Франция: Най-лошият, злият и вонящ

Posted on

 Франция: Най-лошият, злият и вонящ

Това е един прекрасен ден, а вие се скита по улиците на Париж. Можете надничат в бутикови прозорци и криволичат покрай тротоара кафенета. После изведнъж го и ти. Можете стъпка и крака си чувства смешно мачкам. Тя се плъзга по-малко. Дишането ви хваща. Merde! (. Буквално) Току-що влезе в един от по-малки от магически аспекти на посещение в Франция: кученце Ду. Разбира се, има прекрасни неща за Франция: Хората гледали в кафене, величествени катедрали, вкусна храна и исторически забележителности в изобилие.

Франция наистина е доста невероятно. Но с доброто винаги идва лошото.

Сега има закони във Франция, както и другаде за почистване след кучето си, но очевидно, французите са начин за определяне на списъка. Може би това е мода нещо; В края на краищата, вашият Джими изберете набора са за разклатената в, не се наведе надолу (винаги завързан с такива високи токчета) до тротоара ниво.

Не позволявайте на този списък лоши неща ще ви постави на разстояние от посещение. В края на краищата, това е всичко, което наистина е само на френски нещо. Но вие също трябва да бъдат подготвени за лошото, грозното и вонящ преди посещението ви, особено ако никога не сте били във Франция. Тук ще откриете всички кървави и ужасяващи подробности за Франция лоша страна.

екскрементите на кучето

Те могат да се намери навсякъде. На тротоара; на улицата. Французите обичат кучетата си, и това е забавно да ги видите да се разхождат, да седи в кафенета, или си почивате в магазините. Но те трябва да “отиде” някъде. Ти просто никога не се знае кога ще удари противопехотна мина.

Най-добре е във Франция, за да запазите периферното зрение на земята под вас, ако искате да се избегне кученце акане.

Тоалетни

Използване на тоалетната във Франция може да бъде едно приключение, предизвикателство и дори емоционално белези. Въпреки, че те не са толкова зле, колкото хорър истории Може да сте чували, те все още имат проблеми.

За едно нещо, освен ако не сте седнал в кафене, те вероятно ще ви струва някои промени. От друга страна, те не винаги са чисти и понякога може да бъде направо плашещо.

Там са и известните обществена тоалетна шушулки. Концепцията е добър: обикновено можете да намерите един от тях навсякъде. Трябва да имаш точна на климата; те обикновено струва € 1 до € 1.50 за използване. Те всъщност са по-чисти, отколкото изглежда, се дължи на масовото миене след всяко използване. Това е малко шокиращ да затвори вратата на вас, когато стъпите вътре. И, разбира се, не всички от тях работят.

Graffiti

Ако се съди френски село от гледката от влака, най-вероятно ще има доста ниско мнение. Това е така, защото тези области изглежда да е основна цел на тагери, а често и сградите са покрити с графити. Това е срам, наистина, когато видите графити по историческа сграда или издраскване пейзажа. Това е един лош странични много посетители за първи път са изненадани от. Графити е доста плодотворен във Франция.

тази миризма

Пазете се от миризмата на телесна миризма. Той може почти да бъде достатъчно, за да си очи вода. За щастие, тази ситуация очевидно се е подобрило през годините. В крайна сметка, французите имат някои от най-добрите сапун в света; всеки обича добър бар на този известен Марсилия сапун направен със зехтин.

Другият аромат, който е често срещано явление е, че на урина. Може би това е трудността и за сметка на използване на тоалетни, но можете да чуем нещо от урина в много обществени места. Изглежда, че е най-лошото в определени места (коридори за железопътен гара, алеи, стълбища, и така нататък).

Шофиране, паркинг и Скутери

Французите имат малко бунтовен манталитет, когато става въпрос за шофиране. Те често нарушава законите за движение, и обикновено скандално. Ти дори не трябва да се шофиране във Франция за това, за да бъде проблем. Гледайте внимателно за нелоялните автомобили, когато преминават улици, както добре.

Най-досадно аспект е скутера във Франция, чиито шофьори обикновено се възползват от способността им да ходя никъде. Може да се наложи да ги укриват по тротоарите, те често се отправят по грешен начин надолу улици и, освен всичко това, те са шумни. И те са навсякъде.

И те паркират където си поискат.

Като говорим за това, французите ще паркират навсякъде смятат дупка, която ще (или може би) за добре, дори ако това означава, че на тротоара, двойно паркиране, блокиране на движението, блокиране рампите за инвалиди по тротоарите, подслушване на броните на няколко коли, за да паркирате, и така нататък.

пушене

Всеки знае, че французите обичат своите цигари. Това означава, че ще бъде трудно да се избегне дим по време на посещението Франция. Това е още една ситуация, която се е подобрила доста драматично в много кратък период от време.

Той се е, че не е имало такова нещо като зона на Франция за непушачи. Сега почти всички обществени места са без тютюнев дим: летища, железопътни гари, влакове, търговски центрове, ресторанти, и кафенета.

Непредвидими часа

Тя може да бъде малко предизвикателство да влезем в ритъма на френската график, в който магазините често близки за дълги обеди и ресторанти обикновено в близост между храненията.

Това не може да бъде най-ласкателно на описания на Франция, но тези недостатъци са далеч неутрализирани от професионалистите. Тази статия има за цел да ви подготви за това какво да очакват. Но, подобно на французите, просто се търкаля с него. Вие не можете да се насладите на радост от живота , ако преследвам отрицателно.