Топ Търговски центрове в Южна Бали, Индонезия – Модерен Лечението на дребно за Любители на пазаруването в Южна Бали

Posted on

Топ Търговски центрове в Южна Бали, Индонезия - Модерен Лечението на дребно за Любители на пазаруването в Южна Бали
пазаруване в Бали представлява не по-малко автентичен, когато се извършват в един от нейните разтегнат молове. Тези климатизирани светилищата на дребно се появяват като гъби из цяла Южна Бали – докато те далече превъзхождащия много храмове на острова в момента, молове умножаващите се променят сцена на дребно Южна Бали по-добро.

Още Бали молове означават повече възможности за реализация на очарователни ръчно изработени продукти на острова. Това също така означава повече възможности за Бали туристите да опитат вкусни трапезария на острова в комфортна обстановка относително безопасно от Бали корема.

Т Galleria / Mal Бали Galeria

Три отделни сгради съставляват разтегнат Galleria комплекс на Simpang Siur обмен на Бали: тухлената изправена структура, съдържаща Т Galleria безмитно пазаруване център и Planet Hollywood; отделна сграда, съдържащ Galeria 21 Cineplex ; и Mal Бали Galeria сградата.

Най- Mal Бали Galeria е двуетажна града мол а с всички гарнитури: кино, супермаркет, бутици и магазини за продажба на луксозни международни етикети, всички разположени около централната просторна градина.

Най- T Galleria от DFS изход предлага безмитни стоки за туристи с пари в брой, за да пощади за луксозни стоки. Собственост на едни и същи собственици, тъй като DFS в Музея Ангкор в Камбоджа, Т Galleria е строго за туристите: Вие ще се изисква да предоставите паспорт и си самолетен билет / друго доказателство за преминаване пред вас ще бъде позволено да пазаруват тук ,

Адрес: JL байпас Нгура Рай, Кута, Бали ( УПИ )
Работно време: от: 10 до 21:00 (DFS Galleria); 22:00 (Мал Бали Galeria)

Търговски център Discovery

първо на първа линия мол Бали се откроява в относително семейно-приятелски част от Тубан в Южна Бали; Jalan Kartika Plaza и Bom воден парк стои зад него.

Централният универсален магазин Centro Хоукс балийски експортно качество домакинска техника и tchotchkes заедно с редица международни компании и някои електронни павилиони. Останалата част от търговския център чете като всеки друг индонезийски търговски център: местни марки като Батик Keris заедно с ръководителите на чуждестранни марки като Nautica, Billabong и La Senza.

Местоположението на търговския център на Discovery го поставя в непосредствена близост до хотели и курорти, Tuban му.

Адрес: Jalan Kartika Plaza, Южен плаж Кута, Бали ( УПИ )
Работно време: от : 10 до 22:00 (делнични дни) или 22:30 (събота и неделя)
на сайта: discoveryshoppingmall.com

Bali Collection

Туристическият анклав на Нуса Дуа може да се чувства малко изолирана от останалата част на Бали. За щастие Нуса Дуа гостите на курорта има мол всичко за себе си, колекцията Бали.

С площ от осем хектара от колекцията Бали побира международни луксозни марки като Prada и D & G; забележителните индонезийски марки дрехи като Uluwatu ; и специализирани магазини като Периплус Книжарница и Guardian Аптека.

Настроението е по-безгрижен и изключителен, но магазините по-високи цени, съизмерими с пет-звездни курорти, които го заобикалят. (За щастие можете да разчитате на Бали среброменителите и множество банкомати в района.)

Безплатен транспорт пътува между търговския център и курорти в Нуса Дуа и Танджунг Беноа; услугата продължава от 10 до 21:00.

Адрес: Kawasan Pariwisata Нуса Дуа, Komplek Г.М.Т. Нуса Дуа, Бали ( УПИ )
Работно време: от: 10 до 22:00
на сайта: bali-collection.com

Beachwalk Mall

The Mall Beachwalk присъединява към Discovery Mall като един от най-редките търговски центрове трябва да се намира в непосредствена близост до плажа.

извити триетажни сгради, пълни с естествена светлина служат като интересен фон за пазаруване Кута – в търговския център се простира над 3,7 хектара на търговски площи, с достатъчно място за специализирани магазини, ресторанти, кина и.

На партерното ниво, открит амфитеатър носи много светлина и парк атмосфера, направена по-капризен с водни фонтани и басейни, определени през.

Адрес: Jalan Pantai Кута, Кута, Бали ( УПИ )
Работно време: от: 10 ч.-10pm
сайта: beachwalkbali.com

площад Кута

Търговската зона, наречена площад Кута е по-правилно описан като събирането на магазини, съпътстващи Jalan Raya Кута, непосредствено южно от Jalan Pantai Кута.

В източната страна на улицата е белязана от разпространението на бързи обекти на хранителните продукти, имена като Кентъки Фрайд Чикън и McDonalds триене раменете с местни марки като Dulang Kafe. Голяма Matahari универсален магазин осигурява действието на дребно от тази страна.

Западната страна на улицата съдържа сърф и спортни марки като Quiksilver, Summerland и Хърли, заедно с по-прозаични марки като крака на Атлета, Polo и магазин за хранителни стоки Коко Express.

Магазините на площад Кута продават с фиксирани цени стоки; за по-евтини елементи, които могат да се пазарят над изхода на изхода на Jalan Bakung Sari да намерите Изкуство пазар Кута и неговите местни направени gewgaws.

Адрес : Jalan Bakung Сари, Кута, Бали ( УПИ )
Работно време: от: 8 ч – 22:00

Липо Mall Кута

The Mall Липо Кута място в близост до международното летище в Бали го прави идеална спирка за последната минута пазаруване Бали преди полета прави. Но опитайте да не се бърза ви посещение: търговския център има много да предложи на спокойно купувач, с над сто търговски сергии, разпределени на три етажа, свързани разтегнат атриум.

Обичайната асортимент от луксозни и международни марки настрана, Липо Mall също хумор бюджетни купувачи с местните Batiks, балийски занаяти и ниски цени сувенири, като купувачите много добрия резултат за парите им.

И накрая, относителната новост на мол на Липо и удивително съотношение на открито пространство до магазин прави това усещане като един от най-гъвкавите молове около, с малко на тълпата от хора, които ще намерите в други, по-централните молове, изброени тук ,

Адрес: Jalan Kartika Plaza, Lingkungan Сегара, Кута, Бали ( УПИ )
Работно време: от: 10 am-9pm
сайта: lippomalls.com

Mertanadi пазар на изкуството

изделия Mertanadi покриват ниския, популярен края на пазаруване спектър; десетината смръщена пазарни павилиони тук ястреб смес от художествени продукти и евтини ripoffs; дърворезби споделят пространство с Bintang бира тениски и пенис с форма на бутилка за отваряне (!).

Основната добродетел Този пазар на изкуство е приказен си място в Кута, в северната част на туристическия правоъгълника на Jalan Pantai Кута-Jalan Legian-Jalan Melasti, лесна разходка до или от най-популярните хотели в Кута.

Можете да получите много Bali- и Индонезия тематични отглеждане Stuffers в Mertanadi пазар на изкуството, от Wayang кукли сянка на ръчно рисувани фенове на дървени маски за картини. Можете също така да получите евтини фалшификати на международни марки и фланелки с някои доста неприлични съобщения (благодаря, австралийски Богънс). Колкото повече купувате, толкова по-ниска, можете да се пазарят за цената.

Адрес: Jalan Melasti, Кута, Бали ( УПИ )
Работно време: от: 9 ч – 21:00