Франция и Париж през юли: Фестивали, Летни Продава, хранене на открито, както и Голямата Времето

Posted on

Франция и Париж през юли: Фестивали, Летни Продава, хранене на открито, както и Голямата Времето

Юли Франция е време на фестивала. Хранене на открито и улично дейност е оживен. Паркове и градини са славни с красиви цветове и аромати. В зависимост от това къде се намирате във Франция, си време в големите градове могат да варират значително, от една област в следващия.

Метеорологично време

Времето във Франция обикновено е прекрасен през юли макар че той може да получи много горещо, се изкачи до 90 F, и могат да се появят горещи вълни. Затова не забравяйте да резервирате хотелска стая с климатик.

Париж следва не предсказуем модел; тя може да бъде прекрасен открит време, или може да вали доста силно.

В южната част на Франция и в средата на страната може да получи много горещо през юли. Париж и в северната част на страната, може да получите много дъжд, междувременно Ница по Френската Ривиера средните за два дни на дъжд през юли.

До края на юли, има шанса на мистрал, сух вятър, който поддържа времето в Прованс необичайно слънчево, но може да се разпространи горски пожари.

град Средни температури
Париж 66 F, с висок при 75 F и ниско при 59 F
Бордо 59 F, с висок при 66 F и ниско при 50 F
Лион 70 F, с висок при 81 F и ниско при 59 F
приятен 73 F, с висок при 81 F и ниско при 68 F
Страсбург 66 F, с висок при 77 F и ниско при 55 F

Какво да се опаковат

Тъй като времето може да бъде непредсказуемо, че има смисъл да бъдат подготвени. Или това, или планирате да направите много дрехи пазаруване, която може да не е лоша идея или от юли има някои от най-добрите магазини наоколо с доставчици изсипали по улиците.

Тъй като е лято, можете да очаквате да се носят светли памучни дрехи, тениски, къси панталони и сандали. Въпреки че, ако планирате да посетите градовете, може да искате да донесе удобни обувки за ходене. Опаковайте слънчеви очила, сенник или шапка и слънцезащитен крем за слънчевите дни. Ако планирате да удари брега на морето, да си бански костюм.

Вие може да искате да донесе светло яке, дълги панталони и затворени пръсти обувки за по-хладните нощи. Опаковайте чадър, особено ако ще бъде в Париж, който е с висока вероятност за дъжд в сравнение с други части на страната през юли.

Пътуване през юли: За и против

Франция празнува всичко от храна на музика и се гордее, че има някои от най-добрите, от световна класа джаз фестивали през юли. Вие също така ще откриете прекрасна уличен театър, изкуства и занаяти, както и най-добре класическа и популярна музика. Както е добре, можете да следвате в света най-известната надпревара цикъл, Тур дьо Франс (това е и двете про и против, тъй като, ако имате намерение да карам из Франция, може да има улични затваряния).

Всички музеи и забележителности са отворени. И през лятото, повечето забележителности се простират за лятото часа с някои нощни отвори.

Пазаруване получава по-добре през юли. Пазарите, особено в южната част на Франция, изпълват улиците с примамливи сергии. Масови продажби се провеждат през целия месец юли. Това е сезонът на официалните, правителствени регламентирано продажбите във Франция. Вижте магазините с ” Soldes ” знаци в прозорците. И ако сте в провинцията, не забравяйте, тези известни еднодневни продажби наречени  Vides greniers (изпразване на тавана).

Ако има близо до вас се опитват да отида; можете да получите много изгодна цена и забавен ден навън.

Хранене на открито е в своя връх. Жули най-добрият месец за ремонт на пътни и тераса за хранене. Кафенета на открито се справят с бързи бизнес.

Тъй като е популярна време, може да изпитате по-високи цени на билетите за въздух и настаняване. Както е добре, може да се хванат в тълпи от посетители, които са на почивка от останалата част на Европа, особено в популярни места като Лазурния бряг и долината на Лоара

Въпреки лошото време обикновено си сътрудничи, гореща вълна може да се случи през юли, така че това е още един против, въпреки че, ако планирате пътуване до южната част на Франция, водите на Средиземно море ще ви държим изстине.

Фестивали и събития Акценти

  • Фестивал d’Avignon е годишен фестивал на изкуствата, проведен в Авиньон, Франция, всяка година през юли в двора на Двореца на Papes от 1947 г. Той е най-старият запазен фестивал във Франция.
  • Ден на Бастилията обикновено се празнува с показва фойерверки в цяла Франция. Ден на Бастилията в Париж обикновено включва военен парад по Шанз-Елизе, денс парти, и много повече.
  • Шомон-сюр-Лоар International Garden Festival в долината на Лоара е отговор на Франция за цветята на Челси в Лондон.