически пай и каша магазин на Walthamstow High Street се е отдала на традиционни ястия на лондончани, тъй като отварянето през 1929 г. Красивата пространство отличава с оригинални плочки и дървени колиби и сградата е защитена от английски наследство. Поръчайте пай месо поднесено с алкохол (магданоз сос) или опитайте задушени змиорките за истински вкус на Източен Лондон.

Това е Начало на пазара Най-дългата улица в Европа

Walthamstow пазар е най-дългата ежедневно открит пазар в Европа и е облицована със сергии, които продават всичко от плодове и зеленчуци, за да дрехи и стоки за бита. Тя се простира в продължение на малко повече от половин миля по главната улица и датира от 1885 г. Foodies стадо на пазара на земеделските производители в градския площад всяка неделя.

Можете да отпивате Craft Beers на Cool пивоварна

В непосредствена близост до Божията собствен склад за отпадъци, на пивоварна Wild Card е производство на аплодирана занаятчийски бира, тъй като 2014 г. През седмицата, те са заети пивоварната, но в края на седмицата (петък-неделя), можете да проверите на Докоснете лентата и да опитате селекция от най-добрите бири плюс бутилки от други микропивоварните на пивоварната. Дърва пица често се сервира от хранително-вкусовата камион DoughBro на паркинга и малки групови екскурзии и дегустации са на разположение за предварителна резервация.

Исторически му сърце е добре запазен

Старинната къща в Walthamstow Село, Walthamstow, Източен Лондон, Великобритания

защитената местност около Църква Край включва и някои прекрасни сгради и е бивш носител на награда Time Out е “Най-добър Лондон Село”. В “старинна къща” обратна датите на църквата датират от 15-ти век и almshouses тази линия оцет Alley са създадени през 1527 г. Може да се проследи историята на квартала в музея в канцеларията Къща в преустроен полицейски участък 18-ти век. Тя е безплатна за посещение и предлага местни артефакти от Викторианската епоха на 20-ти век.

Можете да разгледате Един от по-малко известните галерии в Лондон

Открит през 1950 г., на Уилям Морис галерия е единственият обществен музей, който празнува на живота и делото на изкуствата и занаятите дизайнер на английски, Уилям Морис. Колекцията се помещава в очарователна сграда грузински (някога е бил дом на Морис, майка му и осем братя и сестри) и включва някои от най-добрите на художника гоблени, мебели, тапети, бродерия и картини. Това е малко известно, че повечето лондончани, но тя прибра ArtFund Музея на титлата през 2013 година след основен ремонт. Магазинът разполага на склад с голямо разнообразие от Уилям Морис, вдъхновени Официално, стационарни и подаръци и кафенето се сервира следобеден чай в стаята оранжерия стил с изглед парк Лойд.

Той има чудесен стил Арт Деко Town Hall

Тази поразителна сграда в стил Арт Деко е построена през 1941 година след стартирането на конкурс за дизайн през 1929 г. за създаване на кметство за квартала. Облечена в Портланд камък, този архитектурен бисер служи като граждански център Walthamstow, но често се отваря за обществеността като част от годишния Лондон Open House събитие.