Хапване с деца в Париж – От бързо хапване до Официални Храна

Posted on

Хапване с деца в Париж - От бързо хапване до Официални Храна
Париж може да бъде един от видните гастрономически столици в света, но посетителите с деца могат да се свиват от идеята да намери по нещо за децата си, за да се хранят с призоваване на видения на техния най-бране на твърде рядко пържола, или се суети над непознати зеленчуци и “фантазия” съставки. Дори тийнейджърите могат да бъдат unadventurous консуматори, които просто искат нещо по-просто и без усложнения и понякога са еднакво податливи да се намери във френски стил кухня малко прекалено извън зоната си на комфорт.

За щастие, въпреки репутацията си за това, че прощава и негъвкав когато става дума за нуждите на клиентите, парижки ресторант култура може да бъде изненадващо дете-приятелски: всичко е въпрос на признаване на видовете предприятия, които са по-свободно да се погрижат за млади и придирчиви и тези, които са по-малко вероятно да ги настанят. Отговорите могат да ви изненадат. Тук има много страхотни съвети за това как да запазите вкусове и стомахчето-младите си членове на семейството “щастливи по време на пътуването си.

Бързо хранене: Опитайте улица на храните или кът Brasseries

Ако се опитвате да намерите бързо и прилична храна в между забележителности или преди да се отправите на Париж за еднодневна екскурзия до Версай или Дисниленд, има много лесни опции, които трябва да отговарят на вкус най-младите членове на семейството си.

  • Тъй като децата са склонни да предпочитат скучно и прости вкусове и текстури върху фините и сложни такива, продукти като обикновени палачинки със сирене, гъби, захар, или Nutella, сандвичи или дори фалафел, са склонни да се моля придирчиви.
  • За бърз седя-надолу храна , не се колебайте да се опитаме всеки приличен вид ъглов кафе-бистро в близост до мястото, където сте отседнали или турнета. Повечето парижките бирарии служат прости ястия като обикновен омлет, сандвичи със сирене, паста с обикновен доматен сос или ементал, или панирани риби, всички елементи, които са хит с деца. Допълнително предимство? Много от тези семейно-ориентирани, сравнително неформални ресторанти предлагат детски менюта-уверете се, да се търсят признаци или части от менюто с етикет ” меню безотговорен “, или да поиска от сервитьорите, ако те предлагат специални предмети за деца.
  • Дали децата мечтаят за хамбургери, пържени картофи и други американски класики ? Можете да намерите някои американски ресторанти и магазини в Париж, ако искате да намерите нещо, което им напомня за дома.
  • Много, ако не и повечето, кафенета и ресторанти в големите музеи и паметници из града оферта хлапето менюта-отново, за признаци четене “изглежда меню безотговорен “, когато се съмнявате или да поиска от персонала, ако имат специални предложения за младите консуматори.

По-официално Храна

Ако сте умира да се опита, че двузвезден ресторант Michelin в Париж и не искам да трябва да намерят детегледачка за децата или юношите придирчиви, не бойте се: Някои от най-добрите заведения в Париж се гордеят не само на гастрономически опит , но за да направим клиентите щастливи. Някои хора съобщават, че са наречени дори и най-висок клас парижки ресторанти в предварително, за да попитам дали могат да се направи проста ястие (макарони със сирене, например) за деца, както и много ресторанти ще спазват. Някои дори имат специален гастрономически ” менюта Enfants ” (въпреки, че трябва да сте наясно, че френските идеи за това какво децата като и толерира може и да се различава от вашия).

Във всички случаи, ако има конкретен ресторант искате да опитате, независимо дали са от висок клас или среден клас, не забравяйте да се обадите или пишете напред и преди резервация, за да се избегне разочарование и стрес. Няма гаранции, но някои от най-добрите ресторанти направи точка на обслужва нуждите на клиентите, а това включва и изготвянето на специални елементи за деца, които не са в менюто.

Сладки Забележки: третиране на Kids

Повечето родители искат да се уверете, че децата им се хранят здравословно по време на пътуване, така и с право. Но от време на време, специално лечение се нарича за. Трябва да имате нулеви проблеми с намирането на нещо, което да задоволи своите сладки зъби.