Ръководство за най-добрите паркове в Лондон

Posted on

Посетители и местни жители, така може да разкрие участъци от зеленина в Лондон, всеки от парковете на града, предлагащ почивка от шума на британската столица. Докато популярни места като Хайд Парк и Сейнт Джеймс Парк са добре известни сред туристи, Лондон е пълен с тревисти ливади и залесени площи, някои от които се простират на километри. През цялата година лондонските паркове са идеални за дълга разходка или тих момент на съзерцание – или дори да се потопите в един от басейните за къпане.

Хайд Парк

Разположен в сърцето на Лондон, Хайд парк е любимо място за събиране на топли почивни дни. Той е прикрепен към Грийн Парк и Бъкингамския дворец градина на изток и граничи двореца Кенсингтън на запад, и Хайд парк се счита за част от Кралските паркове, което го прави идеален за разглеждане на забележителности. The Serpentine, тясна, дълга езеро в центъра на Хайд парк, кани посетителите да салон на слънце или да се един от корабите с гребло, а наблизо Serpentine Gallery предлага променящите дисплеи. Не пропускайте Memorial Фонтана на принцеса Даяна, италианските градини и жертвите на Холокоста градини.

Риджънтс парк

Риджънтс парк е дом на зоологическата градина в Лондон , както и дълъг, спокоен участък от Canal Риджънтс. Просторният зелени площи също така разполага с живописна разходка с лодка езеро, на Летния театър Open и безкрайни петна, за да се установят в продължение на един следобед пикник. Също така част от Кралските паркове, Риджънтс парк е свързан с Primrose Hill, която предлага невероятна гледка към хоризонта на Лондон идеален за снимки. Както ви оставя, не забравяйте да се отбиете за Еспресо бар , малък магазин за кафе заедно Broad Разходка в парка за да ме вземе.

Hampstead Heath

Отец север, Хампстед Хийт е популярно място за местните жители, за да се разходят, пикник или да се потопят в един от басейните за къпане, които са отделени за мъже и жени. Има много неща, за да проучи целия парк, от тенис корта с конна езда области на любимия Тайната градина. Ръководител на запад ливада за някои слънце, или да се бутам през гористата Изток Хийт. Защото това е един от най-селски зелени пространства в града, тя почти се чувства като откривате някои отдалечени гори, а не един столичен парк.

Сейнт Джеймс Парк

Защото Сейнт Джеймс Парк седи редом Бъкингамския дворец малкия централния парк е известен със своите колоритни и перфектно поддържани цветни лехи и десетки лебеди (всички от които са собственост на кралицата). The Royal Park е дом на много емблематични тържества, включително Trooping на цвят, както и смяната на караула, което се случва в близост на Mall. Посетете Café Сейнт Джеймс за през деня да хапнем с изглед към парка или да наемете един от шезлонгите, които са на разположение на всеки час през тревисти площи. Защото това е в непосредствена близост до много туристически атракции, паркът е идеален за почивка от разходите по време на натоварен ден на разглеждане на забележителности.

Лондон Fields

Бивш паша сайт за селскостопански животни, Лондон Fields е един от най-популярните зелени пространства Източен Лондон, особено през почивните дни. Лондон Fields Лидо , разположен в северната част на парка, приветства плувци си отопляем басейн целогодишно. В събота лондончани се отправят към Бродуей пазар , седмичен открит пазар за хранителни стоки, да хапнем и няколко бири, за да се насладят на тревата. Има и няколко заведения и местни пивоварни по границите на парка ( Pub на парка е особено препоръчително).

Виктория Парк

Виктория Парк, най-старият обществен парк на града, често е домакин на музикални фестивали и годишни събития, като Bonfire Night през ноември, но парк Източен Лондон е страхотен излет случаен ден. Това е един от по-големите колекции на полета, детски площадки и горист пейзаж на Лондон, а има и разходка с лодка езеро пълно с японски пагода и Pavillion Café. Да не пропуснете Стария Английската градина и не забравяйте да се разходите по Канал Риджънтс, която се простира по протежение на югозападния край на парка, както и тези с деца ще намерите безкрайно забавление в парка Виктория Splash Pool (донесе кърпа).

Haggerston парк

Вие трябва да знаете къде да търсите, за да търсят Haggerston Парк, сравнително компактен отворено пространство в областта на Хакни. Той също така съдържа Hackney Сити Farm , колекция от селския двор животни, които предлага безплатен вход за възрастни и деца, и има няколко площадки за игра, посветена на семействата си. Активни посетителите могат да намерят BMX цикъл писта, както и игрални зони за футбол и дори тенис на маса. Често това е много по-тих от по-големите паркове, особено след като той се използва най-вече от местните жители, така че посетителите могат лесно да намерят мирен пейка или място на трева, за да се насладите на топлото време следобед.

Battersea Park

Най-многообещаващ областта на Battersea, на юг от река Темза, се слави с очарователен парк с езеро с лодки, художествена галерия на малки и детска зоологическа градина. Субтропичния градини, датираща от 1858 г., са забележителен акцент, отглеждане на растения като бамбук и бананови дървета през цялата година. Направете снимка на крайбрежната Лондонската мирна Пагода или да пийнете чаша чай в Pear Tree Café . Паркът е разположен успоредно гара Battersea мощност , която в момента се ремонтират, в магазини и апартаменти, както и в близост до лъскава нова Американското посолство.

Holland Park

Разкрийте буйни чужда земя в градина Киото, японска градина скрита в Холандия Парк (завършат с пауни). Това е най-добрата причина за пътуване до Западен Лондон, въпреки че Holland Park също така разполага с няколко други желани атракции, включително футболно игрище, тенис кортове и кафене. Защото парка се намира в разгара на Нотинг Хил, Кенсингтън и Челси, това е лесно да се комбинира с разходка по Портобело Роуд или посещение на двореца Кенсингтън.

Ричмънд парк

По-голямата стени Ричмънд парк, първоначално от 17-ти век лов на земята, може да бъде открит югозападно от центъра на Лондон и е пълен със скрити ъгли. Част от кралските паркове и се счита за природен резерват Natural, това е най-известен като дом на стотици елени, които ползват услугите на основание свободно. Освен това има и голф игрище, конна езда конюшни, колела под наем и Изабела плантацията , гориста градина, която датира от 1830. Това е почти невъзможно да се види целия парк, така че направете план, преди да тръгнете (и не пропускайте могила крал Хенри, който предлага панорамна гледка към Темза и внушителния силует на града).