Септември в Лондон: Времето, Какво да се опаковат и Какво да се види

Posted on

 Септември в Лондон: Времето, Какво да се опаковат и Какво да се види
Като летен дума за възобновяване на крайните и училищни семестъра в рамките на Обединеното кралство, по-ниски температури пристигат в Лондон, заедно с множество падане събития, идеална за туристите да се насладят на забележителностите и културата на столицата на Англия, без всички обичайните тълпи. Разходете се покрай Биг Бен, Лондонската кула и Лондонското око или да спрете от състезания, фестивали, и конвенции, които се случват през този месец. За щастие, докато температурите са паднали някои през септември, времето е обикновено удобно, стига да се опаковат пуловер или допълнителен слой да се носят в ранните утрини и късно вечер.

Лондон Времето през септември

Температурите падат постоянно през целия септември, но като цяло средната температура в Лондон за месеца е приятен 61 градуса по Фаренхайт (16 градуса по Целзий). През деня върхове започват да се промъкнат в ниските 60-те F (под 20 ° С) от края на септември, а през нощта дъна често попадат в средата на 40-те F (под 10 ° С) до края на месеца. И все пак, може да срещнете един или два дни на температури, достигащи над 70 градуса по Фаренхайт (21 градуса по Целзий).

 • Средно висока: 66 градуса по Фаренхайт (19 градуса по Целзий)
 • Средна ниска: 51 градуса по Фаренхайт (11 градуса по Целзий)

Можете да очаквате, че около половината от месеца ще усетите лек дъжд душ и справедлива стойност на облачни дни, като само около пет часа дневна светлина на ден, средно. За щастие, тези дъждовни бури преминават бързо, така че те не трябва да се отрази на вашите планове за пътуване твърде много.

Какво да се опаковат

Както месец септември започва спад, той е подходящ за придаване на есен облекло по време на пътуване до Лондон. Това не е да се каже, че можете да или не трябва да пренесете своите тениски и шорти. Може да получите един или два дни, за да се носят летни дрехи, така че опаковката на няколко позиции, за по-топлото време, както добре. Основно правило за когато сте на прага на топли и студени температури е да се съберат дрехи, които могат да се наслоят добре. Определено се опаковат светло яке и хвърля чадъра си в куфара ви; ако планирате да правите много забележителности, донесе разумни обувки за ходене из града.

Септември Събития в Лондон

Въпреки големия безплатен концерт и филм серия от лятото може да се стигне до близък до момента септември ролки наоколо, все още има много свободни и предоставени билети събития, случващи се в Лондон този месец. От Open House в Лондон, която дава на посетителите на пълен достъп до повече от 800 от най-декадентски сгради-до на града Международната конвенция Лондон Татуировка, има много начини, за да празнуват културата на Лондон през септември.

 • Open House Лондон: На третия уикенд на септември, повече от 800 от най-добрите сгради на Лондон отвори вратите си за посетители, като част от този годишен празник на архитектурата и дизайна. Всички признания са безплатни, но ще трябва да се пре-книга, за да въведете някои от най-популярните сгради.
 • Напълно Темза : Този месец-дълго фестивал носи река Темза към живот чрез поредица от културни събития, включително регати, речни състезания, изложби и музикални представления.
 • Ангел Canal фестивал : държани заедно Regents Canal в Айлингтън, тази семейно-приятелски събитие предлага занаятчийски дейности, музика на живо, както и местните сергии за храна в началото на септември всяка година.
 • Би Би Си Абитуриентски в парка : най-голямата във Великобритания открито класическа музика събитие, Би Би Си Булевард Концерти в парка е поредица от събития, която се провежда от средата на юли до средата на септември всяка година.
 • Седмицата на модата в Лондон : Това двугодишни връща събитие в средата на септември всяка година за представянето на следващия сезон най-големите модни дизайнери, редактори, купувачи, и блогъри. Успявам някои билети за Лондон-широк два пъти годишно търговското изложение в началото, защото те обикновено продават бързо.
 • Лондон Дизайн Фестивал : Отличаващ се с пълен календар на преговори, изложби и творчески проекти в средата на септември, това ежегодно събитие е празник на всички неща дизайн в Лондон.
 • Great River Раса: Това състезание с лодки 21.6 мили по протежение на река Темза привлича повече от 300 екипажи от цял свят да се конкурират всяка година в началото на септември.
 • Неделя конник е:  Третата неделя през септември е известен също като неделя конник в Лондон и разполага с парад на повече от 100 коня през Хайд Парк, водена от викария на църквата Сейнт Джонс.
 • Great Gorilla Run : Този благотворителен пробег се извършва, за да съберат пари и информираността за организацията Gorilla. Гледайте бегачи в горила костюми следват маршрут 8-км (около 5 мили) през Лондон.
 • Дни на отворените врати на наследството : Това ежегодно честване на историята, архитектурата, културата и в цяла Англия разполага с много безплатни събития в забележителности наследство в Лондон като Биг Бен, Окото на Лондон, а Уестминстърско абатство.
 • Международна конвенция Лондон Татуировка : Тази годишна конвенция привлича повече от 300 от най-престижните в света татуисти в града всяка година в началото на септември.
 • BP Portrait Награди : От средата на юни до средата на септември, да сърфират получателите на награди Портрет BP тази година в Националната портретна галерия в Лондон. Наградата на BP Portrait е най-престижният конкурс портрет живопис в света и представлява най-доброто в съвременната портрет живопис. Наградата е насочена към насърчаване на изпълнители, за да се съсредоточи върху и разработване на портретни снимки в работата си.

Септември Съвети за пътуване

 • Септември е един от само два месеца в годината, че кралицата на Англия посреща гости, за да видите каюти на кралското си дом в Бъкингамския дворец. Въпреки това, не се очаква да се види кралицата по време на пътуването; тя отива в един от нейните резиденции страни, когато дворецът е отворен за обществеността.
 • Вземете  Лондон Pass  и вие ще бъдете в състояние да получи в повече от 60 атракции на Лондон, с включен транспорт, за силно намалена цена.
 • В Лондон, разтоварването не е задължително, но ще бъдат оценени, ако искате да го направите. Въпреки това, ако не го направя, обслужващия персонал, няма да бъдат притеснявани от нея. На някои места може да получите заплащане на 10 на сто обслужване на сметката си, а повечето добри сървъри ще ви накарат да се наясно с таксата за обслужване.
 • Ако планирате да отиде в Лондон през септември, купуват билетите си най-малко три месеца преди да отидете, тъй като международните цени на билетите са най-добри по време на този период от време.
 • Началото на септември все още се счита за висок сезон на туризма в Лондон, така самолетни билети и места за настаняване може да са малко по-скъпи, отколкото ако се изчака, за да резервират за по-късната част на месеца. Средата на септември започва “рамо сезон”, който е щастлив междинна равносметка между пиковия сезон и нисък сезон.